Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63

Tema: Martesa

e lehte dhe e tejdukshme Maska e ana.luna
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ne maj te botes
    Postime
    61
    jam e martuar dhe nuk shoh asnje ndryshim persa i perket lidhjes tone tani apo kur nuk ishim te martuar jemi gjithmon sic kemi qen secili ka lirine e tij i besojme njeri tjetrit dhe nuk ka nevoj ta mbajm njeri tjetrin te lidhur te kama karriges
    nuk i kuptoj kur thone kam frik nga martesa "mos u marto"

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn
    po mos ekzistonte martesa sdo ishit te gjith ju ktu po he ..lol
    Po ata fėmijė qė kanė mamatė single, nga ...martesa kanė ardhur nė dritė??!!
    E deshe ...ta mendoje pėrpara se ta thoshe lol

legally brunet Maska e maz
    Anėtarėsuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Martesa eshte vertet perfundimi prallor i nje historie dashurie. Te rinjt ne pergjithsi kan mendimet e gabuara per martesen se mendojn se martesa te privon nga cdo gje qe mund te besh kur je single. Ta them hapur ata qe kan frik nga martesa jan te perdalet/te perdalat dhe frikacaket. Martesa eshte nje risk qe ja vlen. Edhe pse jam akoma 20 vjec dhe dua nje martes ne late20s mendoj se ajo do ishte nje arritje ashtu si karriera. gjeja me e bukur ne bote eshte te ndash cdo moment te jetes tate me ate qe do, sidomos kur keni bekimin e familjeve tuaja.Ah sa romantike jam hehe
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Gjuha e huaj nuk lejohet ne forum!Flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 14-11-2005 mė 06:39

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga maz
    Martesa eshte vertet perfundimi prallor i nje historie dashurie. Te rinjt ne pergjithsi kan mendimet e gabuara per martesen se mendojn se martesa te privon nga cdo gje qe mund te besh kur je single. Ta them hapur ata qe kan frik nga martesa jan te perdalet/te perdalat dhe frikacaket. Martesa eshte nje risk qe ja vlen. Edhe pse jam akoma 20 vjec dhe dua nje martes ne late20s mendoj se ajo do ishte nje arritje ashtu si karriera. gjeja me e bukur ne bote eshte te ndash cdo moment te jetes tate me ate qe do, sidomos kur keni bekimin e familjeve tuaja.Ah sa romantike jam hehe
    bukur e ke qendisur,
    beqar

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    . Ta them hapur ata qe kan frik nga martesa jan te perdalet/te perdalat dhe frikacaket.Edhe pse jam akoma 20 vjec dhe dua nje martes ne late20s
    Cili eshte ndryshimi ne mes nje cuni "te perdale"/goce"te perdale" dhe nje femre qe ec me mendimin qe do martohet diku vone(ne rastin qe more shembull ti late" 20s"),e deri atehere do shijoje sipas qejfit meshkujt? Pranimi i marteses te kthen nga femer te perdale(po perdor termat e tua,sepse ne terminologjine time si perdor shpesh)ne femer te ndershme dhe mospranimi te kthen nga femer dinjitoze ne te perdale/jo-familjare/rrugace?

Termi "e/i perdale"perdoret nga frikacaket(njerezit qe duan te mbrojne moralin e tyre jo-egzistues duke share te tjeret),dhe meqe ty deshira per martese te ben"trime" atehere s'duhet ta perdoresh.Apo nuk i bie kshu?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 19-11-2005 mė 17:25
    Kam vetem nje limit: qiellin!

djal i urte :P Maska e Vini_1982
    Anėtarėsuar
    14-11-2005
    Vendndodhja
    GREQI
    Postime
    14
    Thone se martesa prish bukurine e dashurise por une nuk jam i ketij mendimi sepse mendoj qe martesa eshte plotesimi e dashurise dhe jemi ne qe e prishim dashurine dhe jo martesa por mendoj se duhet nje karakter i forte dhe stabel per te kaluar nje martese dhe jete sa me te mire pasi ne martese kerkohen disa rregulla te cila duhet mbajtur per te mbizoteruar harmonia midis dy njerezve!

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    1. Nuk jeni aspak romantike mos e genjeni veten tuaj, gjithashtu ne late 20's pra 29 nuk ma merr mendja se eshte nje vendim i mire per nje femer per tu martuar mqs femra pjeket shume me pare se mashkulli pra i bie qe nje mashkull te prese moshen 38 vjec....
    b. Martesa nuk eshte perfundimi prallor i nje historie dashurie por eshte pjesa e dyte dhe me intense e kesaj dashurie dhe ky intensitet i madh e ben me te ngazellyer dhe perrallor dashurine ne nje martese, e kam fjalen per njerezit qe kane ndermend te marrin nje grua dhe ta mbajne me duart e tyre dhe jo te prinderve te tyre, ose te presin qe gruaja te mbaje me para shtepine..... keto kushte medoemos do te qojne ne nje dashuri jo perrallore por ne nje domestic violence....
    para-fundi. Me duket humbje kohe te degjoj mendimet e nje 20 vjecareje qe akoma nuk eshte rrahur me jeten reale dhe ate perrallore qe te na jape opinione, kur jane shume njerez e perjetojne nje gje te tille dhe ne fakt e verteta eshte se nuk ka ndonje ndryshim te madh por thjeshte varte se si te qellon...
    fundi.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Citim Postuar mė parė nga Vini_1982
    jemi ne qe e prishim dashurine dhe jo martesa ....
    Cfare je tuj than or ti djal....
    Ne jemi shkaktaret e c'do gjeje qe ndodh ne kete rruzull tokesor..... dhe per c'do ngjarje qe shkaktohet nga ne i jepet nje emer, sic i eshte dhene dhe marteses, pra njerezit jane martuar me pare dhe ka marre emrin martese... pas 9 muajsh (ose 7 muajsh ne rastin tend) gruaja ka lindur dhe kjo eshte thirrur lindje dhe lindja e nje qenie njerezore dashuri eshte ......

PS. Kur e vendose "!" ne fund te fjalise besoj se mendoje se do te lexoje ndonje femer "sexy" dhe te mendoje ky qenka kryemadh me nje fjale krye e madhe me shume mend, se dhe une bej te njejten gje, por nuk do ta var njeri se kan mbaru femrat "sexy" pra rradhes tjeter shkruaj cfare ke per te thene dhe eliminoj pikat dhe pikat cuditese se kot humb kohe.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 19-11-2005 mė 17:37
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

djal i urte :P Maska e Vini_1982
    Anėtarėsuar
    14-11-2005
    Vendndodhja
    GREQI
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga miri
    Cfare je tuj than or ti djal....
    Ne jemi shkaktaret e c'do gjeje qe ndodh ne kete rruzull tokesor..... dhe per c'do ngjarje qe shkaktohet nga ne i jepet nje emer, sic i eshte dhene dhe marteses, pra njerezit jane martuar me pare dhe ka marre emrin martese... pas 9 muajsh (ose 7 muajsh ne rastin tend) gruaja ka lindur dhe kjo eshte thirrur lindje dhe lindja e nje qenie njerezore dashuri eshte ......

PS. Kur e vendose "!" ne fund te fjalise besoj se mendoje se do te lexoje ndonje femer "sexy" dhe te mendoje ky qenka kryemadh me nje fjale krye e madhe me shume mend, se dhe une bej te njejten gje, por nuk do ta var njeri se kan mbaru femrat "sexy" pra rradhes tjeter shkruaj cfare ke per te thene dhe eliminoj pikat dhe pikat cuditese se kot humb kohe.....
    O lali kur them se ne jemi ata qe e prishim dashurine them edhe djali edhe vajza bashke dhe jo njeri nga te dy!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •