Close
Faqja 96 prej 230 FillimFillim ... 46869495969798106146196 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    per s'fare bashlimi behet fjale ketu? sic e kam stresuar dhe me lart.
    tokat duhet te bashkohen kur ti vij dita por popullsia e turqeve te kosoves nuk duhet te bashkohet me ate te shqiperise. do vij nje dite qe ne do vijme atje dhe do ti dergojme turqit e kusoves ne turqi dhe te marrim c'fare eshte e jona.
    tokat po, ato i takojne shiptareve ilire te shqiperise dhe nje pjese te voge te atyre qe jetojne ne kosove
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Citim Postuar më parë nga ithelle Lexo Postimin
    tokat duhet te bashkohen kur ti vij dita por popullsia e turqeve te kosoves nuk duhet te bashkohet me ate te shqiperise. do vij nje dite qe ne do vijme atje dhe do ti dergojme turqit e kusoves ne turqi dhe te marrim c'fare eshte e jona.
    tokat po, ato i takojne shiptareve ilire te shqiperise dhe nje pjese te voge te atyre qe jetojne ne kosove
    Ne qofse do ti shilirojm tokat shqipe nga Turqit ne Kosove duhet edhe me i shliru tokat shqipe ne jug te Shqiperis tek ata shqipofoles dhe grekofilet te cillet e nderruan kulturen me ate greke (per fat te keq ata te besimit ortodoks).

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Çka ke stresue bre??? Ke stresue që kultura jote përfaqësohet nga një çifut i varur në gozhda???
    Si s'tvje turp t'i thuash vetes shqiptar e të përfaqësohesh nga një çifut???

tokat duhet te bashkohen kur ti vij dita por popullsia e turqeve te kosoves nuk duhet te bashkohet me ate te shqiperise.
    Kë quan turk ti??? Jo-çifutët i quake turq???

do vij nje dite qe ne do vijme atje dhe do ti dergojme turqit e kusoves ne turqi dhe te marrim c'fare eshte e jona.
    Turpi i botës, çudia e gjithësisë, qëndrim tipik serb, tamam siç thoshte Vasa Çubrilloviqi, t'i dëbojmë turqit. Ik the qafën se Shqipëria është imja o pederast i varur në gozhda, unë e kam timen kudo që shkoj, kudo që shkoj është vendi im, dhe kudo që shkoj fitoj respekt nga vëllezërit e mi shqiptarë. Kurse ti je një spermë çifute, që rastësisht ke mbetur në Evropë, ke pas fat gjatë Holokaustit.

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    hahahahahahaha of aman aman rri i varun ne nji ashtu kryqi e mos ta ni zonin hahahahahahahaahah oaman sa kam qesh me kto fjal

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Ja shikojeni qfare flete nje katolik+ortodoks. Ky qenka fande tipik.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ski qka quditesh mo,ky forum o bo si me kan shkavell.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    paska pas fmi Arkani?

se paskna dit, e paskan msu ne shqipen per bukuri
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Po Deshen Dy Palet Le Te Bashkohen Po Nuk Deshen Eh Leri Te Qete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    po keshtu eshte kur hapen tema pa lidhje ,kur pyeten njerez te pa arsimuar a duhet te bashkohet kosova me shqiprin po çka din keta njerze per kete pune çka din dhia çka eshte taxhija________________

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Shteti yne idela do te jete Shqiperia natyrore ( perfshire te gjitha trojet shqiptare) , nje shtet laik demokratik tolerant dhe prosperues i antarsuar ne NATO dhe ne BE , ku te gjithe qytetaret e saj do te ndihen te barabarte pamarre parasysh dallimet gjuhesore, fetare ose krahinore. Dallimet fetare do te jene nje pasuri e veqante e ketij populli dhe shteti sa liridashes poaq edhe tolerant.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •