Close
Faqja 87 prej 230 FillimFillim ... 3777858687888997137187 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 2300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Une spo munda me u bashkue me vllaun e po bashkohem me shqiperin,ku mu bashkue vllau i ka 5 femije e une 3 femije dhe tashe si te ndaje fitimin,sipas ligjit,ose sipas forces ose sipas zotit,

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga rida Lexo Postimin
    sipas mendimit tim kurr nuk duhet të bashkohemi me shqiprin kurr e hiq, me makin shkova durres mi kalu pushimet u ktheva pa makin dmth ma hajnun e vudhen veturen edhe qka ish ma e keqja skishe ku mu anku.objekti i policis i madh menxi me than qe e kena bler 1 kompjuter edhe at nuk dishin si me perdor po nejse spo me intereson PC por vetura e ime ëSHTë MERCEDES NGJYR HIRY ME TABELA --KS-- PO QE ESHT E NEVOJSHME DO I CEKI EDHE NUMRAT ETABELES--dmth veturen ma kan vjedh me daten 05-07-2009 në DURRES pra ne ket muaj i kisha lut edhe administratort qe le ta bejn publike edhe neper tjera forume pse jo le ta din populli se qka po ndodh edhe të shqipris edhe të kosoves --KUR MUSHMI MEND DHENT SHKUN-- kshtu thojm ne kosovart flm
    Pra Shqiperia nuk duhet te bashkohet me Kosoven se te vodhen makinen ty!!!!!!!!!!ca jan kta rob te trashe kshu mer jahu.

Po sikur makinen tjeter te ta vjedhin ne Kosove,ca duhet me i bo Kosoves!!!!...sipas teje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 13-07-2009 më 14:50
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    Pra Shqiperia nuk duhet te bashkohet me Kosoven se te vodhen makinen ty!!!!!!!!!!ca jan kta rob te trashe kshu mer jahu.

Po sikur makinen tjeter te ta vjedhin ne Kosove,ca duhet me i bo Kosoves!!!!...sipas teje.
    Hehehe , met vertet po ja fusin për qef disa ktu mor (Jaooo) .
    Nëse ia vjedhin makinen tjeter në Kosovë atëherë duhet falur Mitrovicën.
    \Peace/

Elvisi

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Bashkimit duhet ti qendrojem besnik te gjith sepse keshtu jemi me te forte dhe me te degjuar gjithkund.

te gjitha percarjet ,politike,fetare,krahinore, le te marrin carje se nuk na prishin pune por ceshtja kombetare eshte ajo me madhorja dhe duhet te jemi te vendosur ne nje mendje.

''Atdheu mbi te gjitha'' (ka thene i madhi Mbreti Zog i pare)
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

Per mendimin tim nje bashkim do te ndodhe por jo sot, jo me keto kushte jo me keta njerz. Duhet te kemi nje ndryshim gjeneratash, dhe nje emancipim te shoqerive sidomos ajo kosovare. Republika e Shqiperise sot aktualisht, ka me shume gjera te perbashketa me Italine se sa me Kosoven. Nuk duhet t'a genjejme njeri-tjetrin, por duhet te jemi te sinqerte me njeri-tjetrin. 2 milion shqiptar qe jetojne ne Shqiperi, perfshire 1 milion e 200 mije qe jetojne ne emigracion, kane zakone tradita kulture emancipim ide me te ngashme me Italine apo me Francen pra me Europen se sa me Kosoven. Dhe nuk e them vetem per opinionin qe mund te krijosh ketu ne kyte forum me disa ekstremista musliman, sepse ne e dime se jane grupe te caktuara qe nuk perfajqesojne Kosoven, por e them nga eksperienca, e them nga kontaktet dhe bashkejetesa qe te gjithe kemi pasur me njeri-tjetrin, e them nga njohja reciproke qe kemi per shoqerite respektive. Sidoqofte jemi nje komb dhe nje bashkim duhet bere sepse nuk ka kuptim te ekzistojne dy shtete shqiptare, por nuk do te ndodhe me pare se 40 vjet. Vetem per nje antarsim ne Europe Shqiprise do t'i duhen ndoshta edhe 10 vjet te tjera, imagjinoni per nje bashkim Shqiperi-Kosove, qe ne keto momente do te ishte joproduktive.
    Desha te preçizoj nje gje, nder3 milion shqiptar qe permenda me lart, nuk ben pjese antari Burreli 1924, ai nuk ka kulture europiane.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Thumbs up

Ska qka me u bashku e bashkun o tani po him ne evrop ska mo kufi

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Se pari te lutemi qe Kosova te bashkohet me Kosoven(Mitrovicen)pastaj do bashkohemi edhe me Maqedonin Epirin e besa do te behemi nje Shqiperi e maaaadhe,edhe hajnit nuk jane veq tek ne (Shqiperi,Kosove),por me duket qe hajnia ka lind para njeriu!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Per mendimin tim nje bashkim do te ndodhe por jo sot, jo me keto kushte jo me keta njerz. Duhet te kemi nje ndryshim gjeneratash, dhe nje emancipim te shoqerive sidomos ajo kosovare. Republika e Shqiperise sot aktualisht, ka me shume gjera te perbashketa me Italine se sa me Kosoven. Nuk duhet t'a genjejme njeri-tjetrin, por duhet te jemi te sinqerte me njeri-tjetrin. 2 milion shqiptar qe jetojne ne Shqiperi, perfshire 1 milion e 200 mije qe jetojne ne emigracion, kane zakone tradita kulture emancipim ide me te ngashme me Italine apo me Francen pra me Europen se sa me Kosoven. Dhe nuk e them vetem per opinionin qe mund te krijosh ketu ne kyte forum me disa ekstremista musliman, sepse ne e dime se jane grupe te caktuara qe nuk perfajqesojne Kosoven, por e them nga eksperienca, e them nga kontaktet dhe bashkejetesa qe te gjithe kemi pasur me njeri-tjetrin, e them nga njohja reciproke qe kemi per shoqerite respektive. Sidoqofte jemi nje komb dhe nje bashkim duhet bere sepse nuk ka kuptim te ekzistojne dy shtete shqiptare, por nuk do te ndodhe me pare se 40 vjet. Vetem per nje antarsim ne Europe Shqiprise do t'i duhen ndoshta edhe 10 vjet te tjera, imagjinoni per nje bashkim Shqiperi-Kosove, qe ne keto momente do te ishte joproduktive.
    Desha te preçizoj nje gje, nder3 milion shqiptar qe permenda me lart, nuk ben pjese antari Burreli 1924, ai nuk ka kulture europiane.
    Faleminderit Gerard,flasim per patriotisem me deshire
    Pra kur ti vije koha,per Homo sapiens ne natyre spezie...
    http://www.egbeck.de/skripten/13/bs13-40.htm
    Shnet.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga dodgjeka Lexo Postimin
    I neruoshimi xhamia as vet nuk kuptova ty, apo kuvët për pun t'gjuhës,shkrimit ose nuk e kuptove temën.Tema a kën per bashkim tan Shqiptarit e ata ta çkjarova se përse nuk ka ma bashkim e ni mos kuptove gjuhën ose shkrimin,pot kallzoj se jashtu maka psua nana e vet trysh nuk e dij Shqipen.
    O mer lal un e kuptoj temen po ty spo mundem te kuptoj . Nese ke miresin te shkruash shqipen standarde e jo me dialekt sepse nuk kuptohesh

Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Une spo munda me u bashkue me vllaun e po bashkohem me shqiperin,ku mu bashkue vllau i ka 5 femije e une 3 femije dhe tashe si te ndaje fitimin,sipas ligjit,ose sipas forces ose sipas zotit,
    Qfare flet bre a je ntok tbukes ti apo vetem ja fut .

Nese smundesh me bo me vlla eshte faji tek edukata qe keni .....edhe Shqiperia me Kosove o deshet o sdeshet ka mu bashku me vullnetin e popullit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    Mbi kokë
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Nuk e dija qe ne te Shqiperise paskemi me shume gjera te perbashketa me fancezet dhe taljont sesa me shqiptaret e Kosoves! Ku jeton ti shoku se na habite fare! Sa te rrosh do te mesosh.
    O shoku e paske pazarin e larte shume ti shoku, 40 vjet jane shume, ule i cik ule.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •