Edhe po te kishin vrar, nuk duhet fajsuar ter nje Kombë !
Ne çdo fis, eshte nga nje Pis !
Edhe po te kishin vrar, nuk duhet fajsuar ter nje Kombë !
Ne çdo fis, eshte nga nje Pis !
posa dhe pleurat, mir e keni ju qe thoni ashtu se per 1 kerr sbahet nami po a esht enjerzishme qe edhe fmijet ti vjedhin ti marin neser a esht e mirë kjo per ne shqiptaret.
spari duhen ligjet e fortaper ne shqiptart edhe te zbatohen ato . VETEM Enver hoxha e kish pas dit qfar jan shqiptart
ashtu duhet me kthy mbrapa shqiperin vend i bukur sa dush po njerzit e kqij
Duhet te bashkohet shqiperija kosova ilirida ose shqiperija etnike po sa ma shpejt
ju pershendes nga shkupi ilirida dhe optimist jam se shum shpejt do te bashkohemi po me luft se ashtu mamer menja se duhet
maqedonet artificial vetem jon duke burgos shqiptar sa munden e kshtu nuk durohet mo o shqiptor.
shkon kishe me i kalu pishimet e me u knaq plazh =deti ski siguri per sen hiq a mir e zini ju ket ,, jo krejt të kshij po gjysma e tyre gati opopopo ndoshta bahet mir naj here tung e bëfshi
nuk osht fare mir per ne shqiptar...ke t'drejt plotsisht!!!
...eh a pe sheh? qitash po m'pelqeln daje!!! e the tonden ama e bone edhe ni llaf konstruktiv. Sigurisht qe duhem mi bo plot hapa n'aspektin ligjor, si n'Shipni poashtu edhe n'Kosove; ka plot pun, dihet, ama me kohe rregullohet krejt. çka osht e randsishme osht qi s'duhem me hup shpresen!
Pe perfundoj ty t'thon qe me vjen shum keq per çka t'ka ndodh ty personalisht, mo per rastin e Kukesit po m'vjen keq edhe ma shum, po, po ngushtohna boll edhe per kerrin e Testimit, ama durim ju lutem...
Siç tha r'posa "ne çdo Fis, ka nga nje Pis!"
Kosova duhet ti bashkangjitet memedhese, po nuk duhem mi qu komt perpjet e me mendu qi u rregullu krejt; as n'gjys rruge nuk jemi. N'Iliridi njerz ton po heqin keq, sot e tutje, mos t'folim per Malin e Zi e Serbin dhe kurven Greqi.
Sa na shiptar te "lire" t'Shipnis e t'Kosoves nuk nderrrmarim asgje per vllaznit ton, çaç shovinistat e bojne te kunderten, e mu, po ma merr menja qi si shteti qendror si aj i veriut nuk jon ty bo shum, hiç barem, e ky mosveprim ka me na i ngushtu punt. Osht shum e logjikshme, sepse shovinistat jan gjith n'pun, gjith blujne pallavra e propaganda, kurse na jo...kishemi i kemi dy shtete e boll osht qishtu, ama si Shipnia si Kosova nuk jan ty u sjell mir me vllaznit qe jan met jasht gardhit.
Un s'po thom mi marr pushkat n'dor, po vlla, me FOL, e kena guhen, munem me fol. Tani, sot e ksaj dite jena ne njefar menyre ne demokraci, fjala na shkon. Perpara s'kena mujt me fol.... po tash, i kena krejt mundsit e botes; çka i kushton ni politikani me fol, me fol bre vlla!!! Mi rendis krejt gjerat e paligjshme qe jan duke ndodhur kombit shqiptar edhe me thon "BOLL MO, KSHTU NUK SHKOHET PERPARA, DHE, DERISA TE DREJTAT E NJERIUT NUK JAN T'RRESPEKTUARA S'KA AS DISKUTIME AS SHKEMBIME KOMERCIALE AS GJO T'LESHIT".
Po, gjynahit, duhem me kuptu klasen ton t'politikes se duhen me rrujt karrigen, bre ju met n'fyt buka atynve ju met; ata jan TRATHTARET E VERTET. Viç stupca n'kry lypin ata, gjo tjeter.
tung Rida, kalofsh mir.
Nuk muni me kuptua përse duhet me skrua nar titël"jam shqiptar me fe islame"?Përse përdorohet feja dërshe Shqiptarvet,Përse naduhet meu da me feja.I neruoshimi luli2009 çka pot duhet ajo pun?NI jem Shqiptar ater nuk duhet meu da me feja.Vet jam antar i ri e çuditem si e lëjon forumi meu paraqit me fe edhe i kam 70 vjet e kurr nuk kam da kurrkan me fe,se te vet muj me kën njeri imir e njeri i keq.
I neruoshimi xhamia as vet nuk kuptova ty, apo kuvët për pun t'gjuhës,shkrimit ose nuk e kuptove temën.Tema a kën per bashkim tan Shqiptarit e ata ta çkjarova se përse nuk ka ma bashkim e ni mos kuptove gjuhën ose shkrimin,pot kallzoj se jashtu maka psua nana e vet trysh nuk e dij Shqipen.
Ineruoshimi hotel vet me mesazh çi e çova nuk kam përmët as xhamia as kisha as katolikët as muslimanët e nuk dij ku i ke xijerr ato fjal.Vet kam shkrua për prapbashkim siç a kën tema e si nakan lan Kosova e Nana e Madhe jasht kufinit e po kuvës për Malsi se vet jam prej Malsijet e pom dhëp zemra çi nuk na bjen prapa kurrkush.Xhamiat e kishat e fen lënije jashta muhabetit se ata nuk na duhet gja se na, e besoj jem tan Shqiptar.Nuk po thom, belda nuk ëm ke marrvesh si ç'po thot xhamia por vet kuvës gjuhen e nanës se trysh nuk dij e ni mos ëm merrvesh velda mujm meu marrvesh Gjermanisht.
Pas disa vitesh po , tani jo , tani për tani nuk jemi gati .
Elvisi
Krijoni Kontakt