Close
Faqja 39 prej 63 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 623
    Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    hahahah ej po mua do me mesoj njeri te luaj shah?

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga nausika
    4-1

lol..

nuk kisha nevoje per te justifikuar asgje...

lojen e pare ta mora ne 3 minuta
    te dyten e more ti
    te treten e ta mora ne 5 minuta
    kurse ne te katerten dhe te pesten te shpartallova pa kohe (dhe asnje nga lojrat nuk vazhdoi me shume se 20 minuta ...

ti nuk e meriton pikavarazhin 1700...sic duket taktika jote eshte loje 3 minuteshe dhe e fiton me kohe....kjo gje u tregua edhe tek lojerat qe beme pa kohe...sepse me vjen keq te ta them por ti nuk ke taktike)

p.s. une si femer e kam te internalizuar ne genet e mia "stereotipet" qe ekzistojne dhe keshtu nuk e kam problem kur mundem ne shah nga lojtare meshkuj..lol..kurse ti sic duket te erdhi si surprize te rrihesh nga nje lojtare femer. Ne rast te kundert nuk justifikohet reagimi yt i atille.

p.s. 2. nqs. do revazh....anytime, anyplace dhe te garanton te njejten performance nga ana ime
    Mos genje se po deshe here tjeter i sjelli levizjet ne forum. Keshtu qe lojen e 4 e ke fitu me `shpirt ne fyt` te thashe une.

Qe kur u be 2:1 do e lija lojen sepse ti the fitove 3:0 edhe pse lojen e dyte ta mora pastert. Keshtu qe aman mos genjej. Tani e vertetove se je femer qe vuan nga kompleksi femer. Une po te kisha ego nuk do lozja fare sepse kur loz e din se 50% mund te humbasish. Luajm kur te duash po deshe edhe tani luajme, ok?
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Ja mos te pyesja une as ate nuk do e pranoje. Por thjesht pse nuk loz vetem si lojtar shahu po futesh jo une femer, etj, etj.
    A te pyeta ne privat a don te lozish perseri. Ti me thua budalliqe.
    Ne shah nuk ka kthim. Edhe sikur ta kishe kthyer ate levizje. Mos do ishte avantazh i madh per ty. Behu realiste.
    Pra e perseris edhe njehere po deshe takohemi qe te tre dhe e bjme nje turne te vogel. Pa kthim dhe me rregulla. E vendosim me kohe apo pa kohe keshtu qe mos te qahesh pastaj. Ok?

Une nuk e kam per turp ta pranoj kur mundem..dhe pasi kam lozur me skofiarin e kam pranuar qe me ka mundur dhe eshte lojtar shume i mire. Biles, shiko postime te meparshme qe e kam thene edhe publikisht kete gje. Ne privat te thashe te njejten gje qe po te them edhe ketu: meso njehere te humbasesh, dhe pastjaja luaj per qejf
    nqs. do me kishe lene te beja rrokaden (sepse ngeci mousi) atere jo se do kisha avantazh, por do duket karakteri yt si kundershtar shahu. Dhe jam shume realiste kur te them qe edhe pse mu prish pak terezia nga defekti teknik, prape e ktheva ne avantazhin tim dhe lojen ta mora

po pranohe o njeri i perendise qe te munda edhe me kohe, edhe pa kohe. Edhe me 3 min, edh eme 5 min edhe pa numeruar fare ..lol...

internalizohe, qetesohu dhe pastjaja lozim prape.

NUk te kthej me pergjigje sepse e beme temen chitchat.

Naten e mire

Nausika
    When in Doubt, Act Stupid!

Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga nausika
    Une nuk e kam per turp ta pranoj kur mundem..dhe pasi kam lozur me skofiarin e kam pranuar qe me ka mundur dhe eshte lojtar shume i mire. Biles, shiko postime te meparshme qe e kam thene edhe publikisht kete gje. Ne privat te thashe te njejten gje qe po te them edhe ketu: meso njehere te humbasesh, dhe pastjaja luaj per qejf
    nqs. do me kishe lene te beja rrokaden (sepse ngeci mousi) atere jo se do kisha avantazh, por do duket karakteri yt si kundershtar shahu. Dhe jam shume realiste kur te them qe edhe pse mu prish pak terezia nga defekti teknik, prape e ktheva ne avantazhin tim dhe lojen ta mora

po pranohe o njeri i perendise qe te munda edhe me kohe, edhe pa kohe. Edhe me 3 min, edh eme 5 min edhe pa numeruar fare ..lol...

internalizohe, qetesohu dhe pastjaja lozim prape.

NUk te kthej me pergjigje sepse e beme temen chitchat.

Naten e mire

Nausika
    Nuk kthen per pergjigje sepse te mbaruan genjeshtrat. Si ske turp.
    Pasi mbaroi loja a te dergova mesazh privat dhe te thashe `congratulations`.
    Tani pasi qe e vertetove se je me kompleks dyshoj edhe te karakteri yt. Kete e them me plotlkuptimin e fjales. A te thashe urime pra cka doje me shume.
    PO ta mbajti ajde lozim atehere?
    PO deshe kthe pergjigje po deshe mos kthe. I don't give a damn...

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar më parë nga Veshtrusja
    te mesoj une patriote
    When in Doubt, Act Stupid!

Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Sa vete lozin shah nga 20 mije anetaret ketu? pergjigja: Unknown. Sa bukur lozin keta lojtar? Unknown. Keshtu qe Nausika i ben qef vetes

Kesaj pune i thone `self deception`

Skofiar Maska e Skofiar
    Anëtarësuar
    07-08-2005
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    731
    Panchovilla loja e shahut behet nga deshira prandaj duhet luajtur pa ofendime.
    Duhet pranuar humbjen si nje sportist dhe duhet kuptuar se edhe humbja eshte pjese e lojes.Psh une ne loje me nausiken kam bere nje gabim duke e lene nje figure te pambrojtur (sepse tabela e shahut ne yahoo nuk me pelqen fare me ato ngjyra dhe forme qe ka) por nausika si sportiste korrekte me dha mundesin e kthimit te levizjes.
    Nausika eshte nje shahiste e vertete dhe duhet pranuar.
    Nese luajm ne te tre duhet harruar ofendimet se edhe po humba nuk me prishet qefi fare.Ne shume raste sakrifikoje figurat edhe pse e di se nese kundershtari luan sakte e humbas lojen.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pancho, po thuaj qe ja lashe vete me mire, se 4-1 s'ke çte thuash tjeter... po kushedi do te te kete bere dhe hile kjo, mos te shkroi ndonje fjale nga ato te firmes gjate lojes...?

Duhet te kete plot vullnetare, por e paske marre nje oferte te mire...ne shume, shume kuptime.

skofiari eshte i vetmi lojtar ketu qe eshte ne avantazh me mue ne 1 ose 2 lojra..apo jo skofiar?
    ...po te tjeret ne sa loja?

Nausika eshte nje shahiste e vertete dhe duhet pranuar.
    Pjesa e pare e fjalise e drejte deri diku, e dyta teresisht e gabuar. : D

U pa dhe puna e shahut, shkoi ne dore te femrave (Vlonjate), vend i shkelqyer per te kaluar ditet e fundit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506

pa lereni zogun te flase njehere...

Hapuni se na shqeu lepuri... u tha xha Mitrua bashkefshatareve te tij nga ushnja...

Ok, degjoni tani ju nausikerat, veshtrusket, panchovillerat, skofiaristet, e suixheneriket :

Kur te kthehet zogu nga puna, e pasi ta kete mbushur plencin mire e mire, e pasi ta kete rrekellyer nje gote vere, do ju ftoje nje nga nje te gjitheve, koke me koke ose se bashku dhe t'ju jape ca leksione te vockla shahu...

Mire mire, ja te flas seriozisht : nuk ju garantoj qe do t'ju mund se heren e pare jam shume i turpshem hahahahahahahhaah ama jam nje humbes i mire, ju pershendes, ju bej nga nje puthje (djemte te perjashtuar ketu !) dhe pastaj dal me nje rezolute ku pranoj boterisht qe me kane mundur. Por jo pergjithmone... mire çupka e çunka ?

Hajt tani, flini edhe pak se ben nate akoma andej e kur te zgjoheni zogu ju uroj miremengjes dhe nje dite sa me te kendshme

(bej shaka une e mos ma merrni ashtu per ters, ok ? se ju erdha atje... )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Sa vete lozin shah nga 20 mije anetaret ketu? pergjigja: Unknown. Sa bukur lozin keta lojtar? Unknown. Keshtu qe Nausika i ben qef vetes

Kesaj pune i thone `self deception`
    Te ka rraf nausika...?

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Faqja 39 prej 63 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  3. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  5. Azem Hajdari, Hero?
    Nga Seminarist në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 187
    Postimi i Fundit: 12-06-2003, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •