Close
Faqja 74 prej 230 FillimFillim ... 2464727374757684124174 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 731 deri 740 prej 2300
    kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    Citim Postuar më parë nga *mistrecja* Lexo Postimin
    per mendimin tim
    kjo ishte barsaleta e dites ne forum

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga limbo Lexo Postimin
    kjo ishte barsaleta e dites ne forum
    dhe pse keshtu ti na i thuj icik arsyjen nuk i du kosovaret ore qe te bashkohen me ne ca ka te keqe ketu!!!!!!!!!!

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    kush jan kta "kosovaret" mi?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    o idjot ca identiteti te ndertojn kosovaret? ska kosovar ka vec shqiptar

athere pse nuk thu qe ne shqipria verilindore te krijoj identitetin e vet meqe jan musliman?

te trash nuk ina hic bashkimi po vje. rruga u ndertu, portet po i ndajm me njoni tjetrin ka pak ka pak durrsi e tirana po popullohen me shiqiptar te kosoves, mao u cudit kur te te vi naj dit si surpriz
    Ore prap ti,po pse i braktisni trojet shqiptare?Eshte derdhur gjak apo jo,per te mbrojtur Vatanin,apo jo?Ah mor Fan Noli pse kaq GJIGAND do ngelesh!
    Kta plehrat do na vrasin naten ne gjume,n.q,ne qorra jemi!

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga *mistrecja* Lexo Postimin
    dhe pse keshtu ti na i thuj icik arsyjen nuk i du kosovaret ore qe te bashkohen me ne ca ka te keqe ketu!!!!!!!!!!
    jo de asgje te keqe nuk ka , ke shprehur mendimin tende dhe secili ka te drejt te shprehet .

po sikure te kishte thene kete ndonje kosovare apo une hmmmm a e dine ti moj sa ofendimet do i marrshim nga ju .

po ne kosovaret jemi evropjan sepse i kuptojm te gjithe se secili ka te drejt te mendoj ashtu si don.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    ore bashkimi i trojeve Shqiptare esht endrra me e madhe e gjith Shqiptareve te vertet(jo atyre qe flasin Shqip e jan pjell e serbeve a grekerve). fatkeqesisht qeveria Shqiptare esht me shum e interesuar te futet ne N.A.T.O a EU se ti perkushtrohet zgjidhjes se padrejtesis me te madhe te shekullit te kaluar ... gjtihsesi ne shekullin e 21 nuk do kete ndryshim kufijsh ne Europ..esht jasht c'do logjike... endrra jon esht e parealizueshme ashtu si shumica e endrrave te Shqiptareve. zgjidhja e vetme esht Shqiperia dhe Kosova 2 vende te lira dhe demokratike qe do jetojn ne 1 Europ te lir dhe pa kufij..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Kosova Heroike, duhet te BASHKOHET sa me SHPEJT dhe pa humbur KOHE me SHQIPERINE nënë, vetem keshtu do te vihej ne VEND nderi i Shqiperise dhe i Kosoves, vetem keshtu do te FORCOHET me teper AUTORITETI I TE GJITHE SHQIPETAREVE te cileve gjithe kohen u kane bere PADREJTESI TE TJERET, i kane percare, i kane sundur dhe i kane marre pasurine, ka ardhur koha qe Shqipetaret ta thone FJALEN E TYRE NE BALLKAN dhe ne Europe, Shqipetareve nuk u mungojne VIPAT, nuk u mungojne BURIMET NJEREZORE, as Pasuria Natyrore, as mosha relativisht e re, Shqipetaret jane popull me tradita te mira, jane bujare, mikepritesa dhe FISNIKE, kemi shkuar ne shume vende te BOTES, dhe nuk kemi pare as si familjet tona, dhe as si farefiset tona, sigurisht qe kemi edhe neve ato gabimet dhe te metata tona, porse nuk ka popull dhe asnje njeri pa gabime, dhe pa te meta, une mendoj se FAKTORI POLITIK SHQIPTAR ne Shqiperi, Ne Kosove por edhe me gjere duhet ta ngreje ZERIN per nje Bashkim sa me te shpejte te Kosoves me Shqiperine, .....SUKSESE

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Dardania eshte pjese e Shqiperise. Pavarsia 1912.

Bashkimi eshte shpetimi.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    jo de asgje te keqe nuk ka , ke shprehur mendimin tende dhe secili ka te drejt te shprehet .

po sikure te kishte thene kete ndonje kosovare apo une hmmmm a e dine ti moj sa ofendimet do i marrshim nga ju .

po ne kosovaret jemi evropjan sepse i kuptojm te gjithe se secili ka te drejt te mendoj ashtu si don.
    me e then nji kosovar mua nuk do me bente pershtypje fare!!!
    dhe shume mire e ke ti qe cdo njeri ka te drejt te shprej mendimin e vet

Trepca&Chelsea
    Anëtarësuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Me duket mistrecja je e pare cili po kundershton bashkimin. Realiteti tregon qe shqiptaret e shqiperise 50% nuk dojne bashkim.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •