Close
Faqja 113 prej 230 FillimFillim ... 1363103111112113114115123163213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,121 deri 1,130 prej 2300
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Eh more BAC, kur të bashkohet Kosova me Shqipërin , e ti largojm bullgart nga ana perendimore e Vardarit, shkijet mos me mujt me dal më në jug se Vranja pa pasaporta , Anamali të jehoi nga jehona e lahutes , e fëmijët camë të vrapojn nëpër livadhet e veta , ahhhh , jepi Zot jetë këti kombi , se vet e krijove prandaj lejoje të jetoi të lirë!

KOMBI SHQIPTARË ËSHTË KOMB I SHENJTË!

SHQIPËRIA DHE KOSOVA JAN NJË DHE VETËM NJË

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Eh more BAC, kur të bashkohet Kosova me Shqipërin , e ti largojm bullgart nga ana perendimore e Vardarit, shkijet mos me mujt me dal më në jug se Vranja pa pasaporta , Anamali të jehoi nga jehona e lahutes , e fëmijët camë të vrapojn nëpër livadhet e veta , ahhhh , jepi Zot jetë këti kombi , se vet e krijove prandaj lejoje të jetoi të lirë!

Kili

VAZHDON MAKTHI SHQIPTAR MBRENDA ENDRRES SHQIPTARE MIJEVJEQARE.
    KUSH THOTE SE SHQIPTARET DESHIROJNE QE TE ZGJOHEN NGA GJUMI MIJVJEQAR DHE TE MOS E NDERPREJN PER ASNJE QASTE ENDRREN E TYRE QE NJE DITE TE BEHEN AMERIK APO KINE .
    UNE I UROJ GJUME TE EMBEL DHE MOS TE ZGJOHEN DHE TE SHOHIN GJENDJEN KU JANE EDHE PAS VITIT 2010.
    ,,CORGITO ERGO SUM''
    LE TE RROJ E VERTETA PER NE SA VET ZOTI

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O akademik ?? Mundesh me tregu si quhesh , sepse shumicen e akademikeve i njof (nga Kosova ) apo ndoshta ti je nga Shqiperia , e ke marr shkollim ne Greqi a Serbi ??

Mandej do flasim me fakte

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Te rroije DARDANIA antike themeluesja e TROJESE DARDANE legjende e historise botrore .
    ni pytje kam per ty? a pajtohesh ti me ket akademik? a e prano ti se kombi dardan qonka komb ndryshe? a e prano ti se je ndryshe prej shqiptarve tjer?

dardania antike do te rroj sa te jete jeta dardanet pjes e trungut Ilir, sikur epiriotet, maqedonet, edhe Greket e lasht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 13-02-2010 më 02:54
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    ni pytje kam per ty? a pajtohesh ti me ket akademik? a e prano ti se kombi dardan qonka komb ndryshe? a e prano ti se je ndryshe prej shqiptarve tjer?

dardania antike do te rroj sa te jete jeta dardanet pjes e trungut Ilir, sikur epiriotet, maqedonet, edhe Greket e lasht.
    Ta theme edhe diqka nuke je duke folure ketu me nje njeri te pazarit te prishtines pore me dikone qe njefe 4 gjuhe te huaja disa dialekte i shkolluare e`i rriture ne shtetine me demokratike e kapitaliste te botese ,Me dikend qe ka nje eksperience dhe nje horizonte te gjere ne shume fusha te jetese.

Keshtu qe tu kisha lute qe te jeshe me objektive ne ate qfare shkruane para se ti etiketoshe dhe ofendoshe njerzite me ate vokabularine tende .
    Per faktine e thjeshte se nuke mundet te jete e dreijte apsolute vetem ajo qfare ti shkruane apo mendone rrespekto divergjencen e mendimeve qe munde te kene te tjeret ,Pa i etiketuare fyere ofenduare ata/ato

Une personalishte nuke pajtohem jame kundere Fisseve krahinizmave rajonizmave familjarizmave e urreije shume ndarjene e shqiperise JUGE-VERI bile bile ne ne kosove tashe vone e kemi kuptuare kete ndarje dhe perqarje qe ka shqiperija ne e kemi diture njohure dashure shqiperine ashtu te teren madje ma teper e kemi adhuruare simpatizuare dashure VLOREN SARANDEN se sa Veriune bie fjala .

Pore edhe shkrimi i (Dardania antike ) eshte i diskutueshem munde te debatohete nuk eshte apsolute jashte kordinatave kombetare (Dhe aqe me pake te sulmohete ne ate menyre si e sulmove etiketove ti si shka bire shkine )

Ke me qindra e mijra shkrime me te degjeneruara ketu se aije shkrimi i (Dardania antike ) dhe heshten.

Egzistone ketu nje propagande shume e rrezkshme greke bie fjala ndaije te cilese heshtet dhe kure une ne nje raste reagova me perjashtuane nga forumi 2 jave dhe dihete se kushe jane ata njereze te cilet qendroijne ne kye te kesaije propagande greke dhe qka eshte me e keqja po keta njerez lejohen te thirrene dhe te flasine ne emere te komunitetite orthodokese shqiptare me qka jane duke e demtuare KOMPROMENTUARE shume kete komunite duke e paraqiture si pro greke pro serbe pro sllave .
    Me qka jane duke perhapure nje dyshime mosebesime e deri edhe urrejtje teke shqiptaret tjere ndaije komunitetit orhtodokse shqiptare

Perfundimishte jame per shqiprine etnike .
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 13-02-2010 më 02:58

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    a e prano ti se je ndryshe prej shqiptarve tjer?
    Edhe diqka mundohu te mabashe nje qendrime nje linje nuke eshte mire te luajshe ping pong .
    Ne njerene ane te thirreshe ne bashkime kombetare shqiptarizem se si shqiptaret jane duhet te jene qdokunde te njejte dhe po ne te njejten kohe te beshe edhe dallime rajonale madje shume lokale .

Ti pake me pare e specifikove prejardhjene time duke me sulmuare si i PRESHEVES me qka bije ndeshe me ato ne qka thirreshe per shqiptarizem

Dua te theme se une jame kosovare nuke ka rendesi a jame i preshevese medvegjese a bujanocite se keto jane vetem tri komuna te thjeshta te kosovese tashme fatkeqsishte te humbura jame pra njesoije kosovare si ti apo aij i gjakovese o podujevese i cili tashme jetone ne PRISHTINE .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    [QUOTE=drifilon;2597655]

Edhe diqka mundohu te mabashe nje qendrime nje linje nuke eshte mire te luajshe ping pong .
    Ne njerene ane te thirreshe ne bashkime kombetare shqiptarizem se si shqiptaret jane duhet te jene qdokunde te njejte dhe po ne te njejten kohe te beshe edhe dallime rajonale madje shume lokale .

Ti pake me pare e specifikove prejardhjene time duke me sulmuare si i PRESHEVES me qka bije ndeshe me ato ne qka thirreshe per shqiptarizem

Dua te theme se une jame kosovare nuke ka rendesi a jame i preshevese medvegjese a bujanocite se keto jane vetem tri komuna te thjeshta te kosovese tashme fatkeqsishte te humbura jame pra njesoije kosovare si ti apo aij i gjakovese o podujevese i cili tashme jetone ne PRISHTINE .
    ne radh te par kurrsesi nuk te sulmova si i presheves. thjesht tu pergjigja sepse ne ti me etiketove mu si person qe sillet kafiqeve te prishtines (sa per djeni nuk jam i prishtines). e as nuk jetoj ne prishtin

nuk em intereso hiq se i kahit je. perderi sa i thu vetres shqiptar per mu je i till.

tani sa per ket dardanin ti me doket se nuk ja paske lexu shkrimet hic se perndryshe (ne rast se je per shqipni etnike sikur the) do kishe me i than vet shka.

mu nuk em intereso se prej ka je e kush je. kush sjell shkrime percarse nder shqiptar un i quj shkie. PIK. sepse ajo asht politika e shkieve e grekve sot, ishte dje, e gjithmon do te jet.

me t'mira
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Postuar më parë nga drifilon
    Te rroije DARDANIA antike themeluesja e TROJESE DARDANE legjende e historise botrore .

PERSHENDETJE DRIFILON.
    JU QENKENI NJE INTELEKTUAL I PJEKUR QE SOT SHUME VESHTIR E KE TE GJESH NE KETE FORUM.MBI TE GJITHA DUHET TE EKZISTOJ KULTURA E KOMUNIKIMIT EDHE ATEHER KUR NE NUK PAJTOHEMI ME MENDIMET E DIKUJT .

TE VEJE NE DIJENI SE KOSOVA LINODRE QE UNE E QUAJ DARDANIA LINDORE ESHTE PJESE E DARDANIS DHE JANE POPULL DARDAN.NE DO TE BEJME CMOS SIC E KEMI TREGUAR NE VITIN 2000 SE DO TE NA KENI PERKRAH JUVE DERI NE BASHKIM ME TRUNGUN E JUAJ DARADAN.PO ASHTU EDHE GJITHE ATA SHQIPTAR QE E NDIEJNE VETEN DARDAN NE DO TI PRANOJME DHE DO TI NDIHMOJME.
    SA I PERKET SHQIPTAREVE NE MALE TE ZI EDHE ATA JANE DARDAN .

ME MIRE DARDAN SE KOSOVAR.

PIKERISHT DALLIMET DHE ANTAGONIZMAT E FISEVE ,BAJRAQEVE ,DINASTIVE TE SHQIPERISE NEVE SI POPULL QE MBETEM NEN JUGOSLLAVI 100 VJET DHE GREQI ,KURR NUK PATEN KOHE PER TE NA DHENE NDIHMEN E DUHUR ,SEPSE ATA SHKATERRONIN SHTETIN E TYRE VETEM PER INTERESAT E TYRE PERSONALE.

SHQIPERIA ME ATA MBRENDA VESHTIRE SE DO MABAHET NE KEMBE TE VETA,AJO DO TE KETE NEVOJ GJITHMON SI TASH PER E PROTEKTORAT NDERKOMBETAR APO FORMA TE TILLA SI TASH.
    ATA SHQIPTAR QE JETOJNE ATY JANE TREGUAR SE NUK KANE VETEDIJE SHTETERORE DHE KOMBETARENE DHE DALLOJ NGA NE ,NE KOSOVE,PRESHEVE,ULQIN,TETOVE.

PRANDAJ NE DUHET ZGJEDHUR NJE RRUG TE NDARE NGA ATA SE DO TE NGECIM.

RRENJET E TONA JANE NE ILIRIKUMIN E VJETER DHE UNE VETEM PO THIRREM NE KETE TE VERTET PER DALLIM PREJ DIKUJT QE NA RRETHET NE TOPONIMIN SERB KOSOVO.

LE TE RROJ E VERTETA PER NE SA VET ZOTI.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dardania antike : 13-02-2010 më 03:46

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Flm qe e paraqite fytyrene vërtet , Dradania...

E dita qe je adhurues i him goves, po ti sikur u turpërove për këtë deri mentash.

Edhe duhet të turpërohesh , se pse është personi më kontraverz dhe më antishqiptarë në histrorin e Kosoves dhe ndër më antikombëtarët e të gjitha kohërave të kombit shqiptarë,

Shprehja më mir Dardan se Kosovarë më duket shum absurde.

Si ish ideatori yt , hima . edhe ti ke problem se nuk e din identitetin tënd.
    Njërzit pa identit jan shumë të crregullt ,si puna jote her kosovar , her jugosllav e her dardan.

Mua më vjen mirë që në Kosovë cdo ditë e më shum po ndahet shapi nga sheqeri , dhe një ditë do të dihet numri i vërtet i shqiptarëve dhe e të tjerëve , pra kosovarëve ( aty hyn edhe pakica "dardanët" e dacit-cjapit e him goves!)

Kili
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Ke thene driflon, se "perfundimisht je per nje Shqiperi te bashkuar"
    eshte nje gjykim i pjekur kombetar, Kosova perdite e tregon se eshte ne kembe te qelqit si shtet me vehte.
    Mund ti duket shtet ne ndertim dhe me perspektive vetem atyre qeveritareve dhe atyre te pasurve qe ngrisin rrokaqiej nen hijet e te cileve femijet e deshmoreve te kombit dhe popullates se rendomte te Kosoves ecin si personazhet e Migjenit,si lypesa barkthate, ne Kosoven me papunesine gati 50% te popullates.

Sido qe te jete ka nje pyetje kjo teme: "po " ose 'kunder " dhe nuk eshte nje dritare propagande per te shitur ide te paqendrueshme, jane nje degradim i temes dhe qellimit te temes, idete dhe tezat personale te sforcuara jane nje infiltrim kanceroz ne nje debat publik shqiptar ,ku qellimi eshte hulumtimi i qendrimit te shqiptareve te gjithe botes ketu qe frekuentojne ne kete forum te nderuar.
    Sa per mendimin tim ,per pyetjen "a duhet te bashkohet Kosova me Shqiperine?" eshte nje pyetje normale,legjitime dhe flitet per Kosoven shqiptare, dhe pergjgja kesaj pyetje si " Rroft nje komb tjeter " eshte e barabarte me pergjigjen "Rroft Serbia"

Pergjigja ime "PO" pra duhet te bashkohet (edhe po mos ta duan shqiptaret ju duhet patjeter,eshte interes jetik per vetveten) ,dhe besoj se edhe do te bashkohet sado qe sot nuk eshte gati as shqiptari dhe as rrethanat dhe as bashkesia nderkombtare, por te gjitha shkojne ne nje harmoni-disharmoni si lumenjte drejt detit...

Botekuptim modern eshte njohja e kontinuitetit te zhvillimit te nje kombi dhe ecja perpara ,jo kethim prapa, jo kethim qe na kushton as nje minute debati se le me nje shekull mosmarrveshje, botekuptim modern dhe i kohes eshte bashkimi .( nuk ishin budallenje gjermanet-edhepse edhe sot ju kushton me triliona dollar caj bashkim i blere , dhe ju kushton shume mund dhe kohe harmonizimi dhe nivelizimi kombetar i te dy Gjermanive si pernga mentaliteti dhe zhvillimi ekonomik, per ate e kane emrin "gjerman", ne nuk jemi as afer tyre qe i kane dhene botes dhe njerezimit trurin e te gjitha fushave jetesore, ne jemi ne nivelin e kerkesave te nje kolibe egoiste ,jemi tek epshi kafsheror per nje cope ushqim,dhe tezat qe na kethejne te fillojme nga majmuni sigurisht se vertetojne kafsherine tone e te menduarit)

Ne prag te Shen Valentinit dhe ne prag te Dyvjetorit te Shpalljes se Pavaresise se Kosoves, Gezuar per Dashurine tone te perjetshme, Gezuar pra per Shqiperine e Bashkuar !

NJE KOMB I BASHKUAR ESHTE : ME I SIGURT, ME I BEGATE, ME I SHENDOSHE ,ME I MENCUR DHE ME I LUMTUR!

me nderime ,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 13-02-2010 më 13:51
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •