Close
Faqja 123 prej 230 FillimFillim ... 2373113121122123124125133173223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 2300
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    ashtu sic ja bejn shumica e shqiptareve qe jane ateist-agnostike, tallemi kur i shohim ne rruge kta mjekerpalaret dhe kto jevgat e mbuluara me perce

Nese do te dish nje kuriozitet, mjekerpalare dhe gra me perce ka shume shume me pak be tirane(me gishta numerohen) sesa ne milano(mjekerpalamet e ktushem jen te shumte,egjiptian,tunizin,maroken etj)
    O zoteri ktu nuk behet fjale per fe,a dini te lexoni Ju apo jo?Mjekrrat dhe perqet le t'i bart kush te doj,eshte zgjedhje e tyre ,e kjo eshte qeshtje kombetare!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ti fol per vehte,mos fol ne emer te shqiptarve!
    te pakten nga shkodra dhe qytetaret e saj,shqiptaret e kosoves dhe kosova
    konsiderohen,vlersohen dhe respektohen sikur te ishim sebashku banor te nje lagjeje.

cili eshte ai shqiptar qe nuk ndihet krenar me Kosoven dhe djemt trima te saj
    te cilet braktisen shtetet e perendimit dhe ju bashkuan ushtrise Clirimtare te kosoves,
    ku me luften dhe gjakun e tyre bene te mundur debimin e ushtrise serbo-ortodokso te milloshevicit
    dhe si rezultat i kesaj lufte u fitua dhe pamvarsia e kosoves por dhe krenaria per ne gjith shqiptaret!
    Po mer e di sa shum i doni.....ne kohen kur ra komunizmi ne shqiperi, ne shkoder dilnin dhjetra parulla ne gjith qytetin...."Sllobodan, o Sllobodan çliro popullin Shkodran"
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 07:13

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ashtu sic ja bejn shumica e shqiptareve qe jane ateist-agnostike, tallemi kur i shohim ne rruge kta mjekerpalaret dhe kto jevgat e mbuluara me perce

Nese do te dish nje kuriozitet, mjekerpalare dhe gra me perce ka shume shume me pak be tirane(me gishta numerohen) sesa ne milano(mjekerpalaret e ktushem jen te shumte,egjiptian,tunizin,maroken etj)
    Po a guxon mi fol apo mi sha a ofendu ??

Sepse te paskemi trim tyy
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O zoteri ktu nuk behet fjale per fe,a dini te lexoni Ju apo jo?Mjekrrat dhe perqet le t'i bart kush te doj,eshte zgjedhje e tyre ,e kjo eshte qeshtje kombetare!
    Ky me lexu din por me kuptu veshtir

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Po a guxon mi fol apo mi sha a ofendu ??

Sepse te paskemi trim tyy
    jo mer, iki me vrap nga frika

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    them se jo.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Shumica e antarve me date regjistrimi 03.2010 jane kunder bashkimit ...cudi .

Me ngjajne sikur te jene i njenti person

ps white-rider , pra shfrytezon forumin mi sha e ofendu se ske b.th mi fol perpara apo jo ?? Uaa cfare trimiii

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Shumica e antarve me date regjistrimi 03.2010 jane kunder bashkimit ...cudi .

Me ngjajne sikur te jene i njenti person
    pse te duken i njejti person,
    sepse jane kunder bashkimit?

ja ta shpjegoj une ty pse,
    shumica e anetareve nga kosova kane ide ekstreme fetare... cudi.
    ti je nder te paktet qe ke llogjike, dhe ty te sulmojne sepse kerkon nje islam te perparuar dhe jo te mbetur ne mesjete, ti thua se duhet te mesojme me shume shkencen e ata te thone qe je injorant.

Jeni te pakten ne numer per fat te keq. Nuk do doja kurre qe ne ligjet e shtetit tim te kishin fuqi vote njerez qe kane nostalgji per pushtimin turk.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    pse te duken i njejti person,
    sepse jane kunder bashkimit?

ja ta shpjegoj une ty pse,
    shumica e anetareve nga kosova kane ide ekstreme fetare... cudi.
    ti je nder te paktet qe ke llogjike, dhe ty te sulmojne sepse kerkon nje islam te perparuar dhe jo te mbetur ne mesjete, ti thua se duhet te mesojme me shume shkencen e ata te thone qe je injorant.

Jeni te pakten ne numer per fat te keq. Nuk do doja kurre qe ne ligjet e shtetit tim te kishin fuqi vote njerez qe kane nostalgji per pushtimin turk.
    Edhe mua me vjen cudi pse ju te gjithe i shiqoni shqiptaret nga Kosova nga forumishqiptar ??

Sa antar nga Kosova dhe sa nga ta jane musliman ketu ?? Sa % te popullsis paraqesin ata ?? Ke pare ti shumicen e shqiptarve te Kosoves duke perkrah turkun apo arabin?? Perveq atyre ekstremistave ?? Po e din sa % e tyre jane ne popull? Dhe sa perkrahen nga njerzit e tjere??

Mendoj se nuk eshte e drejte qe gjithe shqiptaret e Kosoves qe me gjak e mund kan arrit te clirohen dhe me mijera a miliona kan pa anderr bashkimin kombetar ju coheni e flisni keq per ne??

Juve jau kthej shpinen greku , maqedoni nuk eshte i besueshem njelloj sikur malazezi , me kend do ti keni punet mir perveq se me vellezerit tuaj ??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2009
    Postime
    12

pse vetem justifikime!!?

bashkimi i shqiptareve me duket si dhelpra me rrushte nuk duam ne apo sdon bota ...?asnje shtet sdoli kunder bashkimit se dy gjermanive po te bashkoheshin dy korete asnje sdo te kundershtonte epo dhe qipro konsiderohet nje shtet por kur behet fjale per ne fillon furtuna ne nje gote uje .. mendimi im: eshte faji jone askujt tjeter, edhe kur kosova shpalli pavarsine u duk si hap i shpejtuar por pastaj gati te gjithe e pranuan pra po slevizem ne shqiperia zbehet kurre ... MJAFT MENDUAM SE CDO TE THONE TE TJERET...TE MENDOJME CDUAM NE!!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Po mer e di sa shum i doni.....ne kohen kur ra komunizmi ne shqiperi, ne shkoder dilnin dhjetra parulla ne gjith qytetin...."Sllobodan, o Sllobodan çliro popullin Shkodran"
    e kuptoj qellimin tend te felligjur anti shqiptar ne pergjithsi!
    me gjithate dua te kjtoj ty dhe gjithe atyre qe nuk kane perjetuar vitet 1985/90/

dikun ne vitin 1986 Sllobodan milloshevici,doli ne tv dhe kercenoi shqiperine se;
    jugasllavia mund ta pushtoje shqiperine mrenda 12 orve vetem me gjuetaret e serbis dhe se do mberrinte ne shkoder!
    madje disa protestues serb ne beograd,nga inati qe shqipria kerkonte te drejtat e shqiptarve te kosves,dolen rrugve te beogradit duke uluritur si me poshte;

sllobodan or sllobodan
    ec perpara ne Tiran!!

dhe pas kesaj qe ndolli,i menjehershem ka qene reagimi i qeverise shqiptare te asaj kohe,plus qe ne mes te shkodres qytetaret shkodran dolen dhe ju pergjigjen milloshevicit keshtu;

sllobadan ore sllobadan
    para se te hysh ne tiran
    pyete nje here tat e tame
    se ne tarabosh te shkodres
    kockat kan lane!! behet fjale per luften serbo malazeze kunder shqiptarve 1911!

keshtu qe ai pretendimi jot per thirrjen e shkodranve eshte thjesht nje shpifje dhe nje deformim i se vertetes!!

kosova eshte nderi i kombit shqiptar sic eshte dhe shkodra!!
    poshte tradhetaret e kombit!

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •