--------------------------------------------------------------------------------------------
E ke hallall nga une po qe se i zbraze dikund tjeter,por na kurse aman,ne nga to.
Merre nje leter te bardhe dhe shkruaj,shkruaj ne te deri sa ta ndiesh veten me mire.
Te uroj shume sukses!
ti shkruaja ne nje flete te bardhe edhe ti hidhja ne nje kosh per ta ricikluar...nuk do te ndryshonte gje per mua...gjithcka do te mbeteshe njelloj
ndersa po ti publikoja, do te merrja mendime edhe kritika te ndryshme
me dogji kjo qe the, une ndihem mire..kush te tha qe eshte e kunderta?
krahasuar me moshen tende jam nje foshnje, edhe nuk kam perse te shqetesohem me shume ose sa ti per gjendjet politike!
mendohu kete here te kapesh moralin!
Më duket se po merresh me riciklimin e mbeturinave politike të Evropës.
Këto janë gënjeshtra të pista që na lanë me dekada të pushtuar.
Çfarë diplomacie o shoq. Forcë duhet forcë, e pastaj bë diplomaci sa të duash. Kur s'je i fortë të gjithë të shkelin. Madje kur nuk je i fortë të shkelin edhe ata që të ndihmojnë, siç po shihet rasti i Kosovës sot.
"Shqipërinë e krijuan idealistët, e shpëtuan rastet dhe e varrosën politikanët" - Faik Konica.
Ja se ç'të bën diplomacia.
Ke te drejte Arbreshi_niko, por, Shqipet ne kohe paqe jane trima. Kur vjen puna te luftojne tankset Serbe, qellojne, blegerijnë nja dy a tri here (ne ajer), edhe iken e merr dhene e drejt e ne plazh te Durresit per tu kthyer kur NATO ka mbaruar pune!!! (Po flas per shumicen a).
Luften ua lane popullit te pambrojtur, qe qante e vuante ne kolonat e gjata e neper male qe pergjonin boten per ndihme. NATO, please save us!!!
Sa trima e sa te organizuar jane Shqipet, kjo eshte tashme e qarte.
Kam frige se e ardhmja e Kosoves u '"rreshqiti" Shqipeve nga duart, e patem per 9 vite dhe ne vend qe ta ndertojme, ne e shkatrruam.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
I nderuar Alibaba, me 40 hajdute nuk behet lufte..., por me dipllomaci, besoj qe PO!Mos e harro kurre shprehjen e te pareve tane... trimi i mire me shoke shume!
Nuk jane mbeturinat e politikes evropiane, pasiqe tamam kjo Evrope eshte shkaktaria me e madhe e gjendjes se tanishme ne Kosove..., persa i perket Shteteve te Bashkuara, duhet ti jemi vetem mirenjohes..., ne shqipetaret jemi pak mirenjohes, mos harro qe Nato dhe aleatet e saj, bene te mundur kate "autonomi", te cilen gezon sot Kosova. Fakti qe ne duam me shume, kjo eshte shume e ligjeshme, por ne fund pa "miq"... nuk bejme dot.
Dipllomaci, me fjale te thjeshta..., qingji i urt,pi dy nana...!!!Koha erdh'...
O xha Gone... mos u grric me merin se ke pune me mua pastaj ok?
Sa vj je ti? kot kshu per sport desha ta di..sa te llogaris icik qe ne krahesim me schatzin je plak apo jo
Tani sa per temen po ja pres icik shkurt:
Kosoves nuk i leverdis te bashkohet me shqiperine...
njishtaz:ekonomikisht eshte me mire se ne.
dyshtaz:do beheshin si qene e mace pastaj politikanet shqipo me ato te kosoves per te zene postet.
ka dhe ca te tjera po duan ca kohe ...
to be continued...
Did it hurt?
what?
when u fell from heaven?!
Krijoni Kontakt