Close
Faqja 222 prej 230 FillimFillim ... 122172212220221222223224 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,211 deri 2,220 prej 2300
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    ..nuk eshte shqiptar... i njoh mire keta qe kane zemer vetem ne forum te flasin keshtu ........
    Ore Tali.. kete jua kam thene kosovarve edhe ne mes te prishtines! Po ju nuk jetoni ne kosove jeni generacija e re neper bote, dhe dihet tashme sa cfare problemesh te medha identiteti keni sidomos ju qe jetoni jashte e me koke jeni ende ne ferrat e kosoves!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

JO.
    Kosoves i esht bere "nje kerkese miqesie" vite me pare dhe refuzuan...E donin veten te ndare dhe te pavarur, le te rrin te pavarur dhe te valvisin ate lecken e evropes tani!
    p.S : Pervecse gjuhes shqiptaret me kosovaret skan asgje tjeter te perbashket!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 13-02-2013 më 07:54
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Po srbska asht gjuha juaj e vjeter! lengut te frutave i thon sok (srb) tutave- fermerka (srb) pjate-tanir (srb) freksionit ne makine-kvaqilla (srb), frenave-koshnica (srb), freno-koqit (!), etj etj etj!
    Pra qe te merresh vesh me kosovar duhet te kuptosh mire srbsko, a pi e razumet?
    madej cfare dush ti flasim ti ja thu noj cike francezes?
    Qen pitbull degjo tani!!Edhe pse e kem pasur te imponuar te shkruajme e lexojme cdo gje ne gjuhen serbe,ne si Kosovar krenar prap kemi vazhduar me tonen,na kane rrahur e burgosur e vrare,por prap nuk jemi dorezuar kurrr,biles qe ta bej me dije qen edhe shkollat kur i mbyllen profesor e mesues kan mbajtur mesime neper shtepija....kemi duruar por ne fund triumfuam, perveq mbase ca tipa keshtu si puna jote qe kan bashkepunuar me serb ende kan nostalgji per ta.Ec tani shko mbytu se sikur ta di qe ka shume sikur puna jote ne Durres nuk do te ndalesha as per kafe,se per tjerat as qe behet llaf.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Sikurse e kam cekur edhe me lart une jam kundra rracizmit dhe rracat jua la kafsheve!!!

Sa per "ndihmen" e madhe qe sjellin koqovaret ne sezon(a)in e veres kur vijne me mesu notin ne Shqiperi pergjigjja eshte kjo: dreqi jua dit per nder! Nuk kemi nevoje ne per ju! Ikni e pirdhullini e mos u ktheni me, edhe ne Ulqin nuk ju duan sepse jeni perpos tjerash edhe shume te piste.....!

thuaj mire, qe nuk te degjoj Salua, se vie e t` ... rrobelin e rromeos edhe ate me ate brigaden e Zall Herrit, e te internon ne bunker, e te lidhe sikur qenin deri sa te kaloj sezona turistike po, ik se nuk je me interesant !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pirate of Love : 13-02-2013 më 08:16
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

Nuk esht noi merite e madhe qe vazhdoni te flisni shqip, sepse cdo popull i pushtuar e ka bere kete dhe biles per perjudha 10 me te gjata...Merite do ishte te luftonit per bashkim dhe te mos e pranonit ate m.t recke, se vec flamur si thuhet atij!
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Nuk esht noi merite e madhe qe vazhdoni te flisni shqip, sepse cdo popull i pushtuar e ka bere kete dhe biles per perjudha 10 me te gjata...Merite do ishte te luftonit per bashkim dhe te mos e pranonit ate m.t recke, se vec flamur si thuhet atij!
    Per bashkim luftuan, por Europa dhe fqinjet nuk po na lejojne te bashkohemi

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Per bashkim luftuan, por Europa dhe fqinjet nuk po na lejojne te bashkohemi
    Kush po i d'veten more evropen a po dojna na me u ba bashk a jo kjo eshte qeshtje jona pune e jonja e cka ju duhet atyre.
    Po ndoshta ne jemi ata qe s'duam te behemi bashk.

Ja psh ne maqedoni ke sa parti shqiptare ne vend qe te ishte nje e vetme kunder maqedonasve . Por aty jan maqedonas e shqiptar kunder shqiptarve !
    Mandej ne Lugine Presheve Medvegje bujanofc i ke po ashtu.

Ne Kosove para luftes e di pse ishin me te bashkuar shqiptaret ne Kosove dhe sinqerisht kan qen me te dashur ne mes vete. Ka qen nje parti e vetme LDK dhe e kemi dijte kunder kujt te behemi, tash pas lufte spo dihet me lamsh u ba puna. Shkurt e trup askush spo na mban te ndare vec vetja jone.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Se harrova te cek,personalish me sa kam lexuar kendej nga ky forum jam kunder bashkimit me.... secili punen e vet ta shoh!

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Kush po i d'veten more evropen a po dojna na me u ba bashk a jo kjo eshte qeshtje jona pune e jonja e cka ju duhet atyre.
    Po ndoshta ne jemi ata qe s'duam te behemi bashk.

Ja psh ne maqedoni ke sa parti shqiptare ne vend qe te ishte nje e vetme kunder maqedonasve . Por aty jan maqedonas e shqiptar kunder shqiptarve !
    Mandej ne Lugine Presheve Medvegje bujanofc i ke po ashtu.

Ne Kosove para luftes e di pse ishin me te bashkuar shqiptaret ne Kosove dhe sinqerisht kan qen me te dashur ne mes vete. Ka qen nje parti e vetme LDK dhe e kemi dijte kunder kujt te behemi, tash pas lufte spo dihet me lamsh u ba puna. Shkurt e trup askush spo na mban te ndare vec vetja jone.
    Pavarsia e kosoves nuk eshte rezultat i vetem nje partie ,apo nje grupi me ca individe,por si rezultat i SINKRONIZIMIT mbar KOMBETAR,duke filluar si thot nje fjal e urte e Popullit: Nga gjilpera ne Allti,pra nje rruge e gjate me plot sfida,dhe ne fund e sinkronizuar nga ATHDHETARETe ngjyrave te ndryshme.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

Do te vije nje kohe,kur do te veme ne dasme
    e do te urojme:
    -Mos e pifshim ket gote po te mos
    u bashkofshim me kosove!

Dhe do te veme ne vdekje
    e do ngushllojme :
    Mos e pifshim kete gote ne mos u
    bashkofshim me kosoven!..

Do te vij nje kohe kur dollia
    do te filloj me keto fjale:
    Mos e pifshim kete gote ne mos u
    bashkofshim me kosoven..

.......Lasgush Poradeci.........
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •