ishalla ndonje her bashkohum ishh kan shum mir edhe ndoshta ishum ba ma te fort
ishalla ndonje her bashkohum ishh kan shum mir edhe ndoshta ishum ba ma te fort
Pamvaresisht a deshirojn disa ktu ne forum apo jo, pamvaresisht qfare shkruhet ketu e kudo tjeter, nje dite do te BSHKOHEMI se ashtu te bashkuar e ka bee vete Zoti shqiperine, fatkeqesisht na kan ndare e coptuar, e neper kete histori na jan e helmuar trute nga politika e ndikime tjera te ndryshme, pastaje eshte krejte normale qe njerzit e te gjitha niveleve se kan sensin e njejt te perpunimit t einformatave me koke te vete. Le te flasin e te shfryjn njerzia sa te duan ta shajn Krishtin e Muhametin Enverin , ramizin Salihun , Rugoven , Thaqin e kedo qe te duan por rrjedhen e historise s'mund ta ndryshoi kush e as BASHKIMIN E SHQIPTARVE , smund ta ndal njeri, ndoshta do te zgjase , por ne e kemi deshmuar qe s'biem ne gjume rrim presim mundohemi dhe kur vie koha ja themi me fjale m eplumb e me gure por qellimet i arrijm.
E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!
Aman qe qenke nji ndyresire ti , si ske turp te turperohesh nga mos edukata jote°!!?
A thua ku ha buk ti , ty te mart mordja te mart, po si i quan shqiptaret , turq ti ore. A ke lexuar ndonji liber ne jeten tende apo vetem perralla ke degjuar, nga "gjyshja apo gjyshi "serrb qe duhet ta kesh ose e ke pasur diku.
E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!
Ndegjo ti filo grek se pari shqiperin nuk e bere ti me othodokset grek atje as nuk ta dhurroij greqija te luani ju me te ashte si jeni duke luajtur me ndihmen e dreqis-greqis e cila duke ju perdorur juve ortodoksve si servila dhe sllever ne sherbim te saij dhe po ashtu duke ju pasuruar juve me lek keni arritur deri aty sa te kontrolloni gjithqka ne shqiperi preij politikes biznesit etj.
Dhe si rezultat i kesai shqiptareT ne shqiperi kan ra ne ndikimin tuja dhe gjakprishurve tjer si ju te cilet per nje vize greke dogjt shqiperin ne 1997 .
Ti cub e din mir se ne e dim sa qindra mijra shqiptare ne greqi per qdo dite shkombtarizohen vetem e vetem per te fituar nje vize greke ti cub e din se ne e dim se sa qindra mijra shqiptare ne shqiperi si puna e babait tend per qdo dite nderoijn kombesin dhe marrin kombesi greke vetem sa perte perfituar nje penzion grek..
Ti cub e din se kush i mbushi rruget e italis e greqis duke i derguar te punoijn si prostituta motra e nanat e veta ne keto vende keto marrzira i bet ju me tradit slavo-greke jo shqiptaret ..
Ti cub nuk ke te dreij morale te percaktosh identitetin e popullates se kosoves e cila esht e paster iliro-dardane ne nuk jemi miqasuar me slavet edhe asnje her si ju me greket ku pothuaj 80% te vajzave shqiptare ne greqi ku jtoijn mbi 800.000 mij shqiptare martohen me greker ...
Ti cub e din se ne krye te bashkesis islame te kosoves qendron shkelqesija e tij shqiptari i kulluar NAIM TERRNAVA ..
Po ashtu te shqiperis
po ashtu te maqedonis
po ashtu te presheves
Po ashtu te malit te zi
Ti cub e din se ne e dim se ju orthodokset ne shqiperij e vendoset ne kry te asaij kishe ku ty te pakezoij dhe ju pagezon nje nacionalist grek shum i permutiri - Anastasios Yannoulatosi
Don ti deshmi me te forete se kjo per ta vlersuar shqiptarizmen e tuaj
Pra ne kry te kishes orthodokse shqiptare ne shqiperi esht nacionalisti grek Anastasios Yannoulatosi i vendosur me deshiren dhe ne sherbim te shqiptarve orthodoks i cili per mision ka shkombtarizimin dhe asimilimin me vet deshiren dhe nenshtrimin e vet shqiptarve orthodoks ..
Anastasios Yannoulatosi
http://en.wikipedia.org/wiki/Archbis...ios_of_Albania
Ti cub e din se kosova esht zemra e kombit shqiptare por ti duhet edhe nje te dish se kosova i din te gjitha marrezit e tua dhe shokve te tu te cilet per qellim kan shkatrrimin dhe greqizimin e shqiperis ..
POR PO TA JAPI FJALEN E NDERIT UNE TY NE KETE FORUM NORMALISHT NE QOFTE SE TI E DIN QKA ESHT FJALA E NDERIT SE NUK DO JU LEJOIJM TA SHKATRONI SHQIPERIN PA U KALL TAN KOSOVA E VEQ MBET NE GAR E VAJZA ..
Se ti dhe te tjeret si ti qe mendoijn ta shkatrroij ate shqiperi qe ne e bem kur them ne kam parasysh ne menyr EKSPLICIDE kosoven ..
Se ishte kosova dhe kryengritjet e kosoves me burrat e sa`i sa nje lis dhe kreshniket dardan te cilat e lan me gjak tan kosoven plaget e se ciles edhe sot jan te freskata qe quan ne pamvarsimin e shqiperis
Tash du te thm mendimin tim per bashkimin e shqiperis me kosoven dhe vellezrit tan dardan ne maqedoni ..
Kosova dhe shqiperija do bashkohen dhe kosova do bashkohet me ate shumicen shqiptare te cilet ti dhe shoket e tu sot i keni pushtuar me ndihmen e kurves greqi dhe jeni duke i sunduar ..
Mu per kete arsye ne do bashkohemi me qe rast`e do marri funde edhe kolonjalizimi dhe sundimi i jot dhe i shokve tu te mbeshtetur dhe financuar nga greqia ne shqiperi ..
Ti e din se bashkimi i kosoves dhe shqiperis do thot edhe fundi i dinastis dhe infuences tende dhe shokve tuaj ndaij shqiperis kjo ty te terbon pa mas per kete arsye ti edhe vepron ketu si i terbuar me shkrime IDIOTIKE si ky ..
Por ti e din se bashkimi i kombit shqiptare do vije shum shpeijt dhe ti e din se numri i jot dhe i shokve tu ne rangun kombetar do reduktohet ne minimum dhe shqiperija do bije ne duart e atyre te cilve ju takon...........
Per fund une cub pothuaj se jam rritur ne evrope jetoij ne zvicer tash 20 vite jam 29 vjeqar dhe per asnje qast nuk kam harruar dhe nuk do harroij se kush jan dhe naga vi flas shqipen dhe shkruaj perfekt kurse njerez si puna jote .
Me dy vite ne greqi nderroijn emrin mbiemrin kombesin fen dhe gjuhen
RROFT BASHKIMI KOMBETAR
Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 26-09-2009 më 22:29
Me duket mua apo keni shkarre ju vellezerit e mi SHQIPTARE?
ore Cuna apo Vajza , s'ka rendesi, diskutoni per temen apo dic tjeter se s'po e kuptoj? Do bashkohemi se s'ben. Une jam nga Dibra e Madhe, dmth Maqedonia apo Ilirida si te doni merreni. Eshte e vertete qe ne Shqipteraret kemi qene te gjithe te Krishtere. Sot une jam Mysliman, por, kjo nuk do te thote se une dhe TI nuk jemi vellezer, ore ti. Lerini sharjet dhe fyerjet, nuk jane cilesi te nje Shqiptari te veretete, mosni se jeni gabim, ju lutem. nuk na takon neve te hyjme ne ceshtje fetare, religjioni eshte i garantuar me ligj per cdo qytetar, eshte i lire. Une pamareparasysh se jam Mysliman i respektoj edhe besimet tjera, nuk kam se pse te mos e bej kete gje, se fundja te gjithe njerez jemi, duhet jetuar Jeten bashke. Mos i ekzagjeroni gjerat.
O Niko, si ti qe nuk deshte tete fyejne, mos me fyej as ti mua. Te pakten mos me krahaso me ekstremiste te tipit Osama bin Laden, te lutem. Ata jane njerz tjere qe s'kane lidhje me fene Islame, besome mua ti. e shoh qe paska dale nga kontrolli biseda ketu ne Forum. nuk e di as une se kush eshte i pergjegjshem per Forumin, dhe gjithashtu mendoj qe sharjet dhe fyerjet te mos publikohen nga 'Krijuesit' e ketij Forumi. nese jo atehere duhet te jemi Ne ata te cilet nuk duhet te perdorim shprehje te pa lejueshme te cilat lendojne te tjeret.
Mbi te gjitha jemi te gjithe Shqipetare dhe nuk duhet te percahemi me, mjaft na kane copetuar te tjeret. Tash erdhi koha te bashkohemi dhe te behemi sa me te forte. "Bashkimi ben Fuqine"!
Coniu Shqiptare prej gjumit coniu
Te gjithe si VELLEZER nje BESE shtrengoni
E mos shikoni Kisha e Xhamia
Se feja e Shqipetarit eshte SHQIPTARIA!!!
Me kete do doja t'i jepen FUND sharjeve dhe fyerjeve...JU LUTEM te gjitheve
P.S. O niko, mos e merr permbi vehte te teren ti se e kisha per te gjithe ata te cilet e kane kthyer kahjen e bisedes ne drejtim te gabuar.
Shqiptarët bashkohen në BE, kombi mbetet një dhe i pandarë
06.10.2009 13:43 ET Prishtinë (KosovaLive)
Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha dhe homologu i tij kosovar, Hashim Thaçi deklaruan të martën në Prishtinë, se bashkimi kombëtar do të bëhet realisht kur të dy shtetet do të integrohen në Bashkimin Evropian, edhe pse kombi shqiptar në shpirt e identitet, sipas tyre, është i pandashëm.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Berisha: Nuk mund të kemi të ardhme më të mirë se integrimi në Evropë
Prishtinë, 6 tetor - Shqipëria dhe Kosova janë dy shtete të cilat synim të përbashkët kanë integrimin në Bashkimin Evropian, tha Kryeministri Sali Berisha. Shqiptarët janë një komb dhe nuk mund të ketë dy kombe shqiptare. Por, tha ai, ideali kombëtar i shqiptarëve duhet të jetë ideali evropian. "Nuk mund të kemi të ardhme më të mirë se integrimi në Evropë", theksoi Berisha. Duke vlerësuar periudhën pas shpalljes së pavarësisë, Berisha tha se në 20 muaj të funksionimit si shtet, Kosova ka shënuar arritje të mëdha, kombëtare dhe ndërkombëtare. "Ajo që më impresionon më së shumti është se luftëtarët e lirisë po i ndërtojnë me përkushtim të madh vlerat për të cilat ata luftuan". Berisha tha se Kosova ka një ekonomi të vogël, por dinamike, e cila i rezistoi furtunës së përgjithshme financiare. Kosova dhe Shqipëria, tha Berisha, për një kohë të gjatë kanë qenë të ndara me kufij me gjemba e pengesa tjera. Kurse tash, të dyja shtetet duhet të punojnë për sanimin e këtyre pengesave shekullore, marrë parasysh edhe ambiciet e të dyja shteteve për integrime euroatlantike. "Sot, ideali kombëtar i shqiptarëve është ideali evropian. Po, sepse ne aty kemi përcaktuar të ardhmen tonë më të shkëlqyer dhe nuk dimë ndonjë të ardhme më të ndritur për ne, sesa integrimi në Evropë. Shqipëria dhe Kosova janë dy vende të ndryshme. Eshtë në interesin jetik të çdo shqiptari konsolidimi i pavarësisë së Kosovës". Berisha theksoi se këto nuk janë vende të huaja për njëri tjetrin. "Nuk janë vende të huaja këto. Janë vende vëllezër. Shumë vende e cilësojnë dhe e vlerësojnë njëri tjetrin si vëllezër, por në botë dy vende që të kenë më të drejtë për këtë se Shqipëria dhe Kosova, nuk ka", theksoi Berisha gjatë një konference për shtyp me Kryeministrin Thaçi. Nga ana e tij kreu i qeverisë së Kosovës, vlerësoi lart figurën e Kryeministrit Berisha, duke thënë se ai është realizuesi i ëndrrës së shqiptarëve, jetësues i integrimit të Shqipërisë në NATO. "Kryeministri Berisha është arkitekt i ndryshimeve në Shqipëri, realizues i ëndrrës së shqiptarëve, i ndërtimit të autostradës Durrës Morinë, jetësues i integrimit të Shqipërisë në NATO dhe kontribuues i madh për pavarësinë e Kosovës", theksoi Thaçi. Kryeministri i Kosovës tha se askush në rajon nuk duhet t'i frikësohet bashkëpunimit ndërmjet Kosovës e Shqipërisë. "Shqiptarët jetojnë në shumë shtete, por ne jemi një komb. Vendet në rajon, Kosovën dhe Shqipërinë i kanë dy vende mike, dy vende të partneritetit, të bashkëpunimit, të paqes, të stabilitetit, të angazhimeve integruese edhe rajonale, por edhe euroatlantike", tha Thaçi. Thaçi paralajmëroi se nisja e punimeve në autostradën Morinë Prizren Prishtinë tashmë është çështje ditësh. "Kam kënaqësinë të ju informoj se edhe ne po numërojmë ditët të fillojmë me realizimin e projektit për ndërtimin e autostradës Morinë Prizren Prishtinë", deklaroi Thaçi.
Mendoj se po, por polikanet jane kundra kesaj gjeje, pra veshtire te realizohet ndonje dite.
Berisha: Lavrov ka keqinterpretuar deklaratat e mia
‘Është për të ardhur keq, ministri Lavrov parmbrëmë ka deklaruar, ka thënë ato që unë nuk kam thënë, unë nuk besoj se ai ka dëshiruar të thotë ato që nuk kam thënë, shpresoj të jetë një vështirësi, të vijë nga vështirësia e lindur që rusët kanë për të përkthyer nga shqipja në rusisht’, theksoi Berisha.
video ndegjoje salen
http://www.youtube.com/watch_popup?v=RKqxhrSMUJs
Krijoni Kontakt