Close
Faqja 86 prej 230 FillimFillim ... 3676848586878896136186 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 2300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Edhe po te kishin vrar, nuk duhet fajsuar ter nje Kombë !

Ne çdo fis, eshte nga nje Pis !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    zwitzerland
    Postime
    29
    posa dhe pleurat, mir e keni ju qe thoni ashtu se per 1 kerr sbahet nami po a esht enjerzishme qe edhe fmijet ti vjedhin ti marin neser a esht e mirë kjo per ne shqiptaret.
    spari duhen ligjet e fortaper ne shqiptart edhe te zbatohen ato . VETEM Enver hoxha e kish pas dit qfar jan shqiptart
    ashtu duhet me kthy mbrapa shqiperin vend i bukur sa dush po njerzit e kqij

SHQIPËRIA është GJAKU im Maska e fano
    Anëtarësuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193

Post Çështja kombëtare

Duhet te bashkohet shqiperija kosova ilirida ose shqiperija etnike po sa ma shpejt
    ju pershendes nga shkupi ilirida dhe optimist jam se shum shpejt do te bashkohemi po me luft se ashtu mamer menja se duhet
    maqedonet artificial vetem jon duke burgos shqiptar sa munden e kshtu nuk durohet mo o shqiptor.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    zwitzerland
    Postime
    29
    shkon kishe me i kalu pishimet e me u knaq plazh =deti ski siguri per sen hiq a mir e zini ju ket ,, jo krejt të kshij po gjysma e tyre gati opopopo ndoshta bahet mir naj here tung e bëfshi

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar më parë nga rida Lexo Postimin
    posa dhe pleurat, mir e keni ju qe thoni ashtu se per 1 kerr sbahet nami po a esht enjerzishme qe edhe fmijet ti vjedhin ti marin neser a esht e mirë kjo per ne shqiptaret.
    spari duhen ligjet e fortaper ne shqiptart edhe te zbatohen ato . VETEM Enver hoxha e kish pas dit qfar jan shqiptart
    ashtu duhet me kthy mbrapa shqiperin vend i bukur sa dush po njerzit e kqij
    nuk osht fare mir per ne shqiptar...ke t'drejt plotsisht!!!

...eh a pe sheh? qitash po m'pelqeln daje!!! e the tonden ama e bone edhe ni llaf konstruktiv. Sigurisht qe duhem mi bo plot hapa n'aspektin ligjor, si n'Shipni poashtu edhe n'Kosove; ka plot pun, dihet, ama me kohe rregullohet krejt. çka osht e randsishme osht qi s'duhem me hup shpresen!

Pe perfundoj ty t'thon qe me vjen shum keq per çka t'ka ndodh ty personalisht, mo per rastin e Kukesit po m'vjen keq edhe ma shum, po, po ngushtohna boll edhe per kerrin e Testimit, ama durim ju lutem...

Siç tha r'posa "ne çdo Fis, ka nga nje Pis!"

Kosova duhet ti bashkangjitet memedhese, po nuk duhem mi qu komt perpjet e me mendu qi u rregullu krejt; as n'gjys rruge nuk jemi. N'Iliridi njerz ton po heqin keq, sot e tutje, mos t'folim per Malin e Zi e Serbin dhe kurven Greqi.

Sa na shiptar te "lire" t'Shipnis e t'Kosoves nuk nderrrmarim asgje per vllaznit ton, çaç shovinistat e bojne te kunderten, e mu, po ma merr menja qi si shteti qendror si aj i veriut nuk jon ty bo shum, hiç barem, e ky mosveprim ka me na i ngushtu punt. Osht shum e logjikshme, sepse shovinistat jan gjith n'pun, gjith blujne pallavra e propaganda, kurse na jo...kishemi i kemi dy shtete e boll osht qishtu, ama si Shipnia si Kosova nuk jan ty u sjell mir me vllaznit qe jan met jasht gardhit.

Un s'po thom mi marr pushkat n'dor, po vlla, me FOL, e kena guhen, munem me fol. Tani, sot e ksaj dite jena ne njefar menyre ne demokraci, fjala na shkon. Perpara s'kena mujt me fol.... po tash, i kena krejt mundsit e botes; çka i kushton ni politikani me fol, me fol bre vlla!!! Mi rendis krejt gjerat e paligjshme qe jan duke ndodhur kombit shqiptar edhe me thon "BOLL MO, KSHTU NUK SHKOHET PERPARA, DHE, DERISA TE DREJTAT E NJERIUT NUK JAN T'RRESPEKTUARA S'KA AS DISKUTIME AS SHKEMBIME KOMERCIALE AS GJO T'LESHIT".

Po, gjynahit, duhem me kuptu klasen ton t'politikes se duhen me rrujt karrigen, bre ju met n'fyt buka atynve ju met; ata jan TRATHTARET E VERTET. Viç stupca n'kry lypin ata, gjo tjeter.

tung Rida, kalofsh mir.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

feja

Citim Postuar më parë nga luli2009 Lexo Postimin
    [apet] nuk esht drejt shkrim por esht shkrim po kuptim,un nuk po te them far e askujt sepse edi qe ti je fare e shum llojeve te njerzeve qe jan perzi te m........ e juaj

Nuk muni me kuptua përse duhet me skrua nar titël"jam shqiptar me fe islame"?Përse përdorohet feja dërshe Shqiptarvet,Përse naduhet meu da me feja.I neruoshimi luli2009 çka pot duhet ajo pun?NI jem Shqiptar ater nuk duhet meu da me feja.Vet jam antar i ri e çuditem si e lëjon forumi meu paraqit me fe edhe i kam 70 vjet e kurr nuk kam da kurrkan me fe,se te vet muj me kën njeri imir e njeri i keq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

kuptimi

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Me gjithe respektin per ty po skam mundur asnje gje te kuptoj nga kjo qe ke thene .
    I neruoshimi xhamia as vet nuk kuptova ty, apo kuvët për pun t'gjuhës,shkrimit ose nuk e kuptove temën.Tema a kën per bashkim tan Shqiptarit e ata ta çkjarova se përse nuk ka ma bashkim e ni mos kuptove gjuhën ose shkrimin,pot kallzoj se jashtu maka psua nana e vet trysh nuk e dij Shqipen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

mosmarrveshje

Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Dodgjeka tu paskan prishe andrat ,sheri i gjamive,?po ndertohen ma shume xhamia se me ndertue kisha vjen serbia na i merr dhe thote se jane te tyre,keshtu ma mire me ndertue gjamia,se kisha,sa kisha i kthyet ne posedim te juajin?asnji kishe edhe pse shumica kane qene katolike,ju spo i ktheni,e tashe po te pengon xhamia,xhamia ashte per ataqe falen ne te,une nuke shkoje ne xhami dhe ase nuke falna pore pse ja fyte pa lidhje?
    Ineruoshimi hotel vet me mesazh çi e çova nuk kam përmët as xhamia as kisha as katolikët as muslimanët e nuk dij ku i ke xijerr ato fjal.Vet kam shkrua për prapbashkim siç a kën tema e si nakan lan Kosova e Nana e Madhe jasht kufinit e po kuvës për Malsi se vet jam prej Malsijet e pom dhëp zemra çi nuk na bjen prapa kurrkush.Xhamiat e kishat e fen lënije jashta muhabetit se ata nuk na duhet gja se na, e besoj jem tan Shqiptar.Nuk po thom, belda nuk ëm ke marrvesh si ç'po thot xhamia por vet kuvës gjuhen e nanës se trysh nuk dij e ni mos ëm merrvesh velda mujm meu marrvesh Gjermanisht.

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    636
    Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Dodgjeka tu paskan prishe andrat ,sheri i gjamive,?po ndertohen ma shume xhamia se me ndertue kisha vjen serbia na i merr dhe thote se jane te tyre,keshtu ma mire me ndertue gjamia,se kisha,sa kisha i kthyet ne posedim te juajin?asnji kishe edhe pse shumica kane qene katolike,ju spo i ktheni,e tashe po te pengon xhamia,xhamia ashte per ataqe falen ne te,une nuke shkoje ne xhami dhe ase nuke falna pore pse ja fyte pa lidhje?
    Zotni Hotel te pergezoj per kete paragraf kaq domethenes.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Pas disa vitesh po , tani jo , tani për tani nuk jemi gati .

Elvisi

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •