ok.Postuar më parë nga Skofiar
po helene ma dha çmimin mu...pak rendesi ka![]()
ok.Postuar më parë nga Skofiar
po helene ma dha çmimin mu...pak rendesi ka![]()
Dy levizje te te bardhit mjaftojne:
e6-7
po levizi ushtarin...
e7-8 mat
po levizi mbretin...
g7-8 mat
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Od1-f3 eshte e pamundur sepse kali qendron ne e3.Postuar më parë nga oiseau en vol
xeni po ta kam zili qe po merr qmime sepse une nuk e kam marr asnje![]()
E çfare lidhje ka qe kali eshte ne e3 dhe oficeri nuk dilka ne f3 ?
Dhe per me teper kali eshte ne d3 dhe jo ne e3, dhe ska pune kush me kalin... Ndiqi mire levizjet o Skofiar se je hutuar fare...
Ndryshuar për herë të fundit nga oiseau en vol : 20-12-2005 më 10:11
oiseao en vol nese ju vendosni mbretereshen ne g8 une do luaj ushtarin d6-d5 dhe kujdes pati sepse nuk mund te me japesh mat ne 3 levizje.
Suigeneris nese ju luani e6-e7 une po luaj Md5 nese ju me jepni shah ne g8 me mbreteresh une po e marr ushtarin ne c6 dhe nuk mund te me jepni mat ne 3 levizje
Zogu oficeri nuku del dot ne f3 se e merr ai me mbretdmth Rrexik Dekjeeeeeee
Skofiar, una uku kisha kohe, po tani zgjohet nausika dhe e xgjidh![]()
sek se duhet te sillja kete foton ketejPostuar më parë nga Skofiar
![]()
e ke gabim biriPostuar më parë nga Sui
se mbreti kthehet pas atje ku ishte
pastaj g7-g8 MAT!!!!!!!!! wowwwwwwwwww bravo unaaaaaaa![]()
Postuar më parë nga Skofiar
Skofiar, ndiqi mire levizjet te lutem. I ziu nuk mund te shtyje ushtarin sepse bie mat pernjehere ne Dd2-e2 !Postuar më parë nga oiseau en vol
Kur thua ne tre levizje, une ju solla tre levizje, ai miku mund te bjere dhe ne dy levizje siç ta thashe, por nuk besoj se problemet e shahut qendrojne keshtu. Nje problem shahu eshte i ndertuar sipas lojes me te mire dhe racionale te njerit dhe tjetrit, dhe jo sipas gabimeve te njerit apo tjetrit. Me kupton nashti ?
Helenke, oficeri del aty qe çke me te, sepse mbreti eshte larguar nderkohe ne d5 !
He te keqen Skofiar, mos u bej humbes i keq![]()
xogu, ti qe fute sqepin nja dy here na bere lemsh, si shkon g6-g7 edhe jep shah mat?E çfare lidhje ka qe kali eshte ne e3 dhe oficeri nuk dilka ne f3 ?
Dhe per me teper kali eshte ne d3 dhe jo ne e3, dhe ska pune kush me kalin... Ndiqi mire levizjet o Skofiar se je hutuar fare...![]()
Krijoni Kontakt