...pse ende nuk eshte bashku, hmm..![]()
...pse ende nuk eshte bashku, hmm..![]()
he, po kush ka mbetur te gllam, gllam...per bashkim kombetare ketu. Shiko, aty nga fillimi i korrikut, nisem ne Higway-n e kombit per Durres me Furristrade, e ndodhi rastesisht te qellosh ndokund rruges vetem kur te vie nje goditjeeeee booooooooooom edhe te shikosh veten si je katapultuar edhe ate ne trajektore siper adriatikut e drejte e ne Peskara te Italise, e mundet edhe ndonje spec nga furistrada te te katapultohet fuqishem ne ate gojen tateedhe me kaq misioni perfundoj, tani rruga e bashkimit kombetare eshte hapur, nuk ka kush qe e pengon dhe ndalon!
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 11-02-2013 më 10:44
ik, pirdhu ore ti jevg, mendon ti ne pyesim se çfare thone jevgjet si ti ne shtetin shqiptare dhe te cilet fale durimit te madh te shtetit gjinden aty ku jane! Jo vetem me spec, ne goje, por ti qenke me te rrahur edhe me karrrotekokes baaaaam, e baaaaaaaam e baaaam edhe ate nen ritmin e kenges hit lali e kan xhaaaaan edhe ate baaaaam, e baaam e baaaam Ole! Ole!Ole! Ole! qe sapo te degjosh fjalet, komb e shtet te alivanosesh pertoke vetem nga perfytyrimi, se lere nga veprimi i mundshem.
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
C'eshte ky fjalor!!?? Po komunikoj me njerez apo me kafshe, per ata vlejne edhe rracat e rracizmi (pra per kafshet)!
Per tu rikthyer ne teme: do duhen edhe disa breza (generaci-ja kosovarce) derisa te arrihet ky bashkim POR me kushtin qe kjo te jete edhe deshira e te dyja paleve, sepse gjithmone e me shume po flitet e shkruhet (nga opinoni i gjere kosovar) per "kombin kosovar"!
Une krejt vone e kam kuptu qe ma shume e kisha pas dashte nanen shypni kur s'kam pas munci me shku aty..Tash me ner me ju thane ma mire spo tham hiq.
Pirrat a bajna bashkim Vllaznim me shqyptart ku do qe jan ? Cka ta merr mendja ty e te bajm i bllok t'fort ne ballkan qe mos me guxu kush cjak me na bakish a kish me funkcionu. ;-)
Pra, ky eshte kushti i pare per bashkimin e trojeve shqiptare. Ne radh te pare duhet qe te mirremi vesh pa problem ne mes vete mandej te kerkojm bashkimin.
Une mendoj qe kjo do te ndodh pas 30-viteve. Gjenerata e pare eshte kete vit qe do te mesojn me abetare te njejt dhe planprogram te njejt me ate te shqiperise. Kshtu pas 30 vjete ne do kuptohemi mjaft mire si ne te shkruar si ne dialekt si ne te folur dhe patjeter qe e meritojm bashkimin. Kush pajtohet me mu ngrine doren lart. ()
Krijoni Kontakt