Close
Faqja 220 prej 230 FillimFillim ... 120170210218219220221222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,191 deri 2,200 prej 2300
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Valla bre Ceno edhe ti po lypshe shpull gojes...
    vallahi bilahi BRE Gon vec magari (gomari) mesohet me hu, pra nuk po ta keqkuptoj se nuk din ma shume! Une jam duke te vene nje pasqyre para hundes dhe nqs. ajo cka ti sheh nuk te pelqen nuk eshte faji im! Po ta bej pyetjen ndryshe nga 7-8 opinionberesit kosovare me te njohur sa kane dalur per "kombin kosovar"? A jane me shume se gjysma? A kane perkrahje nga njerzit e thjeshte (ne baze te komenteve qe u behen shkrimeve te tyre)? Pergjigjju kesaj dhe leri shpullat se nuk je tuj fol me gjerman ose zvicerjane jemi ma hunlesha ne kendej!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    vallahi bilahi BRE Gon vec magari (gomari) mesohet me hu, pra nuk po ta keqkuptoj se nuk din ma shume! Une jam duke te vene nje pasqyre para hundes dhe nqs. ajo cka ti sheh nuk te pelqen nuk eshte faji im! Po ta bej pyetjen ndryshe nga 7-8 opinionberesit kosovare me te njohur sa kane dalur per "kombin kosovar"? A jane me shume se gjysma? A kane perkrahje nga njerzit e thjeshte (ne baze te komenteve qe u behen shkrimeve te tyre)? Pergjigjju kesaj dhe leri shpullat se nuk je tuj fol me gjerman ose zvicerjane jemi ma hunlesha ne kendej!
    Sa di une edhe ti e di per mua , prandaj nuk ke edhe cfare te keqekuptosh , por prblemi eshte se ti po behesh i tepert me keto shkrimet e tua anti bashkimit kombetar gjeja se ne nuk jemi gati, nuk i kemi mentalitetet e njejta e gjera te ndryshme blla blla blla... Problemi eshte se nje njeri i vetem ka bere buje me kete 'krijimin e kombit kosovar' dhe ky eshte Halim Matoshi, njeriu me te cilin shumica e popullates ne Kosove qeshin dhe e presin me gezim kur te marre pjese ne ndonje emision, sikur te ishte ndonje aktor-humorist i njohur ky. Shumica e popullit te Kosoves nuk e perkrahin kete fare krijimin e 'kombit kosovar', sepse 98% e popullates ne Kosove e ndjejne veten vetem si shqiptar dhe asesi ndryshe. Ne edhe shqiptar jemi...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    225

shqiperi-kosove, jemi shume te ngjashme se sa jemi te ndryshem, ku eshte problemi ketu?

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga essie Lexo Postimin
    shqiperi-kosove, jemi shume te ngjashme se sa jemi te ndryshem, ku eshte problemi ketu?

Te lumshin gishtat mi goce.
    Problemi shkoi deri ne kafe, kur te kthehet i tregoi qe e ke kerkuar.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Te lumshin gishtat mi goce.....
    wow.............Hallall...!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 12-02-2013 më 04:51

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga essie Lexo Postimin
    shqiperi-mal i zi, jemi shume te ngjashme se sa jemi te ndryshem, ku eshte problemi ketu?
    shqiperi-turqi, jemi shume te ngjashme se sa jemi te ndryshem, ku eshte problemi ketu?
    shqiperi- gjermani, jemi shume te ngjashme se sa jemi te ndryshem, ku eshte problemi ketu?
    shqiperi-kine, jemi shume te ngjashme se sa jemi te ndryshem, ku eshte problemi ketu?........... etj

ate po them edhe une:
    Nema Problema!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

........ Problemi eshte se nje njeri i vetem ka bere buje me kete 'krijimin e kombit kosovar' dhe ky eshte Halim Matoshi, njeriu me te cilin shumica e popullates ne Kosove qeshin dhe e presin me gezim kur te marre pjese ne ndonje emision....
    Flm. se kete Mato-shin as nuk e pata llogaritur po Prof. N. Spahiu M. Kelmendi etj dhe se fundmi Enver Robelli!? Edhe keta humorista!? Robelli ne shkrimin e fundit (per tiranet e Tiranes) shkruan se gjate luftes ne '99 populli shqiptar i strehoi kosovaret e ikur nga lufta vetem prej presionit qe i beri Nato Shqiperise per ta bere kete!!! Pra perndryshe kosovaret nuk do mund te strehoheshin ne Shqiperi!
    Ju e kuptoni se cfare do te thote kjo? Nuk eshte vetem ky bukeshkelur por jane me mijra kosovare qe e pergezojne Robellin per kete shkrim! (lexoni te gazeta koha e kosoves).

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Flm. se kete Mato-shin as nuk e pata llogaritur po Prof. N. Spahiu M. Kelmendi etj dhe se fundmi Enver Robelli!? Edhe keta humorista!? Robelli ne shkrimin e fundit (per tiranet e Tiranes) shkruan se gjate luftes ne '99 populli shqiptar i strehoi kosovaret e ikur nga lufta vetem prej presionit qe i beri Nato Shqiperise per ta bere kete!!! Pra perndryshe kosovaret nuk do mund te strehoheshin ne Shqiperi!
    Ju e kuptoni se cfare do te thote kjo? Nuk eshte vetem ky bukeshkelur por jane me mijra kosovare qe e pergezojne Robellin per kete shkrim! (lexoni te gazeta koha e kosoves).
    Mire de, une te thashe 98% e popullsise jane kunder ketij krijimit te 'kombit kosovar'

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Mire de, une te thashe 98% e popullsise jane kunder ketij krijimit te 'kombit kosovar'
    nuk ka statistike per kete. Nga sondaxhet e bera shumica eshte per bashkim por eshte shume larg 98% dhe vjen e bjen dita dites!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

nuk ka statistike per kete. Nga sondaxhet e bera shumica eshte per bashkim por eshte shume larg 98% dhe vjen e bjen dita dites!
    O Cenooo per bashkimin eshte shumica, por per identitetin eshte ajo perqindje qe ta shenova me larte

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •