Close
Faqja 202 prej 230 FillimFillim ... 102152192200201202203204212 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,011 deri 2,020 prej 2300

Lightbulb AK: Me 28 Nentor do bashkojme Kosoven me Shqiperine

AK shpall strategjinë për 28 Nëntorin: Kjo nuk është Shqipëria e Ismail Qemalit

TIRANË- Aleanca Kuq e Zi shpalli planin e zhvillimeve të aktiviteteve të 100 vjetorit të Pavarësisë nëpërmjet komisionit organizator me përfaqësues nga Shqipëria, Maqedonia, Kosova, Ulqini dhe Lugina e Preshevës. Aleanca Kuq e Zi do të tubohet ne kufirin Shqipëri-Shqipëri të Morinës mëngjesin e 28 Nëntorit ku mijra shqipëtarë nga Tirana, Shkodra, Ulqini, Prishtina, Tetova, Prizreni, Durresi, Lezha dhe cdo qytet etnik shqipëtar do të udhëtojnë drejt kufirit që prej 100 vitesh i ndau shqipëtarët.

“Aleanca KuqeZi deklaron se ka ardhur koha që të thyejmë murin ndarës të shqipëtarëve, murin shekullor që na ndau, copëtoi, rrënoi, dhunoi, poshtroi nga një sërë regjimesh politike anti-shqipëtare. Në vend të kufirit ndarës Aleanca KuqeZi do të vendos obeliskun e bashkimit dhe shqiponjës si simboke kombëtare të dy pjesve dikur të ndara por që bashkohen pas një shekulli”,- theksoi komisioni organizatir.

Kreu i Aleancës Kuq e Zi Kreshnik Spahiu theksoi se "Aleanca Kuq e Zi ka "detyrim moral dhe historik që të plotësojë aspiratën shekullore të shqipëtarëve për bashkim kombëtar", detyrim i cili rrjedh nga parimet kushtetuese, por edhe si realizim i misionit të rilindasve dhe Ismail bej Vlorës i cili 100 vite më parë nuk e shpalli pavarësinë për këtë Shqipëri të vogël dhe që shqipëtarët të mbëtëshin i vetmi komb që të jetonte në 7 shtete.

(e.m/BalkanWeb)
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    ou qenkat te fort keta,po bashkokan Shqiperine,mesa shoh une kesaj ak me ata qe thot dhe qe ben, do ja shohim sherrin....

Ku e sheh te keqen nese Ak apo dikush tjeter aspiron per bashkim ?
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ku e sheh te keqen nese Ak apo dikush tjeter aspiron per bashkim ?
    o vella...nuk eshte koha per te tilla dhe per thirje boshe,ne nje tem tjeter,mbase e pe,del qe Shqiperia eshte vendi me i varfer ne ballkan,kur populli ka probleme,nuk ka buk te ushqej femijet,gjerat me elementare pra,kujton ti se e ka mendjen per te tilla thirje fryerse,besimi im eshte se thirja te tilla vetem dem na bejn si shoqeri europiane qe duam te quhemi,eshte gje tjeter te duash atheun dhe te miren e tij,dhe gje tjeter ekstremizmi me thirje te tilla boshe e fryerse.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    o vella...nuk eshte koha per te tilla dhe per thirje boshe,ne nje tem tjeter,mbase e pe,del qe Shqiperia eshte vendi me i varfer ne ballkan,kur populli ka probleme,nuk ka buk te ushqej femijet,gjerat me elementare pra,kujton ti se e ka mendjen per te tilla thirje fryerse,besimi im eshte se thirja te tilla vetem dem na bejn si shoqeri europiane qe duam te quhemi,eshte gje tjeter te duash atheun dhe te miren e tij,dhe gje tjeter ekstremizmi me thirje te tilla boshe e fryerse.
    kush eshte ekstremizem per ty mor burre se po me cudit..duan ta shembin ,,po ta shembin or burre nga ca ke frike ti ..ca kemi per te humbur xhanem..te humbur qe te humbur jemi..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    kush eshte ekstremizem per ty mor burre se po me cudit..duan ta shembin ,,po ta shembin or burre nga ca ke frike ti ..ca kemi per te humbur xhanem..te humbur qe te humbur jemi..
    me fal por britmat dhe akte e ak vetem ekstremiste mund te quhen,nuk kan asgje me pak se ata te agimit te arte,nuk kam asnje lloj frike,ajo qe dua per vendim tim eshte qe te qendroj logjika tek njerezit dhe jo nga mospasja te kthehemi ne ekstremizem,mos harro se ne vete shajm ekstremizmin grek dhe ate serb,mos te behemi si ata qe shajme pra ,duhen mend dhe jo britma patriotike qe nuk i sherbejne njeriu,psh dje nuk u donte asnje grumbullim ne ardhjen e delegacionit grek jo me gjuajtje me gur e vez,me kete i tregon te tjereve qe ti nuk je si ata,sepse te gjitha keta akte kethen menjehre kunder nesh pra jane gjalpe ne buken e tyre,kurse po veprove me mend ke gjithcka ne favorin tend

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Disa pyetje për këta trimat e K. Spahiut dhe A. Kurtit ?

-Kush në këtë botë është më i interesuar për një shafqje të këtij niveli të shqiptarëve në Shqipëri e Kosovë , në prag të vendosjes për fitimin e statusit të kandidatit për anëtarësim në UE të Shqipërisë dhe fillimin e procedurave për heqjen e vizave për Kosovën ?

-Si është e mundur që këto "politikajë", shumë patriotë e të zotë,të mos e dijnë se UE mund të shkojë me vite dritë larg nesh,nëse shqiptarët në këto momente hapin tema që nuk mund ti realizojnë kurr pa ndihmen e UE dhe SHBA ?
    Apo,ndoshta ky edhe është qëllimi i tyre dhe gjithë atyre që qëndrojnë prapa këtyre zotrinjëve...
    *Shqiptarët të tregohen dhe të paraqiten sa më legena,të papërgjegjshëm dhe të pa parashikueshëm....
    -Dhe, a ka lidhje vendimi i Qeverisë së Greqisë për marrjen e statusit të emigrantit, për mbi 20.000 patriotë tanë të vendosur në Greqi me viza dhe dokumentacion të rregullt me protestat e trimave tanë patriotë.. në Këlcyrë ,me qëllim pengimin e gjoja të "tubimit të nacionalistëve grekë", në Ditën e Pavarësisë së Greqisë fqinje,partnere shumë e rëndësishme në tregtinë e Shqipërisë dhe një nga shtetet më me ndikim në UE rreth politikave të UE për Ballkanin ?

-Pra ,kush është ma i interesuari për keqësim të marrdhënieve të Shqipërisë dhe Kosovës, me Greqinë zyrtare,në momentin kur priten kaq shumë vendime për neve dhe rrugëtimin tonë drejtë Evropës,përveç shovenistëve të "Agimit të Artë",legenave tanë që deklarojnë se "Shqipëria nuk është shtet Evropian" dhe sherbimeve sekrete ultranacionaliste të Greqisë dhe Serbisë ?!!

Kush pra jeni ju do aleanca e lëvizje që luani me fatin tonë ?
    Kujt i shërbeni ?
    Kush ju financon ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Guri i Kuq : 29-10-2012 më 14:19

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Kjo lloj politike dergon uje vetem ne mullirin e Serbise dhe te Greqise !!! Nuk duhet te jete Kosova e pavarur pasi do te kemi Shqiperi te Madhe !!! Shqiperi e Madhe do te thote sherr me Greqine dhe destabilizim per Maqedonine, thone greket dhe sllavet.
    Maqedonia eshte pika me e nxehte dhe me e rendesishme per Europen, pasi aty perplasen shume ineteresa.

Perderisa Amerika dhe BE qe te dhane pavaresine e Kosoves thone rrini urte dhe silluni mire, AKZ ça mhutin duan ???!!!???

Keto tipat e AKZ me duken njesoj si aleatet e Leonides tek "300 Spartanet". Vetem zhurme dine te bejne !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kjo lloj politike dergon uje vetem ne mullirin e Serbise dhe te Greqise !!! Nuk duhet te jete Kosova e pavarur pasi do te kemi Shqiperi te Madhe !!! Shqiperi e Madhe do te thote sherr me Greqine dhe destabilizim per Maqedonine, thone greket dhe sllavet.
    Maqedonia eshte pika me e nxehte dhe me e rendesishme per Europen, pasi aty perplasen shume ineteresa.

Perderisa Amerika dhe BE qe te dhane pavaresine e Kosoves thone rrini urte dhe silluni mire, AKZ ça mhutin duan ???!!!???

Keto tipat e AKZ me duken njesoj si aleatet e Leonides tek "300 Spartanet". Vetem zhurme dine te bejne !!!
    saktesisht,prandaj thash me lart qe duhen mend dhe jo britma kote patriotike.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    me fal por britmat dhe akte e ak vetem ekstremiste mund te quhen,nuk kan asgje me pak se ata te agimit te arte,nuk kam asnje lloj frike,ajo qe dua per vendim tim eshte qe te qendroj logjika tek njerezit dhe jo nga mospasja te kthehemi ne ekstremizem,mos harro se ne vete shajm ekstremizmin grek dhe ate serb,mos te behemi si ata qe shajme pra ,duhen mend dhe jo britma patriotike qe nuk i sherbejne njeriu,psh dje nuk u donte asnje grumbullim ne ardhjen e delegacionit grek jo me gjuajtje me gur e vez,me kete i tregon te tjereve qe ti nuk je si ata,sepse te gjitha keta akte kethen menjehre kunder nesh pra jane gjalpe ne buken e tyre,kurse po veprove me mend ke gjithcka ne favorin tend
    O shoku kta spo i bin as serbise e as greqise ,ca ka per ekstremizem te shembesh murin shqiptaro-shqiptar nuk e kuptoj...ore vetem ne Shqipri te fjalesh per bashkim je extremist...te gjithe popujt e tjere eshte ndjenje natyrale....
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •