Close
Faqja 151 prej 230 FillimFillim ... 51101141149150151152153161201 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,501 deri 1,510 prej 2300
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga THOTI Lexo Postimin
    Un nuk them se praktika e pasurimit me djersen e popullit eshte e mire por nuk mund te them se eshte e mire edhe praktika perqarese e vetevendosjes bile bile mendoj se eshte me demshme se pasurimi me djersen e popullit sepse praktika perqarese vetshkaterron popullin dhe perfundimi i saje eshte vellavrasja
    Nuk dua qe ketu te beje avokatin e vetvendosjes,por une shikoj se ne Kosove jane krijuar kategori dhe shtresa te ndryshme sociale ,ku shtresen e varfer e perbene nje pjese e madhe e Kosoves,te mos flase per shkallen e larte te papunsise ,Ekonomin shendetsin,arsimin,pensionistat,mbase do te vije radha qe edhe keto te shtjellohen....

Siq e ka cekur edhe ky zoteriu me lart per bashkim kombetar nevojitet nje plan afatgjat edhe nje plan i kordinuar mire integrues por jo perqares.
    Un nuk besoj ne moralin qe pretendoni se vetevendosja e ka te paster e per kete ka shum e shum arsyje te cilat i kam cekur ne postimet e me hereshme po esenca e gjith ketyre debateve eshte jo perqarje por bashkim jo plan utopist verberues dhe vetefundoses jo hajni jo korrupcion
    Mbase ti je antar i ri ne kete forum ,sa i perket temes se bashkimit kombtare une kam dhene mendimin tim me heret.Bashkimi i shqiptareve nuk presupozon revulucion dhe permbysje qeverish,per kete eshte e vetdijshme dhe LV, por nje bashkim i shqiptareve duhet vijne si proçes i cili do te euvuloj mendsin e vetdijen politike dhe qytetare te shqiptareve,ndersa per te ndodhe kjo!Shqiptaret duhet
    te punojne ne kotinuitet te nje levizje kombtare e cila do te dije te vlersoje drejte
    rrethanat dhe momentet e duhura per kete....

Po nese ne menyre direkte apo indirekte perkrahni vetevendosjen mendoni nje here se kush mund te jete prapa tyre dhe se a me te vertete eshte albini me projektin e tje te kobshem VETEVENDOSJE eshte partiot kur te gjith e dime se albini nuk deshi ti bashkohej luftes por shkoj e u dorzua te armiku se me shum pati besim te ai se te vete bashkekombasit e tije, bejani ket pytje vetes ndoshta do ju ndihmoj qe ta shihni realitetin me mire.
    Hehe, projekt i kobshem thua ti!Vetvendosja eshte nje parim baze,neper te cilen
    kaluan te gjithe kombet qe sot jane te pamvarura,pra nepermjet vete percaktimit
    te vullnetit te popullit,ndersa jo siç ndodhi me Kosove dhe pakon e Ahtisarit e gjashte pikat e Ban Ki Munit ,ku Kosoves i heq 30% te territorit me kocesione te vazhdushme nga pala e ish qeveritareve te dhjete viteve te fundit ,duke i krijuar serbve komuna te reja me kontuinitet teritorial ne mes veti ,poashtu dhe me serbin!Pra ishte Vetvendosja ajo qe i kundershtoi keto ,qe qeveritaret tuaj i pranuan dhe tash shif se kush i ka projektet e kobshme ketu!

Keto pushtetaret e dhjete viteve te fundit me pranimin Planit te Ahtisarit ,gjashte pikshin e Ban Ki Munit dhe koncesionet ,qe i kane bere pales serbe ia kane heq 30% te teritorit te Kosoves!Qe defakto e kane pru ndarjen e Kosoves perpara aktit te kryer! Ndersa mbetet qe ne bisedimet e perfolura Beogarad-Prishtine vetem te zyrtarizohet kjo ndarje!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-12-2010 më 17:07

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Nuk dua qe ketu te beje avokatin e vetvendosjes,por une shikoj se ne Kosove jane krijuar kategori dhe shtresa te ndryshme sociale ,ku shtresen e varfer e perbene nje pjese e madhe e Kosoves,te mos flase per shkallen e larte te papunsise ,Ekonomin shendetsin,arsimin,pensionistat,mbase do te vije radha qe edhe keto te shtjellohen....

Mbase ti je antar i ri ne kete forum ,sa i perket temes se bashkimit kombtare une kam dhene mendimin tim me heret.Bashkimi i shqiptareve nuk presupozon revulucion dhe permbysje qeverish,per kete eshte e vetdijshme dhe LV, por nje bashkim i shqiptareve duhet vijne si proçes i cili do te euvuloj mendsin e vetdijen politike dhe qytetare te shqiptareve,ndersa per te ndodhe kjo!Shqiptaret duhet
    te punojne ne kotinuitet te nje levizje kombtare e cila do te dije te vlersoje drejte

te vullnetit te popullit,ndersa jo siç ndodhi me Kosove dhe pakon e Ahtisarit e gjashte pikat e Ban Ki Munit ,ku Kosoves i heq 30% te territorit me kocesione te vazhdushme nga pala e ish qeveritareve te dhjete viteve te fundit ,duke i krijuar serbve komuna te reja me kontuinitet teritorial ne mes veti ,poashtu dhe me serbin!Pra ishte Vetvendosja ajo qe i kundershtoi keto ,qe qeveritaret tuaj i pranuan dhe tash shif se kush i ka projektet e kobshme ketu!

Keto pushtetaret e dhjete viteve te fundit me pranimin Planit te Ahtisarit ,gjashte pikshin e Ban Ki Munit dhe koncesionet ,qe i kane bere pales serbe ia kane heq 30% te teritorit te Kosoves!Qe defakto e kane pru ndarjen e Kosoves perpara aktit te kryer! Ndersa mbetet qe ne bisedimet e perfolura Beogarad-Prishtine vetem te zyrtarizohet kjo ndarje!
    Po parimi baze nuk behet me vulgaritet me demtimin e prones me perqame etj etj.

Duhet ta keni nje qasje me konstruktive kur behet fjal per bashkim e jo vetem fjal po me shum pune jo parulla por pun.

E sa i perket aktit te kryer per ate mbete te shihet, e qka nese nuk ndodh ndarja ku do te kapeni pastaj ????

Ndarje nuk ka kete e than edhe USA kjo pun asht e kryne po leni trillime, shpresoj dhe dua te besoj se nuk e keni as ne fund te mendjes te jeni kunder krejteve dhe ne kete rast kunder USA-s.

E dim qe qeverit qe kan qene ne pushtet nuk kan qene dhe nuk jan te perkryera e qe rrjedhimisht me shtyen te besoj se as ju nuk mund te jeni te perkryer.

Me akuza qe beni per hajni leni te mirren prokuroria dhe organet kompetente mos humbni kohe dhe mos u hargjoni me ato pune por punoni per bashkim te sinqert e jo me prapavi te dyshimt dhe me qellim perqares dhe populist.

Arsyeja pse e quaj te kobshem eshte se ne siperfaqe plani eshte shum joshes por ne cdo plan duhet llogaritur pasojat e qe besoj se pasojat e projektit te albinit te quajtur vetevendosje nuk jan llogaritur po mendoj se asht duke shkuar drejt e me koke ne mure pa menduar se qka mund te ndodh mepastaj, thjesht mungon strategjia e cila te shpie tek caku apo qellimi.

Nuk mund ta akuzoni qeverisjen pse nuk ka prodhuar bomb berthamore e as pse nuk ka arritur ta prodhoj njer raket per tu nisur drejt marsit kur te gjith i dime mundesit tona dhe apetitet tona pra kto jan dy botera te ndryshme ...
    Behuni realist edhe ju nese vini ne pushtet do ta keni te pashmangshme bisedimet por mos harroni se pakoja e ahtisarit nuk eshte bibel e as kuran, eshte e ndryshueshme por edhe ekziston mundesia e hargjimit apo mundesia qe pakoja te them kushtimisht te del nga moda, por nuk eshte koha e as momenti qe te kundershtohet kjo, e gjith kjo behet me etapa apo me mir te them hap mbas hapi, e jo te gjitha per ni her apo brenda dites.

Krejt kto nuk behen kur nuk ke kapacitet per ta perballuar implementimin e projektit te albinit te quajtur Vetevendosje, ta marr ni shembull shum te thjesht nuk mundet nje 10 vjeqar te boksoj kunder tajsonit se te gjith e dim perfundimin.

krejt ksaj mund ti themi shum thjesht se eshte utopi eshte paranoj eshte perqamje shperlarje truri dhe eshte parull populiste e vetevendosjes.

Me te mira,
    Thoti
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 23-12-2010 më 17:52
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    THoti ti je duke thene si ne ate prallen qe tregohet "ku njerin po e hante ujku,i cili shpresonte qe ishalla jam ne ender"Ndryshimi i konceptit te vetevendosjes qendrone ne ate qe keto e kuptojne rrezikun qe po i kanoset Kosoves ,ndersa keto te tjeret jane duke u lutur se mos jane ne ender! Plani per ndarjen e Kosoves eshte duke u realizuar sipas skenarit si ne Bosne ,ku autoritet boshnjake nuk kane aspak ndikim ne inplementimin e ligjit ne Republika serpska!..............
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-12-2010 më 18:39

Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    THoti ti je duke thene si ne ate prallen qe tregohet "ku njerin po e hante ujku,i cili shpresonte qe ishalla jam ne ender"Ndryshimi i konceptit te vetevendosjes qendrone ne ate qe keto e kuptojne rrezikun qe po i kanoset Kosoves ,ndersa keto te tjeret jane duke u lutur se mos jane ne ender! Plani per ndarjen e Kosoves eshte duke u realizuar sipas skenarit si ne Bosne ,ku autoritet boshnjake nuk kane aspak ndikim ne inplementimin e ligjit ne Republika serpska!..............
    nuk kuptoni i nderuar dhe te them sinqerisht me brengos fakti se si i shihni gjerat.
    Kosova e Bosnja jan si Dubai me Somalin.
    Mos harroni se gjerat nuk jan ashtu si servohen nga vetevendosja.
    Behuni real mendoni ju me koken tuaj mos leni te tjeret te mendojn per ju.
    Kuptone njehere e pergjithmon nuk ka ndarje nuk ka kthim te kosoves ne serbi edhe pavarsia e kosoves eshte e pa kthyeshme dhe se integriteti teritorial i kosoves eshte i pa prekshem.
    Kuptone njehere e pergjithmone se bashkimi eshte duhe ndodhur por hap pas hapi.
    Por posa te futet vetevendosja ne parlament do ta perqafoj realitetin dhe do te mendoj ndryshe siq ka filluar te ndryshoj ne deklaratat qe i beri menjeher pas publikimit te raportit te dik martit.

Kam percjell nje debat ku ishte nje perfaqesues i vetevendosjes e qe tha se ne tash perkrahim thaqin edhe krejt qka aj ka bo per dhe me UCK-en a kur te gjith e dim se menjehere pas raportit te dik martit vetvendosja tentoi te perfiton nga kjo fatkeqesi e keti raporti duke u munduar ta ndaj koken nga trupi e te thot se koka nuk ishte pjes e trupit, por me vjen mir qe me ne fund edhe vetevendosja paska gabime, e krejt kjo eshte shej e permiresimit te tyre ku njekohesisht shpresoj se njejta gje te ndodh edhe me ty.

Me nderime,
    Thoti

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    nuk kuptoni i nderuar dhe te them sinqerisht me brengos fakti se si i shihni gjerat.
    Kosova e Bosnja jan si Dubai me Somalin.
    Mos harroni se gjerat nuk jan ashtu si servohen nga vetevendosja.
    Behuni real mendoni ju me koken tuaj mos leni te tjeret te mendojn per ju.
    Kuptone njehere e pergjithmon nuk ka ndarje nuk ka kthim te kosoves ne serbi edhe pavarsia e kosoves eshte e pa kthyeshme dhe se integriteti teritorial i kosoves eshte i pa prekshem.
    Prap ti vetevendosja,po ç,hyne ketu vetetvendosja, perceptimin i gjerave une e shikoj nga gjendja ne terren!Ndersa gjendja faktike qendron ne disfavore te shqiptareve!Mjerishte dhe me keqardhje e them kete,ndryshe do kisha fol,sikur Kosova do te ushtronte autoritetin shtetrore ne gjithe teritorin e saj,pra sikur te kontrollonte kufijt,doganat,mitrovica te bashkohej si nje qetet ne tersi,veriu i Kosoves te futet ne rendin kushtetues te saj ,te mos egzistonin strukturat paralele etj,etj...!Por gjendja faktike eshte se atje 30% te teritorit e kontrollojne serbet!

Kuptone njehere e pergjithmone se bashkimi eshte duhe ndodhur por hap pas hapi.
    Por posa te futet vetevendosja ne parlament do ta perqafoj realitetin dhe do te mendoj ndryshe siq ka filluar te ndryshoj ne deklaratat qe i beri menjeher pas publikimit te raportit te dik martit
    Ti akoma nuk e ke kuptu ,qe he per he nuk eshte ne agjent bashkimi kombtare,por rreziku i madh qe te ndahet Kosova!Dhe sa me pare qe ta kuptojme kete,aq me leht do te jete ,qe ta mbrojme ate!Nuk ka kuptim te persrise edhe njehere te njejtat fjale Por per Serbet kane nje plane te ngjashem me ate te Bosnes,çka duket per kete ,kane mbshtetjen edhe te disa vendeve te Eu qe po mundohen te imponojne nje gje te tille!Kjo do te mvaret dhe nga fatori polik shqiptare ,sa do te jet ne gjendje, qe ti beje oponenec dhe te mos pranoje nje plane te till!
    Kjo pjesa ku thuhet qe Kosova eshte e pavarur, dhe nuk ka ndarje te saj,me shume shikohen nga nderkomtaret si formale,ndersa praktikishte,jane po keto nderkombtare qe ndarjen jane duke çuar spontanisht ,perpara faktit te kryer!Duke pranuar faktin e spastrimit etnik te shqiptave ne veri te Kosoves!Duke pranuar Faktin e strukturave paralele serbe!Duke pranuar mbi faktin e mos funkcionimin e instutcioneve te Kosoves ne gjithe tersine e saj!
    Ndersa Qeverit e Kosoves qendrojne indiferent perpara ketij fakti,sikur kjo qe po ndodh nuk ka te beje me Kosoven por me ndonje vend larg larg....

Te pershendes dhe nuk e shoh te arsyeshme te bisedohet me lidhur me kete,ate qe shoh te arsyeshme eshte se ,nuk duhet te flejme, por duhet te pergaditemi qe çdo tendence te ndarjes se Kosoves ta mbrojme me te gjitha mjetet e mundshme qofshin ato legale dhe jo legale....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Jo bashkim kombtar ne krye me albinin dhe vetevendosjen e tije

Jo bashkim ne krye me njerz qe nxisin urrejtje e qe bajn perqamje.

Jo bashkim me njerz qe me harta e me ata qe perdorin emrat dhe gjakun e deshmoreve vetem e vetem te perfitojn politikisht dhe te hypin ne pushtet e ne te vertet jan ata te cilet punojn kunder bashkimit

Jo bashkim kombtar me ata qe nese neser behet luft ikin ne Ulqin dhe dalin e rreziten e e lojn popullin qe armiku ti prej e ti grij

Jo bashkim me kullera qe as maces nuk i thojn pisss

jo bashkim ne krye me ata qe paguajn dik martinat qe te publikojn shkrimet e trilluara nga vet ata.

Jo bashkim me ata te ne radhet e te cileve ka mbeturina te udb-se

Jo bashkim me ata qe propagandojn njollosin dhe perdhosin vlerat e luftes dhe udheheqeseve te saj, se nuk mund ta ndash gjarrprin tja keputesh koken e te thuash se koka nuk ka qen gjarrperi po vetem trupi eshte gjarrperi.

Bashkimi kombtar behet se pari duke bashkuar njerzit e tu, e me pas kombin, jo duke i peraqr ata por duke i bashkuar ne nje synim madhor.

Jo bashkim me ata qe mendoj te fitojn duke kritikuar te gjith te tjeret , edhete gjith ata qe nuk e perkrahin praktikat e tyre perqarese njollosese fuese dhe utopike.

Jo bashkim me njerz te shantazhuar jo bashkim me njerz te paguar nga klubi-antishqiptar qe jan ne gjendje te thon se te gjithe te tjerat jan te keqi dhe vetem ne jemi te mire, kur nese 90 perqind e atyre qe kontribuan luftuan dhe sakrifikuan ja te keqi atehere qka na shtyn te besojm se edhe ju nuk do te beheni si ata, a mos do te na bind te besojm se idali juaj eshte me i madh se politika qe ju beni???

e kam cekur edhe me heret por po e ceku perseri se bashkimi kombetare eshte me i madh se vetevendosja destruktive nxitese perqarese e albinit.

E pyes albini se a ka qen najher ne prekaz te vorri i adem jasharit nese jo me ben te dyshoj ne ty dhe gjithe perkrahesit e tu te verbuar ne utopin e sofistikuar dhe te projektuar nga albini.

Me trmira,
    Thoti
    E kushe ka me ba bashkimin shqiptare,politikanet si Thaqi,Ramushi,Sejdia,Isa Komunisti,qe i nderruan simbolet kombetare,qe pranuan kushtetuten anti kombetare,qe pranun pakon e ahtisarit,qe pranua decentralizimin,qe nuk punojne per bashkimin e mitrovices dhe per bashkimin e trojeve tjera.

A thu valle kushe?!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    E kushe ka me ba bashkimin shqiptare,politikanet si Thaqi,Ramushi,Sejdia,Isa Komunisti,qe i nderruan simbolet kombetare,qe pranuan kushtetuten anti kombetare,qe pranun pakon e ahtisarit,qe pranua decentralizimin,qe nuk punojne per bashkimin e mitrovices dhe per bashkimin e trojeve tjera.

A thu valle kushe?!
    Per mendimin tim po.
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    VETEVENDOSJE DO E VETEFUNDOS VETEN POR JO SHQIPERIN SEPSE SHQIPRIA APO BASHKIMI ESHTE ME I MADH SE PRAKTIKAT UTOPISTE DESTRUKTIVE DHE PERQARESE TE VETEVENDOSJES POR EDHE ME E MADHE SE VET VETVENDOSJA E ALBINIT.

Mendimi yt ky apo tkan adobtuar dhe ty ?!!

PS: un jam nga mezi shqipris, dhe sme intereson shum se kush fundoset.
    Me intereson thjesht tja kalojne mire tgjith shqiptaret kudo qe ndodhen.

Me Kuptove?!

Jo me replika te kota me mua tpakten

shnet.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123

Nuk ke nevoj te behesh avokat se me sa e shoh ju veq jeni.
    vetevendosje me sa duket nuk di se si duhet vleresuar situata dhe rrethanat po si do qe te jete koha do ta deshmoj.
    Decentralizimi ndodh ne te gjith boten po do vi dita qe te drejtat qe i gezojn serbet ne kosove do i gezojn edhe ata ne luginen e presheves edhe vendet e tjra te banuara me shqipetar ne serbi, ne te kunderten atehere edhe te drejtat e sebeve me vet ahtisarin duhet rishqyrtuar ne hollesi.
    Po sido qe te jete pakoja e atisarit nuk eshte e pa ndryshueshme dhe flamuri nuk eshte i pa ndryshueshem por kuptone o njerz se nuk eshte momenti per keta skenar kur te gjith e dim fundin e tyre, thjesht nuk kemi kapacitet mi implementu duhet se pari te forcohemi e pastaj ti jetesojm keto qellime
    te kam then dhe po e perseris nese ju dyshoni ne te gjithe te tjeret pse ne te mos dyshojm ne ju.
    Lene ban ki munin aj gjashtpikesh eshte i vdekur dhe nuk ka mundesi te implementohet.
    ndarjen e kosoves po e ben projekti vetevendosje i albinit dhe praktikat e tyre.
    Koncesionet te cilat jan ne dem te vendit munden me u rishqyrtu.
    Nuk mundet me arrit suksesin vetevendosja duke i kritikuar te gjith te tjeret por thjesh duke e bere nje plan te mire dhe integrues per shqiptaret dhe njekohesisht duke i ndihmuar ati i cili ka gabuar qe ta permiresoj gabimin.
    e sa i perket asaj se a jam antar i ri nuk do te thot se nuk mundem me e shpreh mendimin e lire, dhe se antarsija ime e re te jete peng ne kundershtimin e atyre gjerave apo dukurive qe un i konsideroj negative per shoqerin.
    i nderuar te dy jemi ne rrugetimin e njejt vetem se ruget ndryshojn dhe gjithashtu shihet se te dy e kemi qellimin e njejt por vetem se na ben te ndryshem menyra se si mendojm qe duhet te arrihet te qellimi.

Me lejoni te ju felenderoj te gjithe antaret e ketije forumi e qe kan qene pjesmarres aktiv debate te ketilla per komentet, replikat, shkrimet dhe mendimet e tyre dhe se shpresoj se te gjith kemi mesuar nga njeri tjetri dhe besoj se te gjithe jemi pajtuar se jemi ne nje rrugetim te njejte po vetem se ndryshojn mendimet tona per menyren se si duhet jetesuar qellimit.
    Gjithashtu me vjen mire qe kemi nje forum te tille ku te gjithe mundemi me u shpreh lirshem dhe te themi ate qe na mundon apo ate qfar ne mendojm.

Thoti
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 24-12-2010 më 16:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2007
    Postime
    99
    pershendetje juve te nderuar lexues!
    -vete fjala bashkim nenkupton qe dikur ishim nji.
    -ndarja u be jo me vullnetin tone.
    -ndarja ishte e imponuar... dhe jo qe ne shqiptart ishim te ligj, dhe humbem lufte.
    -ndihmesen e shkatrrimit te shqiperise se posa te shpallur nga lufta shum vjeqare nen pushtimin klasik osman, te shpallur prej elites shqiptare ne krye me plakun e urte ismail qemailin, e ndihmuan... e organizuan... dhe e realizuan shqip-folsit "shqiptar", te ndihmuar prej armiqve shekullore osman, prej karnibalistve sllavo-serb, qe interesi i tyre nuk ishte shteti shqiptar, nuk ishte as populli shqiptar, por ishte thjeshte zhdukja ne tersi te egzistuarit te qenjes shqiptare.
    -bashkimin nuk e shpiku "vetevendosja" e albin kurtit, dhe as albin kurti. albin kurti me "vetevendosje" eshte nji shtytje e matutejshme e vullnetit te popullit per bashkim.
    -populli shqiptar e ka luften te fituar.
    -populli shqiptar e ka te drejten te deklarohet per vullnetin e vet. ket te drejt ja jape historija e hidhur, ja jape vete shtrirja gjeografike e tyre dhe autoktonija e pa mohueshme e qenjes se tyre qe prej qe egziston qenja njerzore jemi te ketyre shkrepave, jemi te ketyre lugjeve, me fjale tjera jemi qenje perberese e kesaje natyre.
    - ket te drejt, kush do qe te jete, kush do qe do e perkrahe... do triumfoj, dhe do fitoj.
    - kjo e drejt rrjedh prej nji elite, prej patriotve, prej te gjitha shtresave te nji populli qe ja don te miren vetevehtes dhe qenjes se tije.
    -nuk na mbetet tjeter, veq se ti perkrahim te gjith ata qe jan per bashkim.
    -nuk kemi se shka te presim... ti bashkangjitemi "vetevendosjes"... edhe albin kurtit, dhe te gjith atyre qe jan te bindur, ti ndihmojme per bashkim.
    -bashkimi nuk vjen prej atyre qe akoma i kan faqet me puthjet (me jarge) me s. millosheviqin dhe me shum viqa te tjere.
    -bashkimi nuk vjen prej njerzve te pa ndershem qe ne qdo menyre dhe ne qdo qast kan vetem pasurimin e tyre qofte edhe te jasht ligjeshem.
    -politika nuk eshte biznes.
    -politika kerkon njerz te ndershem, te guximshem dhe gjitheher ne gadishmeri per realizimin e kerkesave te popullit te tyre. per sot kaq. nderimet e mija burimix

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •