Close
Faqja 65 prej 230 FillimFillim ... 1555636465666775115165 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ska diskutim bashkimi esht i pa shmangeshem

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2008
    Postime
    11
    Gjithsesi duhet te bashkohet Kosova me Shqiperine. Pa bashkim gjithmone do te na coptojne.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Shqiperia eshte ne rrezik nga avancimi i pijunave grek qe sot dirigjojn bashkesin e Tiranes.

Ky fenomen duhet te ndalohet, stopohet e shkatrrohet menjehere !

Bashkimi KOmbtar eshte Ilaq !

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Jo se sdu tna mushet Shqiperia me talebana maqedonas, kena mentalitete te ndryshme, ne kena koncepte te ndryshme sidomos fetare. Ne shqiperi besimtaret fetar jane me te but, nuk e vrasin shum menjen per fe, jo kush shko ne ferr, jo mos te bojm kshu se i ka thon Muhamedi njonit kur po kalonte rruge, ndersa kta jasht shqiperise jan talebana 100%, fatkeqesisht shum te pashkollum, s'kishe ca me i pa Shkupit, tu dukte vejtja ne Pakistan, ua ka la trut mir sllavi.

Me Kosoven ndoshta, po me Maqedonin jo e jo, noshta maj nja 50 vjeteve kur te ndryshojn mentalitet.

Un Jam Shqiptar Maska e IllyrianEndri
    Anëtarësuar
    10-11-2008
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    13
    E kemi ne zemer kosoven e githe shipetaret besoj se duam te bashkoemi edhe do bashkoemi se zben por juve cfar mendoni 1 shtet eshte mo i forte se 2?ky eshte mendimi im mo te forte jemi tani qe jemi 2 shtete Kosova edhe Shqiperia po prap nese:

SHQIPERIA E BASHKUAR

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Me Kosoven ndoshta, po me Maqedonin jo e jo, noshta maj nja 50 vjeteve kur te ndryshojn mentalitet.
    Nuk është puna e shkupjanëve aq sa ekzagjerohet.
    Ka një përqindje të madhe që janë e kundërta e asaj që thu ti.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Nuk është puna e shkupjanëve aq sa ekzagjerohet.
    Ka një përqindje të madhe që janë e kundërta e asaj që thu ti.
    E kam pa me syt e mi, sma ka tregu kush po e kam pa me dy syt e ballit. Shkupi shqiptar ishte gelbaz, gerdi me te madhe skam pa kun, ishte nji zon aty gazibab, dicka e till, pu pu pakistan, mos ta dija qe jam ne Maqedoni, s'kisha besu qe jam ne Europ. Per ma shum shko shif vidjo ne youtube, na marrin te hujt per arab e jo shqiptar. Bile nje nji forum rrace stormfront me vidjot e materiale e ktyne qyrreve na qitnin rrace mongoloide e jo evropiane, marre! skam koment me shum, met ardh zor qe je shqiptar.

Trepca&Chelsea
    Anëtarësuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Pershendetje!

Kjo eshte enderr te gjithe shqiptareve, por nuk eshte pamundshme sepse Shqiperia dhe kosova po forcohet , dhe shqiperia do te jete anetare e plote e NATO-s ne muajin Prill. AJo don me thon qe nuk kemi nevoj per lufte sepse atehere Serbija do te humb tere territon e vete cila egziston kete moment, sepse shqiperia do te kete Ushtrin ma te forte se Serbija dhe serbija nuk guxon me asnje menyre me sulmu shqiperin.

Nje shembull i mire eshte Autostrada Durres-Kukes, cila bashkon shqiptaret me kete rruge dhe ska nevoj kurfare dokumente per me shkuar ne shqiperi dhe kjo don me thon diqka apo?

i/e regjistruar Maska e CYAN1DE
    Anëtarësuar
    07-03-2009
    Postime
    8
    Nësë bëhet decentralizimi i Kosovës, deomos duhet të bëhet bashkimi kombëtar, nëse nuk ndodhë decentralizimi nuk kanë për të na lejuar bashkimin: EULEX, BE, OKB.

Për 9 vite me radhë ne shqiptarët e Dardanisë kemi përparuar mjaftë, krahasuar me gjendjen e luftës nëpër të cilën kemi kaluar.
    Infrastruktura po përparon me të madhe, problemi i energjisë elektrike besoj se do të zgjidhet deri në 2020, dot kemi energji elektrike për gjithë ballkanin.

Gjithashtu edhe pagat cdo vit e rriten.

Ajo që na mungon neve Kosovarëve është nacionalizmi ekonomik, duhët ti bojkotojmë produktet serbe sa më parë, dhe tregtia te behet Kosovë - Shqipëri kështu dot jemi më të bashkuar.

Edhe rruga Durrës - Kukës - Morinë është vepër që bashkon shqiptarët.

sedolli
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    12
    pa tjeter do bashkohet, jemi ne rruge te drejte tash me autostraden, pasta perdorimi i portit te shen-gjinit, pa tjeter se po, Kosova eshte nje gjymtyre e Shqiperise, mos vdeksha pa e perjetu Shqiperine e vertete!!

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •