Jepni mendimin tuaj reth kesaj teme dh votoni nese i miqnia ato apo jo !!![]()
Po
Jo
Kur keni kohe te lire
Fare
Jepni mendimin tuaj reth kesaj teme dh votoni nese i miqnia ato apo jo !!![]()
Mua me pelqejn shum po them ne gjuhen e Kosovarve.. Serialet. sdi kur nuk ka Sport ( Futboll ) un gjith mon Seriale shikoj me pelqejn , Edhe kemi TV RTV21 vetem Seriale Japin dhe jam dashuru ne to
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Virusi i telenovelave eshte i pranishem gjetiu,sidomos jane femrat ata te cilet jane me te preokupuara me kete fenomen.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Telenolevat jane virus qe kane kapluar gjithe moshat e njerezve...
Per veten time deri me tani kam ndjekur dy telenovela, kam ndjekur ne MTV1 (televizioni shteteror i maqedonise), telenovelen e pare qe eshte transmetu tek ne dhe me vone edhe nje telenovele tjeter...kjo ka qene para 3 viteve...
Por tash cdo dite merzitem kur leshoj programet televizive dhe shoh se kane telenovela dhe nderoj menjehere
...jane bere demode telenovelat...
My silence doesn't mean I am gone!
une mendoj se esht humbje kohe dhe dhe po ashtu esht "veteshkatrrim"
i`m not a complete idiot,some parts are missing.
Nuke di po mesa kam degjuar telenovelat kan nje vetem nje histori ne vetvete dhe jane te bazuara mbi intriga gje qe e ben dhe me intriguese vete telenovelen dhe nuk arrij te kuptos sesi nje pse e mire e shoqerise shqiptare e kalon apo me mire vret kohen duke pare nje te tilla novela jo per nivelin e tyre te ulet por thjesht jane gjera qe perseriten per te vetmen aresye sepse jan shume pak personazhe dhe e gjithe telenovela rotullohet reth tyre , dhe mua personalisht telenovelat apo filmat me seri nuk me kan pelqyer asnjhere perjashto ketu shume pak filma.Un e per veten time e quaj nje humbje apo te vrasesh kohen dhe gjith e gjith mund te kem pare 10 min telenovela ne jeten time![]()
Mua me pelqejn eshte nje menyr per te kaluar kohen.I ndjek me shume qef kur kame kohe.
LA VITA E BELLA SE SAI VIVERLA
SE NO FA SCHIFO.
Une per vete sjam shume apasionuar
pas telenovelave , po kur vajta ne Shqiperi
me pushime u detyrova te ndiqja "Vellon e Nuses"
se vinte ora 5 ishin te gjithe para tv si i madh edhe i vogel![]()
nuk i shoh ato ... se eshte humbje kohe ..
por nje gje me beri pershtypje ne tirane .. kur i shkoje njerezve ne shtepi per vizite ..deri sa te mbaronte telenovela .. ste flisnin me goje " te thonin si te pacipe .. me fal sa te mbaroje filmi " :PP
jane bere njerezit si robota atje .. se mos i shkosh ne shtepi ne oren e filmave he se sta hap njeri deren ... virus i poshter :PP
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
hahhaha pink mire e ke.
Une u habita se telenovelat si shikojne vetem femrat
po edhe meshkujt me keq akoma![]()
Krijoni Kontakt