ska diskutim bashkimi esht i pa shmangeshem
Gjithsesi duhet te bashkohet Kosova me Shqiperine. Pa bashkim gjithmone do te na coptojne.
Shqiperia eshte ne rrezik nga avancimi i pijunave grek qe sot dirigjojn bashkesin e Tiranes.
Ky fenomen duhet te ndalohet, stopohet e shkatrrohet menjehere !
Bashkimi KOmbtar eshte Ilaq !
Jo se sdu tna mushet Shqiperia me talebana maqedonas, kena mentalitete te ndryshme, ne kena koncepte te ndryshme sidomos fetare. Ne shqiperi besimtaret fetar jane me te but, nuk e vrasin shum menjen per fe, jo kush shko ne ferr, jo mos te bojm kshu se i ka thon Muhamedi njonit kur po kalonte rruge, ndersa kta jasht shqiperise jan talebana 100%, fatkeqesisht shum te pashkollum, s'kishe ca me i pa Shkupit, tu dukte vejtja ne Pakistan, ua ka la trut mir sllavi.
Me Kosoven ndoshta, po me Maqedonin jo e jo, noshta maj nja 50 vjeteve kur te ndryshojn mentalitet.
E kemi ne zemer kosoven e githe shipetaret besoj se duam te bashkoemi edhe do bashkoemi se zben por juve cfar mendoni 1 shtet eshte mo i forte se 2?ky eshte mendimi im mo te forte jemi tani qe jemi 2 shtete Kosova edhe Shqiperia po prap nese:
SHQIPERIA E BASHKUAR![]()
Nuk është puna e shkupjanëve aq sa ekzagjerohet.Me Kosoven ndoshta, po me Maqedonin jo e jo, noshta maj nja 50 vjeteve kur te ndryshojn mentalitet.
Ka një përqindje të madhe që janë e kundërta e asaj që thu ti.
E kam pa me syt e mi, sma ka tregu kush po e kam pa me dy syt e ballit. Shkupi shqiptar ishte gelbaz, gerdi me te madhe skam pa kun, ishte nji zon aty gazibab, dicka e till, pu pu pakistan, mos ta dija qe jam ne Maqedoni, s'kisha besu qe jam ne Europ. Per ma shum shko shif vidjo ne youtube, na marrin te hujt per arab e jo shqiptar. Bile nje nji forum rrace stormfront me vidjot e materiale e ktyne qyrreve na qitnin rrace mongoloide e jo evropiane, marre! skam koment me shum, met ardh zor qe je shqiptar.
Pershendetje!
Kjo eshte enderr te gjithe shqiptareve, por nuk eshte pamundshme sepse Shqiperia dhe kosova po forcohet , dhe shqiperia do te jete anetare e plote e NATO-s ne muajin Prill. AJo don me thon qe nuk kemi nevoj per lufte sepse atehere Serbija do te humb tere territon e vete cila egziston kete moment, sepse shqiperia do te kete Ushtrin ma te forte se Serbija dhe serbija nuk guxon me asnje menyre me sulmu shqiperin.
Nje shembull i mire eshte Autostrada Durres-Kukes, cila bashkon shqiptaret me kete rruge dhe ska nevoj kurfare dokumente per me shkuar ne shqiperi dhe kjo don me thon diqka apo?
Nësë bëhet decentralizimi i Kosovës, deomos duhet të bëhet bashkimi kombëtar, nëse nuk ndodhë decentralizimi nuk kanë për të na lejuar bashkimin: EULEX, BE, OKB.
Për 9 vite me radhë ne shqiptarët e Dardanisë kemi përparuar mjaftë, krahasuar me gjendjen e luftës nëpër të cilën kemi kaluar.
Infrastruktura po përparon me të madhe, problemi i energjisë elektrike besoj se do të zgjidhet deri në 2020, dot kemi energji elektrike për gjithë ballkanin.
Gjithashtu edhe pagat cdo vit e rriten.
Ajo që na mungon neve Kosovarëve është nacionalizmi ekonomik, duhët ti bojkotojmë produktet serbe sa më parë, dhe tregtia te behet Kosovë - Shqipëri kështu dot jemi më të bashkuar.
Edhe rruga Durrës - Kukës - Morinë është vepër që bashkon shqiptarët.
pa tjeter do bashkohet, jemi ne rruge te drejte tash me autostraden, pasta perdorimi i portit te shen-gjinit, pa tjeter se po, Kosova eshte nje gjymtyre e Shqiperise, mos vdeksha pa e perjetu Shqiperine e vertete!!
Krijoni Kontakt