Rubikon : A duhet të bashkohen Kosova dhe Shqipëria? (1)
Shiko videon Ketu
Rubikon : A duhet të bashkohen Kosova dhe Shqipëria? (1)
Shiko videon Ketu
Ndryshuar për herë të fundit nga Gzim_Cool : 15-07-2009 më 06:40
---------------------------------------------------------------------------------------------------
une dhe ti Gerrard jemi shellire,, une jam shellire shqiptare e holle dhe e paster dhe me shume kripe ,ti je shellire europiane e trashe pa kripe ku mban dhe krymba.
Europa mund te kaloje ne nje shtet federativ sic ishte Jugosllavia dhe keshtu qe te gjitha shtetet do ballfaqohen me politiken e brendeshme dhe ne te vegjelit mund te kalojme dhe ne koloni pa u cuditur fare.
Aspiratat tona kombetare jane Bashkim dhe integrim,, jo integrim dhe bashkim me te gjith ne nje kazan.
ne europe shkohet i bashkuar me dinjitet, po kujt ti flasesh ! tipa si ti varin kryqin ne qafe dhe harrojne me vesh breket, LOL
Me mire jeto nje dite si Luan,
se 100 vjet Lepur.
Per mendimin tim, ne njehere nuk duhet te nxitojmi qe te futemi ne europene bashkuar poqese nuk e beme nje konfederat, si Luksemburgu me belgjiken e holanden, pra te gjitha shtetet shqiptare ne nje konfederat e pastaj hyrja ne europe megjithse une nuk jam partizan i kesaj udhes se hyrjes ne europe, do jetonim per mrekulli te bashkuar ne kete menyre..;
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
kurrrrrrrrrr.. boll Kosava me luftra e probleme ...tani esht vend i lir dhe demokratik dhe shum shpejt do integrohen ne familjen Europiane... po te bashkohej me Shqiperin do i duheshin dhe 50 vjet te tjera..Kosova esht me e fort dhe demokrate pa hajdutet e Tiranes... gjithsesi edhe Kosovaret kurr nuk do ta mbeshtesin 1 bashkim te munshem
Nuk kuptoj kuptimin e kësaj pyetje,te disa edhe dileme?
Si mund të parashtrohet kështu pyetja, per një nga idealet më të shejta e më sublime të kombit këtu e 2000 vjet.
A duhet bashkuar Kosova e Shqipëria !!!
Shtrimi i i pyetjes dhe ngritja e hamendjes per këtë çështje është skandal i llojit vet.
Pyetja duhej shtruar:-si,në çfarë forme,kur dhe me çfarë mjetesh duhet të bëhet ky bashkim ?
Kush ka ide,argumente e fakte ,për një rrugë sa më racionale,më të shpejtë dhe më me pak probleme,le të urdhërojë të diskutojmë...
Pajtoj me këtë që ke shkruar, andaj unë po shtoj edhe pak.
Që të realizohet kjo, që unë do ta kisha quajtur Bashkimi Kombëtar ( i gjithë trojeve shqiptare, aty ku bukës i thonë bukë e ujit ujë) janë dy faktorë shumë të rëndësishëm që bëjnë të realizohet e të mso realizohet kjo. Dhe ata janë faktori i brendshëm ( shqiptar) dhe faktori i jashtëm ( bota )
Faktori i brendshëm është kryesori që nënkupton dëshirën dhe vullnetin e sinqertë të shqiptarëve për këtë Bashkim Kombëtar ( Fatkeqësisht duke lexuar shumë shkrime nëpër forum jam shumë pesimist për këtë, sepse dëshira dhe vullneti nuk është në nivl. Mos qoftë kështu siç më duket mua!)
Dhe faktori i jashtëm - bota, ndoshta, si shumë herë që na ka ndihmuar kur ka ardhur në rrezik edhe ekzistenca jonë do të na ndihmojë duke na thënë: bashkohuni mor të mjerë se mbaruat kështu të ndarë!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt