Kur fillon kampionati se per bese kam qejf te shkoj andej nga malet e highlander-ave, per nje jave ama, se puna na therret![]()
Kur fillon kampionati se per bese kam qejf te shkoj andej nga malet e highlander-ave, per nje jave ama, se puna na therret![]()
kush eshte nga arena e shahut tani per ndonje loje...?
Ti gjithnje kur shperndahet kallaballiku e nxjerr koken
ke inat ti????Une ju sugjeroj si trajnere Nausiken (se helene rri pergjumsh ne pergjithesi, Alba se di ende si luan; burime thashethemexhinjsh thone qe luan mire )...po s'patet besim tek trajneret femra keni Xenin.une s'i mesoj dot gje njeriu se cope cope per vete
nga sa kam lozur une ketu do bej nje klasifikejshen ( te mos i ngelet njeriu hatri)
ALBA eshte ajo qe loz me mire ( se eshte me e vogla ndaj merret parasysh edhe mosha)
Afer-Dita dhe nausika njesoj
Piranha lozte shume mire
Me SG edhe xenin jemi shume baraz, s'i nxjerrim dot fundin lojes
Kete DM s'kam qene ne kushte ta shof mire si loz![]()
Stormi s'me flet hiç, po paska vendosur te mos loze me gagagagaa
harrova ndonje? po qe se kam harruar ta thote ndonje tjeter.
p.s keto ishin me njesine time matese, me tuajen s'e di une. tung tani
Ndryshuar për herë të fundit nga helene : 06-06-2005 më 08:23
Highlanderi mesa pashe e kishte lojen me zemer edhe shpirte vetem , s'quhet![]()
Sikur ta dija qe do me fshihej kjoPostuar më parë nga nausika
ps dil moj se nuk te rrah lol
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Postuar më parë nga helene
hmmm ALBA nje here qe e pashe tu lujt po rrifej keq fare.
Afer-Dita s'kam luajtur asnjehere po besoj se do e le vete se e kam shoqe![]()
helene ti e di vete rezultatin(faleminderit per vlersimin)![]()
te tjeret nuk i njoh dhe as nuk i kam pare duke luajtur........
vleresimi im per veten ne nje shkalle nga 1-10 eshte 6.5-7![]()
Postuar më parë nga marsela
nuk eshte aspak intencioni im qe te bej cunat te lene shahun, me ke do loz une pastaj.
Ne fakt, motivimi im i sinqerte nuk eshte qe te thyej stereotipe ne pergjithesi...mos o zot, eshte sipermarje vigane, sidomos ne ambient shqiptar ku stereotipet haen me buke mengjes dreke darke
Megjithate, une kam respekt per te gjithe kundeshtaret e mij ne shah, megjithese e kam synim kriesor te fitoje dhe pyke.
Shahu me jep kenaqesi, me ben qe te stervis disa qeliza te trurit qe jane dormante shumicen e kohes ne rutinen e perditshme...
Per juve vajza qe doni te mesoni shah, eshte shume e lehte sepse e vetmja gje qe duhet te mesohet jane rregullat e levizjes te gureve. Cdo gje tjeter mesohet vete duke lozur.
P.S. per te gjithe ata qe duan lojera revanzh, po ju them qe nuk po fshihem nga frika, vec duhet te prisni pak kohe sepse kam ca pune te shkolles per te vene ne vije, pastaj punet e shahut.
Respektivisht : )
Nausika
When in Doubt, Act Stupid!
gjesi, Piranha Alba eshte edhe 10 vjete me e vogel se ty amahmmm ALBA nje here qe e pashe tu lujt po rrifej keq farendaj lexoje mire ca thashe
, pastaj te lozesh mire s'do te thote te mos rrifesh asnjehere.
eh kshu kshu, rezultatet e fundit s'po i shkruaj , se prish reputacionet![]()
![]()
Me dogji muve,
Per te qendruar ne teme kush do te luaje?
Mundesisht ndonje qe se ka pire kafen e qe s'ngacmon njerezit![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt