hahahah ej po mua do me mesoj njeri te luaj shah?![]()
hahahah ej po mua do me mesoj njeri te luaj shah?![]()
Mos genje se po deshe here tjeter i sjelli levizjet ne forum. Keshtu qe lojen e 4 e ke fitu me `shpirt ne fyt` te thashe une.Postuar më parë nga nausika
Qe kur u be 2:1 do e lija lojen sepse ti the fitove 3:0 edhe pse lojen e dyte ta mora pastert. Keshtu qe aman mos genjej. Tani e vertetove se je femer qe vuan nga kompleksi femer. Une po te kisha ego nuk do lozja fare sepse kur loz e din se 50% mund te humbasish. Luajm kur te duash po deshe edhe tani luajme, ok?
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Postuar më parë nga panchovilla
Une nuk e kam per turp ta pranoj kur mundem..dhe pasi kam lozur me skofiarin e kam pranuar qe me ka mundur dhe eshte lojtar shume i mire. Biles, shiko postime te meparshme qe e kam thene edhe publikisht kete gje. Ne privat te thashe te njejten gje qe po te them edhe ketu: meso njehere te humbasesh, dhe pastjaja luaj per qejf
nqs. do me kishe lene te beja rrokaden (sepse ngeci mousi) atere jo se do kisha avantazh, por do duket karakteri yt si kundershtar shahu. Dhe jam shume realiste kur te them qe edhe pse mu prish pak terezia nga defekti teknik, prape e ktheva ne avantazhin tim dhe lojen ta mora
po pranohe o njeri i perendise qe te munda edhe me kohe, edhe pa kohe. Edhe me 3 min, edh eme 5 min edhe pa numeruar fare ..lol...
internalizohe, qetesohu dhe pastjaja lozim prape.
NUk te kthej me pergjigje sepse e beme temen chitchat.
Naten e mire
Nausika
When in Doubt, Act Stupid!
Nuk kthen per pergjigje sepse te mbaruan genjeshtrat. Si ske turp.Postuar më parë nga nausika
Pasi mbaroi loja a te dergova mesazh privat dhe te thashe `congratulations`.
Tani pasi qe e vertetove se je me kompleks dyshoj edhe te karakteri yt. Kete e them me plotlkuptimin e fjales. A te thashe urime pra cka doje me shume.
PO ta mbajti ajde lozim atehere?
PO deshe kthe pergjigje po deshe mos kthe. I don't give a damn...![]()
te mesoj une patriotePostuar më parë nga Veshtrusja
![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Sa vete lozin shah nga 20 mije anetaret ketu? pergjigja: Unknown. Sa bukur lozin keta lojtar? Unknown. Keshtu qe Nausika i ben qef vetes![]()
Kesaj pune i thone `self deception`
Panchovilla loja e shahut behet nga deshira prandaj duhet luajtur pa ofendime.
Duhet pranuar humbjen si nje sportist dhe duhet kuptuar se edhe humbja eshte pjese e lojes.Psh une ne loje me nausiken kam bere nje gabim duke e lene nje figure te pambrojtur (sepse tabela e shahut ne yahoo nuk me pelqen fare me ato ngjyra dhe forme qe ka) por nausika si sportiste korrekte me dha mundesin e kthimit te levizjes.
Nausika eshte nje shahiste e vertete dhe duhet pranuar.
Nese luajm ne te tre duhet harruar ofendimet se edhe po humba nuk me prishet qefi fare.Ne shume raste sakrifikoje figurat edhe pse e di se nese kundershtari luan sakte e humbas lojen.
Pancho, po thuaj qe ja lashe vete me mire, se 4-1 s'ke çte thuash tjeter... po kushedi do te te kete bere dhe hile kjo, mos te shkroi ndonje fjale nga ato te firmes gjate lojes...?
Duhet te kete plot vullnetare, por e paske marre nje oferte te mire...ne shume, shume kuptime.hahahah ej po mua do me mesoj njeri te luaj shah?![]()
...po te tjeret ne sa loja?skofiari eshte i vetmi lojtar ketu qe eshte ne avantazh me mue ne 1 ose 2 lojra..apo jo skofiar?
Pjesa e pare e fjalise e drejte deri diku, e dyta teresisht e gabuar. : DNausika eshte nje shahiste e vertete dhe duhet pranuar.
U pa dhe puna e shahut, shkoi ne dore te femrave (Vlonjate), vend i shkelqyer per te kaluar ditet e fundit.![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Hapuni se na shqeu lepuri... u tha xha Mitrua bashkefshatareve te tij nga ushnja...
Ok, degjoni tani ju nausikerat, veshtrusket, panchovillerat, skofiaristet, e suixheneriket:
Kur te kthehet zogu nga puna, e pasi ta kete mbushur plencin mire e mire, e pasi ta kete rrekellyer nje gote vere, do ju ftoje nje nga nje te gjitheve, koke me kokeose se bashku dhe t'ju jape ca leksione te vockla shahu...
Mire mire, ja te flas seriozisht : nuk ju garantoj qe do t'ju mund se heren e pare jam shume i turpshem hahahahahahahhaah ama jam nje humbes i mire, ju pershendes, ju bej nga nje puthje (djemte te perjashtuar ketu !) dhe pastaj dal me nje rezolute ku pranoj boterisht qe me kane mundur. Por jo pergjithmone... mire çupka e çunka ?
Hajt tani, flini edhe pak se ben nate akoma andej e kur te zgjoheni zogu ju uroj miremengjes dhe nje dite sa me te kendshme![]()
(bej shaka une e mos ma merrni ashtu per ters, ok ? se ju erdha atje... )
Te ka rraf nausika...?Postuar më parë nga panchovilla
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Krijoni Kontakt