Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    i/e regjistruar Maska e x-e-n-i
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125

Portat e rrjetit tė bllokuara nga ISP

Qeto dite e kam lidh internetin ne shtepi por eshte puna se ne messenger nuk po mund ta shoh askend ne kamer pra nuk po funksionon kamera,po deshton gjithmone
    Dhe i kam instalue Imeshin,Kazza edhe etj...,por spo mund te shkarkoj asgje tek Imesh kur me qet mu regjistrue perher po me thot deshtoi regjistrimi provo me vono qaty tek Proxy ku ken qaty mos po gaboj diqka une po ja japi Ip e gateway..
    Por smundem te shkarkoj gje....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Kjo teme duhet te ishte tek Pyesni ekspertet, gjithsesi po ju jap nje pergjigje: Nese ju nuk thoni menyren e lidhjes suaj me internetin eshte e veshtire te nxjerresh konklizione? dihet qe programe si imesh apo kaaza+ minimalisht duan nje shpejtesi rrjeti 10mgb nese shpejtesia juaj eshte me e vogel atehere nuk mund te lidhesh dot me programe te tilla si kazaa+ apo imesh, mendoni cfare informacioni percillet nepermjet ketyre programeve. E njejta gje eshte dhe per webcam-in tuaj thjesht shpejtesia e rrjetit tuaj nuk ju lejon transferta informacioni te nje sasie mbi shpejtesine. Normalisht ju keshilloj te merrni linje nga provider privat dhe jo ata shteteror qe lene mjaft per te deshiruar mbi cilesine e rrjetit qe posedojne.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ēdo program qė komunikon nėpėrmjet internetit pėrdor porta tė caktuara nė kompjuterin tėnd. Nė rastin tėnd, gateway ose kompania qė tė ofron shėrbimin e internetit, mund tė ketė bllokuar portat qė pėrdoren nga programet MSN, Kazaa, imesh, etj. Kjo ndodh shpesh sepse kompanitė duan tė kufizojne trafikun nė rrjetin e tyre.

Kontakto kompaninė qė tė ofron shėrbimin dhe pyeti nėse kanė bllokuar portat. Po nuk tė lejojnė, mundohu tė gjesh ndonjė kompani tjetėr.
    Edi

Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    Faleminderit per pergjigjjet

Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    Une e pyeta personin qe ma ka leshuar rrjetin dhe me tha se tek une jane portet e mbyllura e me tha se duhesh ta instalosh nje program e pastaj do te hapen portat dhe mund te punoj me keto programe ..
    Une ja kerkova programin por me tha se nuk e di ku me ka mbetur dhe nuk e dike se si e kishte emrin e me tha pas disa javeve ta gjaj e ta japi ...por une spo mund te pres disa jave...
    Nese mundeni te ma gjeni kete program ju kisha falenderu shume sepse as kamera permes msn spo me punon as imesh ,as.....

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Xeni nuk ka programe te vecanta per te hapur portat.Duhet te shpegosh fillimisht clidhje ke.Nese eshte dsl, isdn, modem normal apo dicka tjeter. Nese eshte dsl dhe ai modemi eshte dhe router ose eshte dhe nje router bashke me modemin atehere aty duhet te hapesh portat qe i ke te mbyllura.Kazaa nuk do te funksionoje, imesh po ashtu, emule do te funksionoje me low id, dmth gjithshka eshte e kote.E vetmja menyre qe mund te besh eshte te perdoresh nje program tunneling.

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    o lale kazaa do te te lidhet si vdekja emule mund ta lidhesh po te ndryshosh portat msn mund ta besh te shkoje nepermjet portes 80 tek connection zgjidh proxy through port 80 dhe ja hodhe, por per ndihme me te detajuar na thuaj cfare lidhje ke dhe pastaj te te ndihmojme

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    shiko mos ta ka bllokuar porten firewalli
    nje firewall e ka vete win xp tek controll panel/internet connection/properties/advanced
    nqs ke firewall program hap firewallin dhe shiko tek opsionet trafiku
    cfare servisesh dhe aplikacionesh jane me shenje lejo dhe cilat jane te bllokuara
    shiko edhe per ndonje program sigurie qe vjen me nortonin bashke ose i pavarur
    programe sigurise zakonisht kur nuk konfigurohen nxjerrin probleme
    probleme te tilla mund te kesh edhe nga instalimi i XP SP2 pack qe e forcon shume sigurine e kompjuterit dhe mund te kete bllokuar me default portat e komunikimit me kazen dhe emule
    Varet cfare versioni te kazes ke disa versione te kazes jane caktivizuar nga RIA
    per arsyet qe dihen shiko per versionin me te ri te kazes
    per te pare situaten me portat e kompjuterit (kaza perdor porten 1214
    cilat porta jane te hapura per cilin prog/aplikacion,faqe interneti dhe cilat mbyllur
    perdor programin X-Netstat profesional version 5.12
    http://www.freshsw.com/xns/pro/
    link shkarkimi xnetstat pro
    http://www.freshsw.com/xns/pro/download.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 22-11-2004 mė 21:55
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Me programin HTTP-Tunnel mbase rregullon disa prej kėtyre programeve tė komunikojnė edhe me rrjet tė mbyllur.
    Mund ta marrėsh kėtu
    http://www.http-tunnel.com/html/solu...nel/client.asp

Versioni falas ka shpejtėsi tė kufizuar por mbase ėshtė e mjaftueshme pėr ty.
    Versioni i pa kufizuar ėshtė me para. Dikush kėrkoi pėr ndonjė mėnyrė pirate por nuk besoj tė ketė ndonjė mėnyrė sepse programi pėrdor sėrvėrat e vetė kompanisė qė e kanė ndėrtuar. Provoje njėherė.
    Edi

Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    Kam nje Anten mbi shtepi dhe nje Wireless Card ne kompjuter pra une nuk kam asgje tjeter as Router,,,,d.m.th ISP ma ka marre MAC adresen dhe ma ka leshuar rrjetin pra lidhja eshte Wireless.
    E kam te instaluar Windows Xp me service pack 1 jo me service pack 2,,
    E kam te instaluar nje Antivirus Kaspersky
    ......

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Porta tė bllokuara nė Windows Xp
    Nga netet me hene nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 09:59
  2. Rreziqet dhe mbrojtja e rrjetit pa tel
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-07-2008, 11:26
  3. Komuniteti shqiptar i rrjetit
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2006, 21:22
  4. Hub, Switch, apo Router?
    Nga Leonso nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 09:10
  5. Portat e Arta (Golden Gate) tė Via Egnatias nė Ballkan
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •