une kam qene kundra ketij bashkimi , por me kete te fundit qe beri europa , me mire te bashkohemi e ti kthejme shpinen njehere e mire europes. jane vari leshte. ne jemi popull qe zere se prodhojme cdo gje vete. nuk na duhet europa, e nje bashkim i shpejte me kosoven na e rrit mireqenien.
te bashkohemi mendoj une![]()
pse shan ti mi?cke me lajthit e atit ti mi?Gjths mir e ka dhe un jam kunder tirones ne shqiperi,qef kam ta shof cik ma anej maton nga rresheni ose te bohet si shteti vatikanit me politik te vecant se sdurohen ata njerez ahahahah
kush osht tu fitu ta dim?Ncirrni shpaten dhe gjakun do derdhim..o do bashkojm Shqiperin o do vdesim!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Daniel Maker : 19-07-2009 më 13:02
mos luj se sta quj
hik mer durrsak i keq po ri urte tani se ai i lujt menc o si sha te tjeret ai pa i njoft i her normal qe ka lujt menc......sa per ty me ardh ti ne tiron e para gjo qe do bej o me te martu me nji puro tironce....
dhe une nuk thash qe jam pro ose kundra thjesht i thash qe flet budallalliqe se na shajti ne tironcat pranej se dhe une kundra jom mer durrsak i poshter qe je ti vetem ne sherre te fut ti pupupupupu![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 19-07-2009 më 13:52
mos luj se sta quj
EJ cuna, mos u lodhni kot se ka mor fund ai muhabet,SHQIPENIA ETNIKE DO TE BOHET!!! Bashkimi jo vetem me Kosoven por edhe me trojet e tjera po bohet REALITET gjithnje e me shume.
Duhet vetem DURIM!!!!
Eh perqato na vynet neve bashkimi. Bashkimi nuk esht nacionalizem, patriotizem por esht vetem per te miren tone dhe zhvillimin tone. Pra ma mir te bashkohemi ne se sa me BE. Ne BE ma shum duhet me dhan se sa te japin. Kur te je njeher ne BE gjdo gje do te kontrollohet nga Brukseli dhe kjo nuk esht mo demokraci e nje shteti.
Jo,i neruoshimi mësuos edhe keq po mëson se bashkimi për ne tanvet çi jem jasht Shqipnijet ska bashkim ma qysh seu ba Kosova gjeveri ën vetin.Kosova naka tradhtua e naka lan pëjasht Shqipnijet se ku jan dy gjeverija Shqiptare aty nuk ka ma bashkim.Kur e kan dvet Kosovën a don me prit bashkimin e tan Shqiptarit a por don gjeverin e vet ater kan dasht gjeverin e vet e tash e kan.Hiqniju adrrët se nuk ka bashkim as sot as nesër as nuk kem mepa Shqiptar ën Kosov as flamurin Kuq e Zi por kan mekën Kosovar e gjeverija Kosov e flamuri karta e gjeografis Kosovës.Amën
Rri o dodgjeke e futi gjume, se spo i din mire do pune ti. Ajo ka mor fund!!!
Eshte vetem ceshtje kohe.
Krijoni Kontakt