Jam nje djale shqiptar ne Ankara me studime ne ODTU per informatike. Do te doja te lidhesha me nje vajze shqiptare te bukur qe eshte me studime ne Ankara, mundesisht ne ODTU se nuk kam shume kohe se jam i zene dhe me mesime. Une nuk di te zhgenjej...
PS Jam shume i pamshem...