bashkimi eshte vetem çeshtje kohe....
Ceshtje kohe nuk do na lene tjeret te bashkohemi,shihe cka bejne vetem per Kosoven e ku me te bashkohemi te gjitha trojet etnike Shqiptare problem pakes,edhe pse e enderojm xhdo dite bashkimin edhe pse eshte endra jone tash,sikur e vertet dikur por perseri ndjej se do bashkohemi te gjithe njeher.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Po duhet.
Eshte e drejta jone, dhe deshira e gjithe Shqipetareve.
Ishalla bashkohemi, dhe u plaste zemra gjithe,Serbeve dhe Grekeve , e gjithe atyre qe s`na duan.
RRofte Shqiperia e bashkuar.
Po duhet,ky eshte nje proces i pa kthyshem,koha punon per SHQIPTARET
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Bashkimi do ishte gjeja me e mire, por kjo varet shume edhe nga politikanet e shqiperise dhe kosoves, sepse askush nuk do ishte gati me leshu kolltuqet e embla per hir te patriotizmit. Sidoqofte duhen pare zhvillimet dhe te luajme politiken.
Ndryshuar për herë të fundit nga unforgiven II : 24-02-2008 më 06:12
Armiqet i Larguam pergjithmon ...
Vetem Bashkimi na ka mbetur per
ta kryer amanetin e shume deshmoreve te kombit ...
____
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Me duket se shqiptaret enderrojem me sy hapur,nuk po shihim realitetin.
Duhet Kosova te bashkohet me shqiperine? Nese pergjigjemi me ndjenjat tona Po.
Nese pergjigjemi me llogjiken tone atehere Jo.
Shikoni se cfare behet elefantet (shtete e medhaja) po lozin me milingonat (shtetet e vogla ballkanike)
Miku i sotem mund te jet armiku i neserm,Shba mbeshteti Kosoven per INTERESIN e saj dhe jo per te drejtat e saj.
Nga ana tjeter nese behej bashkim midis Kosoves dhe Shqiperise atehere serbia dhe rusia do te flisnin per nje sulm te shqiperise kundra serbise,per marrje te tokes me luft,kjo do kishte si pasoje humbejn e mebshtetjes nga shume vende europiane dhe te tjera.
Perkundrazi nese nuk bashkohet kosova dhe shqiperi atehere duket qart se kosova vet ka luftuar per liri kundra iberializmit serb qe shkaterroji ballkanin.
Gjithashtu neve jemi te bashkuar si komb!!!Dhe tashme kemi dy shtet.Kjo do te thote se ne se futemi ne BE do te kemi dy vota per cdo lloj ceshtje ne Be.
Bashkimi do te krijoj me shume probleme se sa do ti zgjidh.
Duhen te fillojen nga e para administrim publik e cdo gje tjeter.Shume thjesht na intereson te mos bashkohemi ne menyre zyrtare.Ne jemi te bashkuar.Ne jemi nje Komb.Tani fillon lufta per zhvillim,lufta kundra korrupsionit,lufta kundra pjeses negative qe na ka len te prapambetur.
Pra mesojuni femijve tuaj shqip,vellezerve,gjitoneve dhe permiresoni veten tuaj (me sakt veten tone te mos duket sikur e heq jashte veten time)ARSIMI MBI GJITCHKA.
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
Tepelenas_nr_1
Ndërro emërin se me mendimet që ke Tepelenes ja ulë kokën e krejt krenarinë kombëtare,për të cilën i ka shoqet të rralla.Ta them si mik.Je gabim me ato mendime.
"Mendimet i bëjnë njerzit të ndryshëm nga njëri-tjetëri."
respekt![]()
shpirterisht ne jemi te bashkuar dhe kurr nuk kemi qene te ndare.
Krijoni Kontakt