Close
Faqja 180 prej 230 FillimFillim ... 80130170178179180181182190 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,791 deri 1,800 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    E mire atehere kuptoji te tjeret qe kane perjetuar aq shume saqe edhe 100 vite ti sdo ti perjetosh.Kaq.
    Plus nuk barazova nje popull,por eshte po ky popull qe nuk i denoj keta kriminel.Kujt i bie faji ketu?Mos shpif nese e ke lexuar mire postin tim te pare sot,Lexoje edhe njehere te keshilloj dhe e kupton.Plus te sugjeroj ta lexosh librin "Duart e Pergjakura"te kirurgut australian.
    un akuzoj qeverit jo popullin cfaj ka ni qytetar i ndershem shqiptar ne puke ose gramsh se na hajn e kriminel ven pasuri ne kukes. denimet i japin qeverit si ep populli e un kam than disa her se asni qeveri shqiptare deri me sot nuk ka punu per te miren e kombit.

un te keshilloj te lexojsh ti dh eni her postimin tan qe e ke shkrujt i nxehun e shif cka ke shkrujt.

un prap po te pys a e din ti sa qytetar te republikes se shqipnis kan vdek e vujt neper siptale prej ktyne mjekve kriminel? krimineli nuk ban dallime
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 22-03-2012 më 15:04
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    thuj emrin e drejtorit te kuksit

ka 7 vjet ne qeveri ke bab salen qe ti ep jeten per ta shko denoncoje qitja faktet perpara arrestoje ket drejtor moster.

kurr se kam dit qe kan vdek vmi kosovar ne shqipni qiti do emra mas si po thu.

te thash 150000 refugjat kan hy ne shqipri nga maqedonia e 60000 nga mali i zi. Pse?

plus ndryshe prej teje un kam ekserienca personale ne spitalet e shqipnis qe qe tu me dek daja deri kur i dham paret me hy ne operacion, dhe operaconin e par vec e ka pre e e ka kep apet qe ti apim apet pare per operacon te dyt se tha i pari ska dal me sukses.

po nejse je kundra bashkimit je e drejta jote mund ti bashkohesh kti kosova Pr en lufte kundra shqipris, se kshtu pat than ky kosova duhet te sulmoje shqipnin ne aleance me serbin.
    po nejse je kundra bashkimit je e drejta jote mund ti bashkohesh kti kosova Pr en lufte kundra shqipris, se kshtu pat than ky kosova duhet te sulmoje shqipnin ne aleance me serbin

Pse po manipulon o derjansi, Une kame then e them prape dhe keti mendimi do ti qendroje deri ne Vdekje se Shqiperija Historikisht i Shite i ka Tradhtuar Shqiptaret jashte Shqiperis , Se Kosova duhet te forcohet Ushtarakisht dhe duahet ti shpalle lufte Shqiperi e vetme jo me Serbine, se kjo esht rruga e vetme per ta ber Shqiperin Shqiptare,. Okupimi i Shqiperis nga Kosova esht Interes Kombetare Shqiperia ka qen dhe esht e Okupuar e dirigjuar nga jo Shqiptaret .

Ndersa ajo qfare thote Fatllumi, esht shum e vertet dhe vetem nje e vertet e vockel nga te gjitha te zezat qe kane perjetuar shumica e refugjatve Kosovar ne Shqiperi ja po ta tregoje edhe une nje raste qe ma ka treguar nje Oficer Kosovare nga Koroacia i cili kishte marre pjese ne Luften e Koshares deri sa kishte gjen en shtabe ky Oficeri kishte ardhe nje Palake nga Kosova duke qajte te shtabi i UCK.se ne Kukes dhe ju kishte treguar ketyre te shtabit se disa bandite Shqiptare ja kishin rrembyer Vajzen , ndersa qante Plaku dhe thoshte o zote si esht e mundur une e shpetova Vajzen nga Shkijet e ma Rrembyen Shqiptaret.

Por une e shohe fajtore edhe UCK.ne ne ket raste qe nuk ju ka q.Robte mej masakrue keta njerze edhe ate drejtorin e Spitalit te Kuksit.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    un akuzoj qeverit jo popullin cfaj ka ni qytetar i ndershem shqiptar ne puke ose gramsh se na hajn e kriminel ven pasuri ne kukes. denimet i japin qeverit si ep populli e un kam than disa her se asni qeveri shqiptare deri me sot nuk ka punu per te miren e kombit.

un te keshilloj te lexojsh ti dh eni her postimin tan qe e ke shkrujt i nxehun e shif cka ke shkrujt.

un prap po te pys a e din ti sa qytetar te republikes se shqipnis kan vdek e vujt neper siptale prej ktyne mjekve kriminel? krimineli nuk ban dallime
    Si duket te ka shkuar huq kjo pjese nga posti im i pare,ose kelexuar vetem ate qe te ka interesuar.

Nese me lutni per bashkim me Shqiperine, atehere ju them faleminderit sepse nuk dua bashkim me drejtorin e ketij burgu dhe me kufitaret qe qitnin ne prita ushtaret e UCK-se per nje dore para.Na keni lene ne harrese per 80 vite,vetem e vetem se u desht ti ndertonit mbi 700000 bunkere fantazma qe te "mbroheni" nga vellezerit e juaj kosovar.

Mjeku austrialian kishte ardhur vullnetar qe ti ndihmoje njerezit e plagosur nga serbet gjersa vellezerit e tyre zhvatnin para nga keta njerez ne kohen e tragjedise se tyre.

Nese doni bashkim menjanoni keta drejtore spitalesh qe lenin femijet te vdesin pse nuk kishin 200 DM ti jepnin mafise se tij,denoni kufitaret qe qitnin ne prita dhe minonin fushen kufitare me Kosoven,perndryshe bashkimi do jete vetem fallso.
    Prape po e them se askush nuk do bashkim me keta njerez.Keta njerez nuk u denuan nga shteti shqiptar,sigurisht ende i mbajne postet e tyre.Kuptohet diqka kam ditur,mirepo kjo qka sdeshmon kirurgu Craig ishte e teperte per mua dhe emocionuese.Te gjitha te ligat mund ti pres njeriu nga ai qe eshte armik me te,mirepo te te bejne keq njerezit qe ti kishe besim se i kishe "vellezer",kjo eshte e paimagjinueshme.
    Nuk flasim per kriminel ordinere ketu,pasi ka edhe sot te tille nga te dyja anet,flasim per kriminel(mjek me betimin e hipokratit) ne kohen kur tere bota humane qante dhe ndiente dhimbje per shqiptaret qe vriteshin nga serbet,e ky pasurohej dhe ata qe skishin per te paguar i linte te vdisnin.E sheh dallimin apo jo?

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Pse po manipulon o derjansi, Une kame then e them prape dhe keti mendimi do ti qendroje deri ne Vdekje se Shqiperija Historikisht i Shite i ka Tradhtuar Shqiptaret jashte Shqiperis , Se Kosova duhet te forcohet Ushtarakisht dhe duahet ti shpalle lufte Shqiperi e vetme jo me Serbine, se kjo esht rruga e vetme per ta ber Shqiperin Shqiptare,. Okupimi i Shqiperis nga Kosova esht Interes Kombetare Shqiperia ka qen dhe esht e Okupuar e dirigjuar nga jo Shqiptaret .

Ndersa ajo qfare thote Fatllumi, esht shum e vertet dhe vetem nje e vertet e vockel nga te gjitha te zezat qe kane perjetuar shumica e refugjatve Kosovar ne Shqiperi ja po ta tregoje edhe une nje raste qe ma ka treguar nje Oficer Kosovare nga Koroacia i cili kishte marre pjese ne Luften e Koshares deri sa kishte gjen en shtabe ky Oficeri kishte ardhe nje Palake nga Kosova duke qajte te shtabi i UCK.se ne Kukes dhe ju kishte treguar ketyre te shtabit se disa bandite Shqiptare ja kishin rrembyer Vajzen , ndersa qante Plaku dhe thoshte o zote si esht e mundur une e shpetova Vajzen nga Shkijet e ma Rrembyen Shqiptaret.

Por une e shohe fajtore edhe UCK.ne ne ket raste qe nuk ju ka q.Robte mej masakrue keta njerze edhe ate drejtorin e Spitalit te Kuksit.
    heu oj shqipe pse ti kujto se ato se merrshin pjesen e vet allahile.

per pun lufte e ke gabim luftrat ma te tmerrshem e ma te pergjakshme kan qon luftrat civlie vllau me vlla pranej ajo qe thu asht jasht llogjike se ke laphera e hajna na kosove se te haj dreqi nuk jan vec te shqipnis

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Per te shpetuar nga banda e Kukesit dhe e drejtorit te spitalit ,kirurgu australian detyrohet te shkoj ne frontin e maleve te Pashtrikut pa dashjen e tij.Ishte e vetmja rruge pasiqe banda e ndiqte per ta vrare pasiqe ky kishte denoncuar rastet e drejtorit te spitalit dhe bandes se tij tek Kofi Anan dhe Wesley Clark.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Si duket te ka shkuar huq kjo pjese nga posti im i pare,ose kelexuar vetem ate qe te ka interesuar.

Prape po e them se askush nuk do bashkim me keta njerez.Keta njerez nuk u denuan nga shteti shqiptar,sigurisht ende i mbajne postet e tyre.Kuptohet diqka kam ditur,mirepo kjo qka sdeshmon kirurgu Craig ishte e teperte per mua dhe emocionuese.Te gjitha te ligat mund ti pres njeriu nga ai qe eshte armik me te,mirepo te te bejne keq njerezit qe ti kishe besim se i kishe "vellezer",kjo eshte e paimagjinueshme.
    Nuk flasim per kriminel ordinere ketu,pasi ka edhe sot te tille nga te dyja anet,flasim per kriminel(mjek me betimin e hipokratit) ne kohen kur tere bota humane qante dhe ndiente dhimbje per shqiptaret qe vriteshin nga serbet,e ky pasurohej dhe ata qe skishin per te paguar i linte te vdisnin.E sheh dallimin apo jo?
    po me kta njerez as ne kontinet mos ti kesh jo ne shtet po ja qe qellojn e tash cka me ba 7 milion shqiptar em net perca per ni pis

Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512

Sikur na dolen shum kriminel ne ket shqiperi ore Burre sikur nuk mbeti gje e keqe pa u klasifikuar si veper Individuale, sikur po ngelin te gjitha te kqijat e Shqiperis ndaj Kosoves vetem ne ndergjegjen Individuale por diqka nuk esht ne rregulle se keto te kqijat Individuale nuk kane te ndalur tashe e njeqind vite, dhe perderi sa esht keshu edhe ato shum te kqija Individuale nuk perfaqsojne me Individe por nje shoqeri te ter,

Politika e Kosoves duhet te dale me platforme te Qarte Bashkimin e te gjithe Shqiptarev te ish-Jugosllavis ne nje shtet , por ne asnje menyre bashkim me Shqiperin me te cilen duhet te kemi mardhenje te njeta sikurse me Serbin dhe vendet tjera .

Me beso une i vizitoje nganjher edhe forumet Serbe , i shofe edhe komentet e disa Serbve ne gazetat ditore te serbise kur kane te bejne me Kosoven dhe Shqiptaret por te jesh i sigurte se me teper gjen Shqiptare ne ket forume te cilet i urrejn Shqiptaret e ish-Jugosllavis se sa Serbe ne forumet me Ekstremiste Serbe, te pakte Serbet nuk e fusin asnjeher ne loje fen kur dojne ti ofendojne Shqiptaret ,qka ne ket forum esht fjalija e dyte me te cilen fillojne te Ofendohen Shqiptare e ish-Jugosllavis
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar.Pr : 22-03-2012 më 15:42

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Sikur na dolen shum kriminel ne ket shqiperi ore Burre sikur nuk mbeti gje e keqe pa u klasifikuar si veper Individuale, sikur po ngelin te gjitha te kqijat e Shqiperis ndaj Kosoves vetem ne ndergjegjen Individuale por diqka nuk esht ne rregulle se keto te kqijat Individuale nuk kane te ndalur tashe e njeqind vite, dhe perderi sa esht keshu edhe ato shum te kqija Individuale nuk perfaqsojne me Individe por nje shoqeri te ter,

Politika e Kosoves duhet te dale me platforme te Qarte Bashkimin e te gjithe Shqiptarev te ish-Jugosllavis ne nje shtet , por ne asnje menyre bashkim me Shqiperin me te cilen duhet te kemi mardhenje te njeta sikurse me Serbin dhe vendet tjera .

Me beso une i vizitoje nganjher edhe forumet Serbe , i shofe edhe komentet e disa Serbve ne gazetat ditore te serbise kur kane te bejne me Kosoven dhe Shqiptaret por te jesh i sigurte se me teper gjen Shqiptare ne ket forume te cilet i urrejn Shqiptaret e ish-Jugosllavis se sa Serbe ne forumet me Ekstremiste Serbe, te pakte Serbet nuk e fusin asnjeher ne loje fen kur dojne ti ofendojne Shqiptaret ,qka ne ket forum esht fjalija e dyte me te cilen fillojne te Ofendohen Shqiptare e ish-Jugosllavis

tash na bone me qesh lol po platforma e vetme e serbve kundra shqitparve asht feja more, ti krejtve budalla don te na bojsh? sulmi i vetem i tyna asht qe shqiptaret jan ekstremista islamik

ti je i pari ktu qe i ke ofendu shqitparet e maqedonis ma shum se kushdo tjeter apo i harrova betajat e tuja te famshme me Hillirian-Co

edhe ke teme per ata dy te vramet ne gostivar isha i pari qe ia nise me ofendime. e tash ktu hiqesh si melaqe. i ke qujt turq i ke qujt shpellar u the qe ishte faji i tyne se shqiptaret e shqipnis urrejn kosovaret se kishe shqiptart e maqedonis hiqeshin si kosovar e boshin 1000 te zezat en shqipni.

qeveria e kosoves nuk po del me platform te qart me bashku at cop kosov qe i ka met 1/3 e territorit e ka jasht kontrrolles ti qet petlla n'hava ktu.
    qeveria e fusnotes po qet platforma

shqiptaret jan e zeza e vetes ne te dy anet se vec shofin anet e kqija se dhe kosovaret nuk jan kon melaqe me shqipni jo se 100 tzeza kan ba sidomos kur u shem komunizmi.

pate ba ni postim shum te bukur ke tema qe kishte te bante me masakren e 4 shkurtit ne tiran. po ti je me hane me duket se ka ni her ke qef em te lexu ka ni her ja fut me top. si ta kesh disponimin.

Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    heu oj shqipe pse ti kujto se ato se merrshin pjesen e vet allahile.

per pun lufte e ke gabim luftrat ma te tmerrshem e ma te pergjakshme kan qon luftrat civlie vllau me vlla pranej ajo qe thu asht jasht llogjike se ke laphera e hajna na kosove se te haj dreqi nuk jan vec te shqipnis

E vertet se ka hajna e kriminela sa te duashe ne Kosove por Kosovaret kane edhe nje kode shum te fuqishem se ne raste te tilla kur rrezikohet egzitenca e Kombit i harrojne te gjitha dhe ne asnje menyre nuk bejne gjera te tilla Qnjerzore si ato qe perjetuan shumica e Kosovarve ne Shqiperi, dhe te cilat fatmirsisht po dalin ne drite dhe duhet te dalin fatkeqsisht si gjithmone po na nzjerrin te huajte se ne jemi mesuar qe gjithmone ti mbulojme te palarat e Shqiperis me shekuj, dhe ketu une kame problem me Kosovaret e mi te cilet sikur jane ber vazale ndaje Shqiperis duka ja falur gabim pase gabimi qe ka bere ndaje Shqiptarve te ish-Jugosllavis, per kete i them Shqiperis pushka top ju befte juve dhe Serbise se per jete te jetes nuk ju bi ne gjunje juve , Ne kemi jetuar kemi vdekur e jemi masakruar me shekuj por kemi vdekur me Dinjitet e jo te behemi Servile ne ket kohe e ne keto rrethane ndaje nje Shqiperie te Lodhte.

Kosova duhet tja thote Shqiperis Qarte dhe Hapur te gjitha te palarat dhe tradhtite mbi nje shekullore,

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    E vertet se ka hajna e kriminela sa te duashe ne Kosove por Kosovaret kane edhe nje kode shum te fuqishem se ne raste te tilla kur rrezikohet egzitenca e Kombit i harrojne te gjitha dhe ne asnje menyre nuk bejne gjera te tilla Qnjerzore si ato qe perjetuan shumica e Kosovarve ne Shqiperi, dhe te cilat fatmirsisht po dalin ne drite dhe duhet te dalin fatkeqsisht si gjithmone po na nzjerrin te huajte se ne jemi mesuar qe gjithmone ti mbulojme te palarat e Shqiperis me shekuj, dhe ketu une kame problem me Kosovaret e mi te cilet sikur jane ber vazale ndaje Shqiperis duka ja falur gabim pase gabimi qe ka bere ndaje Shqiptarve te ish-Jugosllavis, per kete i them Shqiperis pushka top ju befte juve dhe Serbise se per jete te jetes nuk ju bi ne gjunje juve , Ne kemi jetuar kemi vdekur e jemi masakruar me shekuj por kemi vdekur me Dinjitet e jo te behemi Servile ne ket kohe e ne keto rrethane ndaje nje Shqiperie te Lodhte.

Kosova duhet tja thote Shqiperis Qarte dhe Hapur te gjitha te palarat dhe tradhtite mbi nje shekullore,
    kur rrezikohej ekzistenca e kombit ne kosov luftohej ma hsum kundra njoni tjetrit sesa kundra serbit. sa natar te LDK jan vra prej shikut tu fillu prej ahmet krasniqit bardhyl ajetit tahir zemes me te birin fehmi aganin etj etj etj
    pa llogarit luften fark-uck
    nuk mulohet dilli me shosh oj shqipe

mund te vazhdosh i qet marrdhaniet me serbin tash masi preferon ti perkulesh tadiqit mas miri
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 22-03-2012 më 16:08

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •