Close
Faqja 125 prej 230 FillimFillim ... 2575115123124125126127135175225 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,241 deri 1,250 prej 2300
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ku ishit juve filogreket ortodokes aso kohe qe ti ben fjale.??apo ishit duke uzorpuar Camet dhe Camrine......??!pa lere me vone qe i debuat fare nga trojet e tyre shqiptare!

kush po te merr doren ty apo apo njerzve skeptik si puna jote ne se bashkohmi si komb apo jo!!kushtet per bashkim jan pjekur me kohe,pamvarsisht nese doni apo nuk doni juve, shqiptaret jan te bashkuar perfshire dhe camerine!

na shpetuat juve me ate mentalitetin tuaj filogrek!!
    keni kurrajon dhe deboni janullatosin Grek nga vatrat tuaja pastaj ejani dhe na beni moral neve!!
    ik tani mos bej sikur ke rreshqitur nga rreshtat e "pordhates" ushtarake greke
    te cilet fyenin shqiptaret si puna jote!!
    po mer,pastaj dolet me parrulla sllobodan cliro popullin shkodran ----->nga ramiz alia shkodran

ktij te fundit i erdhi inat dhe tha ne uzinen e autotraktoreve,si ka munsi t'ma bojn mu kte patriotet e mi

te ta sjell videon jo ska nevoje, duhet ta kesh nigju ti jevg pri shkodret hahahahaha

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    jane foto origjinale ku duken 100.000 turkoshake kosovare qe priten sulltanin, ka dokumenta historike per kte pune.
    Po po, ku jane ato dokumenta historike? Naj reference keshtu! E keni mbush internetin me injorancen e juaj, plus kesaj duke u shitur si expert, aqsa me ska mbet me hy ne te.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim:
    Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    jane foto origjinale ku duken 100.000 turkoshake kosovare qe priten sulltanin, ka dokumenta historike per kte pune.
    Po te ishte Shqiperia me % me te madhe se 10,te tipit tuaj nuk do deshiroja as te ja degjoja emrin,por shumica nuk ka bindjen tuaj!Dashte e nuk dashte ne do te bashkohemi,dhe jo vetem ne dy shtetet por te gjithe shqiptaret ku do qe jane!Ndoshta pelcet!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po po, ku jane ato dokumenta historike? Naj reference keshtu! E keni mbush internetin me injorancen e juaj, plus kesaj duke u shitur si expert, aqsa me ska mbet me hy ne te.
    .................................zbavitu me turkoshaket e tu vellezer, krenohu
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    .................................zbavitu me turkoshaket e tu vellezer, krenohu

Rrrr.... une e di kush jane kosovaret, skam nevoje ta mesoj ketu ne forum nga dikush si puna jote qe na urren qe jemi me te mire se ti (se ti nuk e ke problemin vetem me keta fetaret ekstremist, po ne pergjithesi me kosovaret) . Ti tregom dicka per krahinen tende, ate bej ti ta shoh sa shqiptarofil jeni.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Rrrr.... une e di kush jane kosovaret, skam nevoje ta mesoj ketu ne forum nga dikush si puna jote qe na urren qe jemi me te mire se ti (se ti nuk e ke problemin vetem me keta fetaret ekstremist, po ne pergjithesi me kosovaret) . Ti tregom dicka per krahinen tende, ate bej ti ta shoh sa shqiptarofil jeni.
    edhe un e di
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 13:02

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po te ishte Shqiperia me % me te madhe se 10,te tipit tuaj nuk do deshiroja as te ja degjoja emrin,por shumica nuk ka bindjen tuaj!Dashte e nuk dashte ne do te bashkohemi,dhe jo vetem ne dy shtetet por te gjithe shqiptaret ku do qe jane!Ndoshta pelcet!
    Une jam me ty
    Bashkim
    Vllazerim
    Fuqi
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    ne qyetin ne te cilin jam rritur eshte hapur shkolla e pare shqipe(shume me pare se turkoshaket e tu te prisnin sulltanin), dhe ka qene dhe eshte akoma sot qendra me e fuqishme e kultures shqiptare...cili qytet eshte po ta le ty ta gjesh.
    Me mire pra mos i trego dikujt qe je nga atje, se ja ule piket atij vendi dhe atyre njerezve...Rrrrrr

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    ne qyetin ne te cilin jam rritur eshte hapur shkolla e pare shqipe(shume me pare se turkoshaket e tu te prisnin sulltanin), dhe ka qene dhe eshte akoma sot qendra me e fuqishme e kultures shqiptare...cili qytet eshte po ta le ty ta gjesh.
    Shkolla eshte godin-ndertes,po Ju cfar mesuat se?Kur nuk i perfill as Shkodranet as Kosovaret,cfar te Ju quajm Juve(Ty)?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Me mire pra mos i trego dikujt qe je nga atje, se ja ule piket atij vendi dhe atyre njerezve...Rrrrrr
    trego drejt sa her dru ne dit te jep buri jot islamik atje ku je ti burat(me r te but) jan te zot vetem per te rraf grat ne kohe lufte ja mbathin te gjith per ne shqiperi dhe maqedoni

rrofshin amerikanet thuaj lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 13:13

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •