Close
Faqja 205 prej 230 FillimFillim ... 105155195203204205206207215 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,041 deri 2,050 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Po, po, per bes po, nuk jane ne mend keta shqipetaret jo!! Po perse eshte kaq shume e perhapur semundja e harreses tek ne o bashkekokmbasit e mi?! Cili eshte shkaktari qe po e perhap me te madhe kete semundje, cili?! Greku? Serbi? Maqedoni? Francezi? Cili, thuane! Perse i quani ekstremista njerezit qe deshirojne bashkim kombetar o burra!! Perse keta njerez i krahasoni me 'Agimin e Arte' ore, po a jeni ne mend ju a jo??! Keta nuk po kerkojne okupim territoresh o trushplare, keta po kerkojne vetem nje Shqiperi Natyrale o te ngecur.. A nuk e bene gjermanet Gjermanine Natyrale dikur, e qe sot jane udheheqesit kryesor te Bashkimit Europian? A mund t'i quajme ekstremiste ata??! Me jepni pergjigje dikush per kete, a mundeni??

Ekstremistet jane ata te cilet kane okupuar toka te huaja dikur dhe sot bredhin si lugat poshte e larte duke uleritur se po behet nje Shqiperi e Madhe dhe duke u munduar te na paraqesin sa me keq jasht Gadishullit Ballkanik, e qe dikur ishte Gadishulli Ilirik. Ata ne krahun e tyre kane shtetet me te fuqishme Europiane a nuk e kuptoni?! A nuk iu kujtohen vitet 98-99 kur u shperngul i gjithe populli shqipetar nga Kosova?? Cfare mund ta quajme ate akt/veper dhe si mund t'a quajm aktorin/vepruesin e asaj vepre?? Fale Zotit ne vitet 98-99 teknologjia kishte perparuar dhe te gjitha gjerat u pane nepermjet TV, ku lajmi i hidhur pushtoi boten!! Po a nuk e dini ju se e njejta gje ka ndodhur edhe me Mollen e Kuqe dikur, atehere kur nuk kishte tek ne TV qe te raportojne per ate ngjarje?! Gjithe ajo popullat shqipetare qe shtrihej dikur deri ne Nish u shperngul me dhune, ku disa erdhen ne Kosove, disa ne Maqedoni dhe shumice e tyre shkuan ne Turqi!! Tani, a nuk e di bota per kete akt kriminal dhe barbar qe ka ndodhur para nje shekulli e ca?? Llogjike e thjeshte, cilet jane ekstremistet?! Llogjike e thjeshte, cilet jane okupuesit?! Llogjike e thjeshte, cilet jane kriminelet?! Llogjike e thjeshte cilet jane paqesoret?! Dhe llogjike e thjeshte, cilet kane te drejte?!

Greqia hiq me larg se para 70 vitesh vrau e masakroi popullaten e territorit dikur shqipetar Camerine.. A e keni harruar ate?! Eh, po ja qe fatmiresisht disa nuk e kane harruar ate makaber shoviniste jo...! Dikur ishte Shkupi qender e shqipetareve dhe kishte me se shumti popullate shqipetare nga keto dy kryeqytetet e tanishme shqipetare qe jan; Tirane dhe Prishtina.. e si e harruat kaq shpejte kete??! Sot, ju te Shqiperise, shqipetaret e shtetit artificial 'Maqedoni' i quani 'Maqedon', dhe aspak nuk iu vjen turp per kete qe e thoni?! Te njejten gje e beni edhe karshi shqipetareve te shtetit artificial 'Kosove' duke i quajtur 'Kosovar', as keshtu nuk keni turp te shpreheni?! A pak po na bene trysni Europa, por tashi edhe ju u dashkat?! A jeni sahanlepires te Europes ju?! Po ju militantet e pushtetit te 'Kosoves artificiale'? C'keni ju qe ulerini kunder aspiratave te kahmotshme te shqipetareve te vertete per bashkim kombetar??! Perse ju pengon kjo e drejte e madhe?! Nga cka frigoheni ju?? Nga papunesia?! Eh, po ne se ndodhe bashkimi kombetar, atehere vertete do te kete papunesi per militant partiak, sahanlepires dhe njerez me duar te perlyera nga djersa e popullit po!!

Une jam kunder botes per te miren e vellaut tim, po ju???
    Respekt.

Por shumica jane kunder vetem per inati...
    Inati eshte pergjegjes per shume tragjedi ne te gjithe Ballkanin.
    Nese kerkesa te njejta do te vinin nga Berisha, Thaci apo ndonje udheheqes qe e simpatizojne, ata menjehere do ta ndryshonin mendimin.
    Nuk kane probleme me kerkesat si te tilla, por me ata qe qendrojne prapa atyre kerkesave, te cilet njekohesisht jane edhe kundershtar politik te udheheqeseve me te cilet simpatizojne.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Do kete shume andralla pas dt 28 kur te bashkohet shqipria me kosoven ? Them qe do jet festim gjigant dhe do ket shume njerez ne kufi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Respekt.Por shumica jane kunder vetem per inati...
    Inati eshte pergjegjes per shume tragjedi ne te gjithe Ballkanin.
    Nese kerkesa te njejta do te vinin nga Berisha, Thaci apo ndonje udheheqes qe e simpatizojne, ata menjehere do ta ndryshonin mendimin.
    Nuk kane probleme me kerkesat si te tilla, por me ata qe qendrojne prapa atyre kerkesave, te cilet njekohesisht jane edhe kundershtar politik te udheheqeseve me te cilet simpatizojne.
    ktu eshte gabimi juaj,nuk eshte pune personi,megjithese dhe personi luan rol ne politike,por eshte pune politike,jeta ka mesuar se politika te tilla te bazuara pra ne nacionalizmin extrem apo jo,gjithmone kane deshtuar,shiko vete historine e rajonit,jane politika pra qe nuk te japin zgjidhje per asgje,,gjithashtu jane te papranueshme dhe nga europa,politika qe bazohen ne fjale te medha boshe te cilat ngjallin urrejtje dhe per mendimin tim i largohen problemeve reale qe ka populli sic jane varferia,papunesia,arsimi etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 31-10-2012 më 10:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nese kjo nuk do ishte vec nje thirrje patetike per agjitacion te nje force te re politike qe kerkon te abuzoje ne emer te patriotizmit, une do isha i pari qe do merja pushken e penen per realizimin e ketij bashkimi.
    Por kjo nuk arihet tashme as me thirrje e as me parulla bombastike, por me pune e perkushtim ne ngritje te standartit jetik ne te dyja anet e kufirit.
    Vetem duke u fuqizuar do arijme bashkimin.
    Ne te kundert cdo perpjekje tymuese eshte ne demin tone.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga [Asteroid] Lexo Postimin
    Do kete shume andralla pas dt 28 kur te bashkohet shqipria me kosoven ? Them qe do jet festim gjigant dhe do ket shume njerez ne kufi
    A ka me mire se me qene shqiptar o vlla? Po ne te Kosoves per kete emer dhe per njiat flamur kemi vuajtur plot NJE Shekull, PER BESE PO... :S

Mendojeni vetem sportin, kombetaren, si do te formohej ajo, dhe si do te prezantohej pas bashkimit??!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    A ka me mire se me qene shqiptar o vlla? Po ne te Kosoves per kete emer dhe per njiat flamur kemi vuajtur plot NJE Shekull, PER BESE PO... :S

Mendojeni vetem sportin, kombetaren, si do te formohej ajo, dhe si do te prezantohej pas bashkimit??!
    ju fluturoni me presh ne m ... si thojm ne Shkodrant

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ju fluturoni me presh ne m ... si thojm ne Shkodrant
    Cfare do te thuash me kete??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Cfare do te thuash me kete??
    nuk e kuptove si shprehje apo ate qe nenkuptoj?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    nuk e kuptove si shprehje apo ate qe nenkuptoj?
    Nuk e kuptova as nuk e di cfare nenkupton!! Presh-Purri ne m.... ndyresire me fluturu bla bla... sdi sdi!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Nuk e kuptova as nuk e di cfare nenkupton!! Presh-Purri ne m.... ndyresire me fluturu bla bla... sdi sdi!!
    ne Shkoder kemi nje shprehje per ata qe shikojn endrra me sy hap..m...=prapanica,dhe kete e thash meqe lexova ata qe shkruajte per kombetaren etj..me lejon nje pyetje te thjeshte?-ju si e mendoni kete bashkim?dhe me kryesorja cila eshte rruga qe do arrihet ky bashkim?

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •