Close
Faqja 170 prej 230 FillimFillim ... 70120160168169170171172180220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,691 deri 1,700 prej 2300
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Jo se kam fjalen per serb.. e kam fjalen per shkije.
    Nje u lajmerua sot me deklarat mbi bashkimin sikur ta porositja..
    Nje tjeter eshte komentuesi siper postimit tim te meparshem..
    Te gjithe ata qe me vetedije apo pa te veprojne ne kete drejtim ashtu si i kualifikova.. sepse te hamendesh sadopak mbi nevojen urgjente te bashkimit tregon hiq me pak se idiotsi.. dhe nje qe vepron si idiot karshi atdheut(edhe per nga pikepamja ambientale) mendoj se mund ta barazojme me shka.. qe ben veprime antishqiptare.
    Sherbimi i fshehte une jam shprehur publikisht kunder bashkimit te Kosoves me Shqiperine ne kete teme apo ne tema te njejta.

Nese ke durim shfletoj temat dhe do ti gjesh mendimet e mia te shprehura ne forum.

Keto mendimet kur te vijne ? Gjat kohes qe je duke ngrene apo duke dhjere ?
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Keto mendimet kur te vijne ? Gjat kohes qe je duke ngrene apo duke dhjere ?
    Ik pi qumesht se u be vone.

Shiko se çfare ke shkruajtur para nje jave:

Ne rastin me te pare te bashkimit mes dy apo tre vendeve Shqiptare, do veresh kulmin e rracizmit mes Shqiptareve, duke filluar :

1) Pse te behet prasidenti Kosovar dhe jo Shqiptar ( dhe anasjelltas )

2) Cdo gje tjeter qe ka te beje me epersine e Veri- Katunari- Jug

Ja dhe shkrimi tjeter:

Degjo ti edhe gjith fshataret e Koqoves qe po na cani menderen ketu.

Juve nuk keni faj se e gjith jeta juaj perbehet nga refugjatlliku dhe se fundmi e provuat edhe Shqiprine. Tani ju keni problem me memorjen se kujt shtet te botes duhet tja dini per nder, atyre qe ju kan mbushur barkun me buke ( perendimit ) apo neve qe ju strehuam nga shfarosja juaj. Sa per trima qe jeni dhe qe jemi sot nuk do kishit ekzistuar as ju dhe as ne, e dim mire historin jasht librave te mbushur me heroj dhe heroina.

Se fundmi, keni ate nenforumin tuaj """"""Shqipe nga Kosova""""", mund te shkoni atje dhe mburrjuni njeri tjetrit se si e keni masakruar Serbin, Maqedonsin e mbar boten

Do me per Belulin:

Kur ishte koha qe kosova ishte Serbi besoj se tani Kosovaret i kan izoluar si ne ne kohe te monizmit
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 16-12-2011 më 18:22

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Tani, Naltmadhnia e Tij, Zoti ynë Krieministër nuk e dëshironte një bashkim. Kështu që o shihena në BE o llafosena prapë pas 10 vitesh
    Elegance is an attitude.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    po mier more mier e ka salihu
    por si do te reagoi albin kurti se
    hahaha

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Berisha tregon se eshte me te vertete burreshtetas!

Shqiptaret duhen ulur me kembe ne toke dhe duhen drejtuar ne rrugen e duhur qe te çon drej zhvillimit.

Projekti i krijimit te BE eshte bazuar ne vlerat e vlerat e lirise dhe te demokracise se pari dhe nga ekonomia se dyti dhe jo nga mitet e legjendat.

Mitet dhe legjendat kane prodhuar mjerim, izolim dhe prapambetje!

Berisha po ben ate qe duhet te beje nje burreshtetas, qe t'ju tregoje bashkekombasve te tij se mosha dhe energjia nuk duhen çuar dem, por duhen kanalizuar permes dijeve, permes aresimit dhe kultures, permes integrimit, permes emancipimit, permes perqafimit te vlerave perendimore te lirise dhe ekonomise se tregut.
    E njohim Berishen shum mire.Ka deshmuar veten ne keto dy dekadat e fundit si askush tjeter.

Berisha me nje fjale tha:

Rrini urte mos levizni,une jam po Ai burri qe i jepte nafte cetnikeve te Serbise kur u vrisnin dhe masakronin para dhe gjate luftes, dhe nese eshte nevoja do u jap perseri.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Une mendoj qe Sala s'guxon te hap gojen me shume se kaq.. nga frika e nenes se madhe, nga vjehrra Milica.. dhe e bija Sllobodanka!
    Pseudopatriotizmit te disa politikaneve qe kane luajtur me karten e gjoja bashkimit kombetar u ka ardhur fundi.
    Mire e ka Berisha.

Pse?

Sepse ata qe u thirren ne bashkimin kombetar i bene perqarjet me te medhaja te kombit,gjersa po ne kohen e arte te Saliut shqiptaret e ndiejne veten te bashkuar si kurre me pare.
    Eshte djegur karta e atyre qe qirreshin e qyrraveshin gjoja per bashkim kombetar,e ne anen tjeter "ideali i tyre ishte vetem perfitimi material dhe politik i tyre.
    Shqiptaret spo kullosin me bar sikur qe kullosnin ne vitet e xhaxhit.

Edhe sikur të ishte tërësisht në duart e shqipëtarëve, si gjithnjë, ata, politikanët shqiptarë, nuk do të donin ta ndanin pushtetin me njëri tjetrin, preferojnë më tepër të huajt, sidomos ata nga të cilët marrin garancira për konsolidimin e pushtetit të tyre në shtetet respektive.

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ik pi qumesht se u be vone.

Shiko se çfare ke shkruajtur para nje jave:

Ne rastin me te pare te bashkimit mes dy apo tre vendeve Shqiptare, do veresh kulmin e rracizmit mes Shqiptareve, duke filluar :

1) Pse te behet prasidenti Kosovar dhe jo Shqiptar ( dhe anasjelltas )

2) Cdo gje tjeter qe ka te beje me epersine e Veri- Katunari- Jug

Ja dhe shkrimi tjeter:

Degjo ti edhe gjith fshataret e Koqoves qe po na cani menderen ketu.

Juve nuk keni faj se e gjith jeta juaj perbehet nga refugjatlliku dhe se fundmi e provuat edhe Shqiprine. Tani ju keni problem me memorjen se kujt shtet te botes duhet tja dini per nder, atyre qe ju kan mbushur barkun me buke ( perendimit ) apo neve qe ju strehuam nga shfarosja juaj. Sa per trima qe jeni dhe qe jemi sot nuk do kishit ekzistuar as ju dhe as ne, e dim mire historin jasht librave te mbushur me heroj dhe heroina.

Se fundmi, keni ate nenforumin tuaj """"""Shqipe nga Kosova""""", mund te shkoni atje dhe mburrjuni njeri tjetrit se si e keni masakruar Serbin, Maqedonsin e mbar boten

Do me per Belulin:

Kur ishte koha qe kosova ishte Serbi besoj se tani Kosovaret i kan izoluar si ne ne kohe te monizmit
    Mos se mi nxorre te palarat ne shesh

Ku kam genjyer une aty qe te paska ber shum pershtypje ? A mos valle nuk eshte e vertete qe do kete anime raciale ne kantidatura te perbashketa ?

Tjetra: A nuk eshte e vertete qe keni nje jete ne refugjatllik dhe se fundmi e bet ne Shqiperi, pervec kesaj i rat me shkelem " Disa jo te gjith " te mires se Shtetit ame dhe popullit Shqiptar duke i akuzuar te gjith per gjera qe tashme i dime.

ps: Faleminderit per qumeshtin, po pate ndonje briosh e ha une
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Pseudopatriotizmit te disa politikaneve qe kane luajtur me karten e gjoja bashkimit kombetar u ka ardhur fundi.

Pse?

Sepse ata qe u thirren ne bashkimin kombetar i bene perqarjet me te medhaja te kombit,gjersa po ne kohen e arte te sotme shqiptaret e ndiejne veten me te bashkuar si kurre me pare.Nuk e them une kete,por realiteti eshte kesisoj.
    Eshte djegur karta e atyre qe qirreshin e qyrraviteshin gjoja per bashkim kombetar,e ne anen tjeter "ideali" i tyre ishte vetem perfitimi material dhe politik i tyre.Shqiptaret ketyre qyrraneve ju kane treguar rrugen e tyre te deshtimit.
    Shqiptaret spo kullosin me bar sikur qe kullosnin ne vitet e xhaxhit,ose te atyre qe ende thurin lavdi per te.

Shqiptaret do bashkohen atehere kur kjo teme do lihet ne harrese,dhe cdonjeri do kryeje kontributin e tij shpirteror individual me ndershmeri dhe pa hile.
    Deri atehere na duhet te degjojme "patriotizma" demode.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •