Kush dëshiron të "fitoj" ndonjë lojë shahu ,
më lajmëroni me MV(mesazh vetjak)![]()
Kush dëshiron të "fitoj" ndonjë lojë shahu ,
më lajmëroni me MV(mesazh vetjak)![]()
Postuar më parë nga [xeni]
Xeni, tani vetem ti me ke mbetur, me shpetove paq sot...isha ne forme(pyet Duken
)
ndonjehere tjeter, me kafe apo pa kafe
Nausika
When in Doubt, Act Stupid!
Nausika c'ben mi goce se na i bere cunat te heqin dore nga shahu..Jo po te mos e pranojn pastaj qe femrat jua kalojn ne shume gjera
..Hajde suksese te metejshme..veri ne rradhe
!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
O mesoj edhe une shah o plas , se vetem Bilardo di, aty prsh e kam lodhe Del Monako . ja kam mor shpirtin , kurse per shah s'ma mban se nuk di .
Kush di te bej tranjerin nga ju ?
![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Shih ate linkun qe ka dhene Helene me siper...ec shih se po luajme..nuk jemi ndonje gje kush e di, derisa sa te gjesh me mire.
Me nick, Klediol dhe Alba, dhe Celestial_ir
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
E pra Whit-o: Ka derman per ne qe duam por s'dime te luajme shah?
Une ju sugjeroj si trajnere Nausiken (se helene rri pergjumsh ne pergjithesi, Alba se di ende si luan; burime thashethemexhinjsh thone qe luan mire)...po s'patet besim tek trajneret femra
keni Xenin.
Ai stervit dhe chessmasterin....e kunderta mer aman, se eshte ora nje e nates.
Te bej nje permbledhje te rezultateve te sotme, ose lere lere se u turperuam. Po sidoqofte drejt permiresimt.![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Postuar më parë nga Rebele
ke te drejte Rebelke , s'na e var njeri neve. Tani ti SG paske ik se une isha duke pare filmin "Romeo dhe Juliet" dhe harrova pak shahun . Por do me pelqente perseri te me mesonin
![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
White angel po ty ta meson amorja shahun per dy sekonda futu pak te ndonje dhome dhe me thuaj si quhet dhoma
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Ai qe fiton kampionatin, ka dy jave nga forumistet te paguar pushimin veror kudo qe te deshiroj.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt