ka ndonje ne linje per ndo nje dore shah ?
ka ndonje ne linje per ndo nje dore shah ?
mu be koka daulle nga shkrimet. Dua te shplodhem pak...Ka ndonje per shah?
MP please![]()
When in Doubt, Act Stupid!
ku kane vajtur te gjithe shahistet???
Nqs. ka ndonje ketej rrotull, MP please![]()
c'eshte kjo pune keshtu? Ekipi eshte shperbere fare, ca te semure, ca me leje, ca me probleme teknike...
Nejse,
Derisa te jete ndezur drita jeshile, une do jem rrotull...
Shendet,
Nausika
Postuar më parë nga viganv
Faleminderit per lojen viganv, me kete rast u inagurove edhe si moderator
ciao
Nausika
tungi une jam shume i interesuar qe te luajm keshtu qe qdo te matre ne oren 21:00 te Kosoves mund te luajm ok tungi kalofsh mire te pershendes.
ka ndonje per shah tek arrocco ?
Ka filluar ndeshja e Shekullit ne Forum.
nausika vs xeni
Meqe e kishim lene qe une (nausika keshtu insistoi qe ne fillim megjithese ideja ishte imja) duhet te shkruaja perfundimin, po e shkruaj.
Ndeshja filloi e ashper qe ne lojen e pare. nausika, me stilin e saj agresiv u perpoq te kalonte ne sulm por u gjend e befasuar nga nje shah-mat i papritur qe erdhi si rezultat i dy-tre kombinimeve shume brilante. 1-0
xeni, duke menduar se kundershtari mund te demoralizohet dhe te çohet nga tavolina, nuk vazhdoi me te njejtin ritem dhe loja e dyte, perfundoi andej nga fundi i lojes, krejt papritur, kur mbreti u gjend i rrethuar nga forcat armike. 1-1
Pas barazimit, nausika filloi te hidhte parulla euforike si "rrofshin femrat!", "poshte meshkujt!", "lart ajo", "anash kjo", "para feminizmi" etj. etj. Keto e preken shume kundershtarin i cili, megjithese e dinte se do ishte e pamundur fitorja ne ate ore te vone (02:25)- qofte edhe perballe nje femre te dobet (jo si nausika qe eshte allahu na ruajt)- kerkoi edhe nje loje te trete. Loja e trete perfundoi ashtu siç pritej. dhe perfundimisht 2-1 per nausiken.
Gjithsesi, jo gjithçka ka mbaruar...Revanshi se shpejti : D....
P.S. nausika loz shume bukur![]()
Me i fjale ti Xeno dole kampion.
I peshave te lehta kuptohet.![]()
HOLLAND...
ahahhahaha Del Monako![]()
![]()
![]()
Kush do ta luaje nje shah me mua ne Privat
Krijoni Kontakt