Close
Faqja 90 prej 230 FillimFillim ... 40808889909192100140190 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 2300
    Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Shume dakord por clirohuni njehere nga zgjedha turke, e pastja bisedojme.
    Kush ta la ne dore ty o bir shkine, pse nuk shkon dhe sh****** me zezaket dhe serbo greket tuaj te qrishtere.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Shume dakord por clirohuni njehere nga zgjedha turke, e pastja bisedojme.
    Si mer ste vjen turp ......kush qenka ner zgjedh te turkut ?????

Apo ti je nga historia e vitit 1600

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    une kam qene kundra ketij bashkimi , por me kete te fundit qe beri europa , me mire te bashkohemi e ti kthejme shpinen njehere e mire europes. jane vari leshte. ne jemi popull qe zere se prodhojme cdo gje vete. nuk na duhet europa, e nje bashkim i shpejte me kosoven na e rrit mireqenien.

te bashkohemi mendoj une

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    hik er budall se paske lajthit nga trut po hik dhe mos fol budallalliqe...po shkele ne tiron ti je i pari qe do te rrjepim nga portofoli der ke breket meqe jemi hajduta.....
    pse shan ti mi?cke me lajthit e atit ti mi?Gjths mir e ka dhe un jam kunder tirones ne shqiperi,qef kam ta shof cik ma anej maton nga rresheni ose te bohet si shteti vatikanit me politik te vecant se sdurohen ata njerez ahahahah

kush osht tu fitu ta dim?Ncirrni shpaten dhe gjakun do derdhim..o do bashkojm Shqiperin o do vdesim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Daniel Maker : 19-07-2009 më 13:02
    mos luj se sta quj

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    pse shan ti mi?cke me lajthit e atit ti mi?Gjths mir e ka dhe un jam kunder tirones ne shqiperi,qef kam ta shof cik ma anej maton nga rresheni ose te bohet si shteti vatikanit me politik te vecant se sdurohen ata njerez ahahahah

kush osht tu fitu ta dim?Ncirrni shpaten dhe gjakun do derdhim..o do bashkojm Shqiperin o do vdesim!
    hik mer durrsak i keq po ri urte tani se ai i lujt menc o si sha te tjeret ai pa i njoft i her normal qe ka lujt menc......sa per ty me ardh ti ne tiron e para gjo qe do bej o me te martu me nji puro tironce....

dhe une nuk thash qe jam pro ose kundra thjesht i thash qe flet budallalliqe se na shajti ne tironcat pranej se dhe une kundra jom mer durrsak i poshter qe je ti vetem ne sherre te fut ti pupupupupu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 19-07-2009 më 13:52

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    hik mer durrsak i keq po ri urte tani se ai i lujt menc o si sha te tjeret ai pa i njoft i her normal qe ka lujt menc......sa per ty me ardh ti ne tiron e para gjo qe do bej o me te martu me nji puro tironce....

dhe une nuk thash qe jam pro ose kundra thjesht i thash qe flet budallalliqe se na shajti ne tironcat pranej se dhe une kundra jom mer durrsak i poshter qe je ti vetem ne sherre te fut ti pupupupupu
    po leviz prej veni se un tironce smor sikur tma japi Zoti..tuj tuj tuj se si dihet
    ti per sherre ste fal..e shkreta ajo non qe te ka e eshte si yll vet te gjith vetem fjal te mira kan per ate kurse per ty eh eh..Je shum e stresume mos puno mo ahahahaha
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    EJ cuna, mos u lodhni kot se ka mor fund ai muhabet,SHQIPENIA ETNIKE DO TE BOHET!!! Bashkimi jo vetem me Kosoven por edhe me trojet e tjera po bohet REALITET gjithnje e me shume.
    Duhet vetem DURIM!!!!

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    une kam qene kundra ketij bashkimi , por me kete te fundit qe beri europa , me mire te bashkohemi e ti kthejme shpinen njehere e mire europes. jane vari leshte. ne jemi popull qe zere se prodhojme cdo gje vete. nuk na duhet europa, e nje bashkim i shpejte me kosoven na e rrit mireqenien.

te bashkohemi mendoj une
    Eh perqato na vynet neve bashkimi. Bashkimi nuk esht nacionalizem, patriotizem por esht vetem per te miren tone dhe zhvillimin tone. Pra ma mir te bashkohemi ne se sa me BE. Ne BE ma shum duhet me dhan se sa te japin. Kur te je njeher ne BE gjdo gje do te kontrollohet nga Brukseli dhe kjo nuk esht mo demokraci e nje shteti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

bashkimi

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    EJ cuna, mos u lodhni kot se ka mor fund ai muhabet,SHQIPENIA ETNIKE DO TE BOHET!!! Bashkimi jo vetem me Kosoven por edhe me trojet e tjera po bohet REALITET gjithnje e me shume.
    Duhet vetem DURIM!!!!
    Jo,i neruoshimi mësuos edhe keq po mëson se bashkimi për ne tanvet çi jem jasht Shqipnijet ska bashkim ma qysh seu ba Kosova gjeveri ën vetin.Kosova naka tradhtua e naka lan pëjasht Shqipnijet se ku jan dy gjeverija Shqiptare aty nuk ka ma bashkim.Kur e kan dvet Kosovën a don me prit bashkimin e tan Shqiptarit a por don gjeverin e vet ater kan dasht gjeverin e vet e tash e kan.Hiqniju adrrët se nuk ka bashkim as sot as nesër as nuk kem mepa Shqiptar ën Kosov as flamurin Kuq e Zi por kan mekën Kosovar e gjeverija Kosov e flamuri karta e gjeografis Kosovës.Amën

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Rri o dodgjeke e futi gjume, se spo i din mire do pune ti. Ajo ka mor fund!!!
    Eshte vetem ceshtje kohe.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •