Close
Faqja 219 prej 230 FillimFillim ... 119169209217218219220221229 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,181 deri 2,190 prej 2300
    Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

...pse ende nuk eshte bashku, hmm..

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    ku di gjo une, pse me me pyet mua, e nuk shkon te pyesesh kamarieret, se çfare jane ato ? Une kam menduar qe i thone fikut
    tamam pajdh-aq perdor fjale qe nuk jua din kuptimin!

Asgje nuk e kam humorin te trashe, sa e kam te trashe specin
    fute n'böth!

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    tamam pajdh-aq perdor fjale qe nuk jua din kuptimin!

fute n'böth!
    he, po kush ka mbetur te gllam, gllam...per bashkim kombetare ketu. Shiko, aty nga fillimi i korrikut, nisem ne Higway-n e kombit per Durres me Furristrade, e ndodhi rastesisht te qellosh ndokund rruges vetem kur te vie nje goditjeeeee booooooooooom edhe te shikosh veten si je katapultuar edhe ate ne trajektore siper adriatikut e drejte e ne Peskara te Italise, e mundet edhe ndonje spec nga furistrada te te katapultohet fuqishem ne ate gojen tate edhe me kaq misioni perfundoj, tani rruga e bashkimit kombetare eshte hapur, nuk ka kush qe e pengon dhe ndalon!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

he, po kush ka mbetur te gllam, gllam...per bashkim kombetare ketu. Shiko, aty nga fillimi i korrikut, nisem ne Higway-n e kombit per Durres me Furristrade, e ndodhi rastesisht te qellosh ndokund rruges vetem kur te vie nje goditjeeeee booooooooooom edhe te shikosh veten si je katapultuar edhe ate ne trajektore siper adriatikut e drejte e ne Peskara te Italise, e mundet edhe ndonje spec nga furistrada te te katapultohet fuqishem ne ate gojen tate edhe me kaq misioni perfundoj, tani rruga e bashkimit kombetare eshte hapur, nuk ka kush qe e pengon dhe ndalon!
    po kush don me u bashku me ty e sojin tend mor kastarvec hajde leri evrot ne durres e ik e kris fundshpinen!
    o P-i & L-i je nga ata te fushes dmth te lugines nuk je i malit pra e njihke mire peskarin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 11-02-2013 më 10:44

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

po kush don me u bashku me ty e sojin tend mor kastarvec hajde leri evrot ne durres e ik e kris fundshpinen!
    o P-i & L-i je nga ata te fushes dmth te lugines nuk je i malit pra e njihke mire peskarin!
    ik, pirdhu ore ti jevg, mendon ti ne pyesim se çfare thone jevgjet si ti ne shtetin shqiptare dhe te cilet fale durimit te madh te shtetit gjinden aty ku jane! Jo vetem me spec, ne goje, por ti qenke me te rrahur edhe me karrrote kokes baaaaam, e baaaaaaaam e baaaam edhe ate nen ritmin e kenges hit lali e kan xhaaaaan edhe ate baaaaam, e baaam e baaaam Ole! Ole!Ole! Ole! qe sapo te degjosh fjalet, komb e shtet te alivanosesh pertoke vetem nga perfytyrimi, se lere nga veprimi i mundshem.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

C'eshte ky fjalor!!?? Po komunikoj me njerez apo me kafshe, per ata vlejne edhe rracat e rracizmi (pra per kafshet)!
    Per tu rikthyer ne teme: do duhen edhe disa breza (generaci-ja kosovarce) derisa te arrihet ky bashkim POR me kushtin qe kjo te jete edhe deshira e te dyja paleve, sepse gjithmone e me shume po flitet e shkruhet (nga opinoni i gjere kosovar) per "kombin kosovar"!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Une krejt vone e kam kuptu qe ma shume e kisha pas dashte nanen shypni kur s'kam pas munci me shku aty.. Tash me ner me ju thane ma mire spo tham hiq.

Pirrat a bajna bashkim Vllaznim me shqyptart ku do qe jan ? Cka ta merr mendja ty e te bajm i bllok t'fort ne ballkan qe mos me guxu kush cjak me na bakish a kish me funkcionu. ;-)

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Cka ta merr mendja ty e te bajm i bllok t'fort ne ballkan qe mos me guxu kush cjak me na bakish a kish me funkcionu. ;-)
    ooooo translator bre se nuk po e thith ky ne googel
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

C'eshte ky fjalor!!?? Po komunikoj me njerez apo me kafshe, per ata vlejne edhe rracat e rracizmi (pra per kafshet)!
    Per tu rikthyer ne teme: do duhen edhe disa breza (generaci-ja kosovarce) derisa te arrihet ky bashkim POR me kushtin qe kjo te jete edhe deshira e te dyja paleve, sepse gjithmone e me shume po flitet e shkruhet (nga opinoni i gjere kosovar) per "kombin kosovar"!
    Valla bre Ceno edhe ti po lypshe shpull gojes...

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    ooooo translator bre se nuk po e thith ky ne googel

Pra, ky eshte kushti i pare per bashkimin e trojeve shqiptare. Ne radh te pare duhet qe te mirremi vesh pa problem ne mes vete mandej te kerkojm bashkimin.

Une mendoj qe kjo do te ndodh pas 30-viteve. Gjenerata e pare eshte kete vit qe do te mesojn me abetare te njejt dhe planprogram te njejt me ate te shqiperise. Kshtu pas 30 vjete ne do kuptohemi mjaft mire si ne te shkruar si ne dialekt si ne te folur dhe patjeter qe e meritojm bashkimin. Kush pajtohet me mu ngrine doren lart. ()

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •