Close
Faqja 226 prej 230 FillimFillim ... 126176216224225226227228 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,251 deri 2,260 prej 2300
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Pajtohem me ty,deri aty ku permend "shqiptar dhe kosovare"...
    Te them te drejten edhe une u mendova para se ta shkruaj por pastaj vendosa keshtu per dy arsyje: 1. Piperi (byberi)- shqiptaret ushqimin e hane djeges! Pra vetem per te ngucur pak muhabetin! "Harrova" per nje moment se ne si jugor marrim zjarr shume shpejt sikurse e tregon komenti tjeter fill mbas tendit!
    Arsyja e 2. eshte bashkshorti i Jahjages ne Ceki (me duket), nuk e di a e ke lexuar por here e fundit atje ky pra burri i Presidendes "theu" protokollin me nje veshje jo te pershtatshme..!!!!

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Edhe une nuk jam mbase per nje bashkim te shpejt,sepse duhet ta njohim iher njeri tjetrin pastaj edhe ta duam ...... te bashkohemi iher 'shpirterisht'
    Ne nuk njihemi mes vete shume pak,njeher vetizolimi i Shqiperis ka bere te veten,me pastaj okupimi i Kosoves,nga ana tjeter me fqinjet tane te cilet kan bere super-prapaganda gjithandej sa i perket ketyre vendeve,mendoj se kjo ka ndikuar shume,sepse dikur vetem neper TV pothuajse kemi degjuar per njeri tjetrin....

Por ne nje te ardhme besoj se duhet te ndodhi,pavarsisht ca problemeve qe mund te kemi edhe Gjermania ka pas probleme kur u bashkua,biles edhe sot ka por kjo se ndaloj te behet nje shtet i fort sic edhe e dim si eshte......
    Ne vazhdim te komentit tend dua te shtoj se Gjermanite ishin nga 1961 deri 1989 te ndare, nderkohe qe ne nuk mbahet mend se kur ishim te bashkuar!!!! Pastaj per cdo njeri qe e njeh sado pak realitetin gjerman e din se edhe sot e kesaj dite fjalet "ossi" per lindoret dhe "Wessi" per perendimoret jane aktuale!
    Sikurse e kam shkruar me para une kam kontakte te shumta me kosovare (shqiptare nga Kosova) dhe gjendem shpeshhere ne Kosove, kur jam atje kam nje ndjenje te cuditshme gjithkund shkruhet ose flitet (pak a shume) shqip por und nuk e kam ndjenjet e te qenit tamam ne shtepi! Por kjo si ndjenje ekziston dhe po rritet me cdo here qe une jam ne Kosove duke takuar shokun e vjeter duke ngrene ne restorantin e dikurshem duke takuar tashme shoket dhe shoqet qe kam njohur nderkohe!
    Per brezin e ri te pas autostrades pra te pasluftes ky diskutim keto paragjykime do shumezohen te gjitha me zero, natyrisht ka per te patur dallime krahinore (malok lab laluc etj) perndyrshe nuk do ishim shqiptar por te tilla si kosovar shqiptar mendoj se nuk do kete me!
    Tung!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Valerian Osmani: Në njërin sy Kosovën në tjetrin Shqiponjën! - KLA
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Waaaaaaw!

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

A thua si e spjegoin kete fenomen ateistet, apo njerzit si ane? Zoti eshte i madhe!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Ueeeeeeeeeeh qe po dojka me na e bashku Kosoven me Shypnine kur te rritet ky djali

E qe nuk mledht mend kurr e qaq.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    A thua si e spjegoin kete fenomen ateistet, apo njerzit si ane? Zoti eshte i madhe!
    P.sh....keshtu:

Ose

Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 22-09-2013 më 10:42

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Antishqiptarët që duan ringjallje të Jugosllavisë!

A po rikthehen jugonostalgjikët?

Strategjitë antishqiptare duken tejet të stërhollluara. Rrugëtimi i tyre nuk nis gjithmonë në Beograd. Ka disa prej tyre që përdridhen nëpërmjet Evropës, dhe fqinjëve tanë të tjerë. Njëra prej ideve që ka filluar të magjeps jugonostalgjikët, vjen si jehonë e Brukselit nëpërmjet Podgoricës, për të krijuar një shtet në hije panballkanik, me dominimin e serbëve.
    Por, shqiptarët nuk ka kush i fut brenda saj, madje pavarësisht tradhtive që mund t’ia bëjnë dy qeveritë e tyre, në Kosovë dhe Shqipëri, dhe përfshirë gatigjysmëqevrinë shqiptare në Maqedoni. ...
    http://www.botasot.info/lajme/243120...-jugosllavise/

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Me habit fakti kur degjoj njerez qe jan anti bashkimit,por i justifikoj duke menduar se ju mungon vetedijesimi.(jo vetedijesimi ne pergjithesi)
    Shife Serbia beri gjithe ate lufte dhe akoma po lufton per ta marr Kosoven,nga ana tjeter Shqiperia nuk eshte se i behet shume vone edhe pse eshte toke shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2013
    Postime
    34

Bashkimi bene forcen

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Meta: Në Konferencën e Bujanit u tha se Kosova dëshiron bashkim me Shqipërinë

Në 70 vjetorin e Konferencës së Bujanit, kryetari i Kuvendit Ilir Meta, ka deklaruar rëndësinë e saj edhe sot, kur Shqipëria dhe Kosova synojnë integrimin në Bashkimin Europian. Kryeparlamentari tha se realiteti është krejt tjetër.

Gjatë ceremonisë së organizuar në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, Meta tha se në Rezolutën e miratuar në Konferencën e Bujanit, u sanksionua që Kosova dhe Dukagjini janë krahina të banuara me shumicë shqiptare, të cilët dëshirojnë të bashkohen me Shqipërinë.

Sipas tij, me atë rezolutë u përcaktua lufta e përbashkët në krah të Aleancës së Bllokut Antifashist.

Konferenca Bujanit u mbajt më 31 dhjetor 1943 dhe 1 e 2 janar të vitit 1944. /Telegrafi/
    http://www.telegrafi.com/lajme/meta-...e-2-40469.html

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •