Close
Faqja 81 prej 230 FillimFillim ... 3171798081828391131181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 2300
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Bashkimi mes Prishtines edhe Tiranes eshte bere qe kur Kosova mori pavarsine. Rruget jan te lira per te vizituar njeri tjetrin, autostrada po mbaron edhe per 3 ore do jemi ne mes te Prishtines apo Tiranes duke pire kafe e duke ber muhabet. Bashkimi eshte ber edhe pse jo ne letra (po kjo eshte vetem nje efekt ansor) pra Shqiptaret me ne fund u bashkuan.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2009
    Postime
    17
    o Llapi ku je mori shoki jem, a ti kytohet kur kena pi piva te ramizi more, e kur te ka ardhe sevda e mahales e kur ta boni o ti zhugan a guxon mema prek posht se e kam shum te nxehte.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Te lumte Apollyon me vend ke fol

Trepca&Chelsea
    Anëtarësuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Mos u bëj qesharak.

Grindja se kush do jetë kryeqyteti, do të mund të lindte edhe në Shqipëri, "duam Shkodrën", "jo duam Korçën", jo po Tiranën, duam Durrësin kryeqytet. Po ja që në histori nuk përmendet një problem i tillë.

Ose grindja për kryetar, ekziston edhe në Shqipëri, jugu janë me socializëm, veriu me demokraci, përse bre shoq nuk e ndajmë dhe Shqipërinë???

Kujdesuni pak (jo vetëm ti), që të mos lëshoni fjalë veç sa për të thënë diçka. Duke mendu se po thua diçka të mençur, ti në fakt jo vetëm se po flet budallallëk, por mbi të gjitha je duke bërë një veprim më tepër kundër bashkimit kombëtar.

Atë mur që tjerët me gjak e me djersë e kanë ndërtuar e ende po e ndërtojnë, ti me këto fjalë po ia heq gurët një nga një. Çdo fjalë e këtillë, është një hap më tej drejt shkatërrimit tonë.

Përse po kontribon negativisht kundër kombit???
    Thjesht kan qen pyetje asgje tjeter. Une s'jam kunder bashkimit trojeve shqiptare me asnje menyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Bashkimi i trojeve eshte nje proces qe jo rralle eshte pengu nga vet shqiptaret .Dhasht Zoti qe kjo te mos ndodhe me kurr .
    Kurse sa i perket temes, une kam nje propozim , te hiqet ajo shkronja e pare A dhe pikepyetja ne fund !!

i/e regjistruar Maska e Kosovari_78_Ca
    Anëtarësuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    257

Pershendetje CURRIELI-n

ASnje nga ne nuk ka pasure pergjigjje me te sakt korrekte dhe me te menqur deri tashe!
    Miresia civilizon inteligjencen
    PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER

“Po iu jap një porosi,
    Këmba e huaj keq iu rri,
    Nuk durohet gjithë vaji i fëmisë, Çonu të gjithë në shërbim Shqiperis”

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Per tu bashkur dy trupa te ndare,esht nje pun shum e madhe popullit i duket e leht por ja qe nuk esht ashtu si mendojm ne,1-duhet te regullohet ne menyr ma te qart statusi fetar,sepse un kam vre ktu ne forum ndarje ekstreme dhe uretj te shumica e forumisteve krishter ndaj kosovareve me fe islame esht e sakt.2- duhet te behen rreforma strikte ne sherbime policore,ku un edi saktesish polici nga shqiprija kerkon te votojm ne gjepin e tij ,mua me ka ndoll ,kur isha ne pushim,por edhe te policija ne kosov .3-kjo nuk do te ndoll asnje her ne menyr zyrtare kuptone se dote behemi si qipro me besoni .me mir asht qe ne te jemi te bashkuar me zemra dhe paa uretje nda asnjerit dhe dote jetojm me gjat si kombe e me te fort si dy shtete te pranur nga bota demokratike ,ku dote kishim munder ti ndihmojm njera tjetres [me vota ne organizata botrore ,mamir dy vota se nje]
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kjo pyetje eshte si te pyesesh qorrin a do sy

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga luli2009 Lexo Postimin
    Per tu bashkur dy trupa te ndare,esht nje pun shum e madhe popullit i duket e leht por ja qe nuk esht ashtu si mendojm ne,1-duhet te regullohet ne menyr ma te qart statusi fetar,sepse un kam vre ktu ne forum ndarje ekstreme dhe uretj te shumica e forumisteve krishter ndaj kosovareve me fe islame esht e sakt.2- duhet te behen rreforma strikte ne sherbime policore,ku un edi saktesish polici nga shqiprija kerkon te votojm ne gjepin e tij ,mua me ka ndoll ,kur isha ne pushim,por edhe te policija ne kosov .3-kjo nuk do te ndoll asnje her ne menyr zyrtare kuptone se dote behemi si qipro me besoni .me mir asht qe ne te jemi te bashkuar me zemra dhe paa uretje nda asnjerit dhe dote jetojm me gjat si kombe e me te fort si dy shtete te pranur nga bota demokratike ,ku dote kishim munder ti ndihmojm njera tjetres [me vota ne organizata botrore ,mamir dy vota se nje]
    Mire e ke ti mor mik,por statusi fetar s'ka te beje fare,sepse o je shqiptar ose je anadollak.
    Pra troc jo,nga ana ime (momentalisht)ne perspektive po.
    Tung.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Kjo esht nje pyetje per mendimin tim e shtruar pas pilafit,,,

bashkimi ne perqindjen e ti me te madhe tashme esht ber,,,,ai po vazhdon

dhe mendoj se nuk ka ecur kur me mir se kto vitet e fundit.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •