Close
Faqja 49 prej 230 FillimFillim ... 3947484950515999149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 2300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Mendoje qe pa tjeter duhet te behet bashkimi , per shkake te gjuhes dhe flamurit , por politika , ekonomija mos te perzihen fare secili te jete zot ne shtepijen e vete
    Une them te perzihen te gjitha, politika, ekonomia, popullsia me ane te martesa dhe mos te ekzistoje asnje ndarje sepse vetem ne kete menyre koha do ishte ne favorin tone, ne te kundert nuk do kishte te ardhme bashket sado qe ne te mundoheshim per kete.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    sa me pare qe te ishte e mundur

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Prodigious Lexo Postimin
    Une them te perzihen te gjitha, politika, ekonomia, popullsia me ane te martesa dhe mos te ekzistoje asnje ndarje sepse vetem ne kete menyre koha do ishte ne favorin tone, ne te kundert nuk do kishte te ardhme bashket sado qe ne te mundoheshim per kete.
    martesa kuptohet or, prej qe jane hapure kufijet martesat jane bere ; ) ti thua politika , po kur fillon nje politikan i shqipris me fole ai s'din te ndalet , ky i kosoves duke pritur e zene gjumi!
    kur thua per ekonomi , shitje blerje eshte mire duhet pa tjeter .
    por bugjeti i kosoves te mbetet ne ks.... ashtu dhe i shqipris

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    martesa kuptohet or, prej qe jane hapure kufijet martesat jane bere ; ) ti thua politika , po kur fillon nje politikan i shqipris me fole ai s'din te ndalet , ky i kosoves duke pritur e zene gjumi!
    kur thua per ekonomi , shitje blerje eshte mire duhet pa tjeter .
    por bugjeti i kosoves te mbetet ne ks.... ashtu dhe i shqipris
    Hahahahahha hey po kur te martohen politikanet atehere do dalin femijet politikane dicka e mesit ne lidhje me kete te foluren pa ndalje dhe te fjeturit gjume.
    Pastaj nuk mendesh qe ta bllokosh parane e nje shteti ne ate shtet, ja per momentin psh kosovart sjellin leke ne shqiperi me ane te ardhjesh per pushime verore ketu, ne blejme gjera ne kosove dhe ma vone kismet kur kosova te hape turizem dimror do jua sjellim ato leke qe na i jepni tani ne dimer.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Prodigious Lexo Postimin
    Hahahahahha hey po kur te martohen politikanet atehere do dalin femijet politikane dicka e mesit ne lidhje me kete te foluren pa ndalje dhe te fjeturit gjume.
    Pastaj nuk mendesh qe ta bllokosh parane e nje shteti ne ate shtet, ja per momentin psh kosovart sjellin leke ne shqiperi me ane te ardhjesh per pushime verore ketu, ne blejme gjera ne kosove dhe ma vone kismet kur kosova te hape turizem dimror do jua sjellim ato leke qe na i jepni tani ne dimer.
    Ngaterrova buxhetin. Sorry.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga pseudo Lexo Postimin
    Te rroje kosova dhe kosovaret
    IK PIRDHU ****: shiko temen.

PO DUHET BASHKUAR

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    ju beni nje pyetje si te pyesni nje qorr a do sy qe te shikosh por kjo do ndodhe per inat te politikaneve tane pro serbe e greke e ish ushtareve te stalinit qe tani jane demokrat patjeter qe do ndodhe por kur te ndodhe do na vdesin nga hidherimi shume udheheqes partish e qeveritare te sotem se do u nderpriten rrogat nga antishqiptaret qe i paguajne si lakeje

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673

A jeni per Shqiperin etnike?

Duke lexuar historine e popullit shqiptar, dhe stuadiuar ate, turqit gjithmone na paraqiten si barbare, vrases, kriminel, etj...
    Por sot eshte nje realitet ndryshe, Turqia si shtet me ushtrine pothuajse me te fuqishme ne Evrope, eshte nje krah i djathte per shqiptaret. Duke pas parasysh shume pune te cilat sot Turqia i ben per shqiptaret, shtetin e Shqiperise dhe ate te Kosoves, ndersa femijet tane ne shkolle mesojne per armiqesine e turqve ndaj shqiptareve.
    Ca mendoni ju, si do ta perkufizonit kete teme???
    Më mirë gabime të njerëzishme se sa mrekulli mizore...

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Tema eshte rreth shqiperise etnike o Kuksi

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga ixnpeL Lexo Postimin
    Duke lexuar historine e popullit shqiptar, dhe stuadiuar ate, turqit gjithmone na paraqiten si barbare, vrases, kriminel, etj...
    Por sot eshte nje realitet ndryshe, Turqia si shtet me ushtrine pothuajse me te fuqishme ne Evrope, eshte nje krah i djathte per shqiptaret. Duke pas parasysh shume pune te cilat sot Turqia i ben per shqiptaret, shtetin e Shqiperise dhe ate te Kosoves, ndersa femijet tane ne shkolle mesojne per armiqesine e turqve ndaj shqiptareve.
    Ca mendoni ju, si do ta perkufizonit kete teme???
    Turqia ben mir ta sulmoje Greqin , sdojm me shum prej saj , Turqia prej ne lindje , ne prej ne veri-perendim , greket ne Afrik , ose ne Kret qe te gjith , pa te drejt me dal jasht ishullit. Turqia momentalisht perkrah fuqishem shqiptaret dhe sllavo-maqedonet , sepse te dy popujt kemi problem me jevgjit grek .
    Shqiperia etnike esht domosdoshmeri , duhet te punohet ne vetdijen kombetare , sepse nje pjes e shqiptarve jan shuuum mbrapa ne ket drejtim dhe jan ber krah i djatht i grekve , nese nuk arrijn te vetdijsohen , fatkeqsisht edhe ata duhet te ikin per ne Kret dhe te izolohen andej.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •