un kur nuk kam pas problem me askend ,por po bazohem ne disa vetaktu qe vazhdimisht dhojn se ne kosovaret jemi arap serb maxhup etjera,kur nuk them diqka qe nuk e ndegjoj o ti kosovar ,aje ti ne forum a ilexon shkrimet dhe etiketimet qe na behen , se o shqiptar o jo edin trupi jem qe ka tre pluma per shqiprin e madhe ,po jemi gjdoher te etiketum nga persona te caktum.klm shoku
Shqiptar me fe islame .
Deri me sot hala nuk kam pa fakte qe te jet vra nje turkoarab ne luften e fundit te Kosoves, nqoftese ti lul me tre plumba n'byth ke fakte te lutem sjelli ketu.
Dhe nuk ke Shqiperi te madhe por Shqiperi Etnike.
Me hamendje dhe dyshime nuk gjykohen te tjeret.
Fakt eshte:Shqiperia eshte shtet(i pjerdhur apo rraskatisur) me kufi te cekura,prekura.te njohura apo te caktuara.Kosova kur ta arrije kete status(dhe do arrihet,se kjo rruge ka marre pune ose drejtim) atehere referendum ose kuvend kombetar.Per bashkimin kjo,per ne BE,te tjeret do hyne para nesh.
Perse?Nuk e di,vetem dyshoj.....mendimi im.
Tung.
Mos more hotel,pokish ka kuvët për kisha e xhamia,kush ka kuvët për feja,kush ka kuvët për Sërbi? vet nuk dij belda nuk e merrni vesh Malsorçen ,se vet kamkuvët si e kem kalua shansën me bashkua tan Shqiptarin.mos mi përktheni fjalt e mija mrapsht se aso shanset nuk kem me pa ma e jata mena ba me mënua.I neruoshimi hotel vet jam katolik por Shqiptart nuk i daj me feja
per te pasut shqiprin etnik duhet qe shumicen e grekeve italijanev serbeve qe jan ne shqipri ti largoni qe dote thot duhesh edhe ti me u largue zeusi dhe shum te tjer qe jen pro serb pro grek dhe zhabar ,sepse e keni flliq shqiprin etnike,per at un them shqiprin e madhe ,sepse po me dhembeni ju pakicat.
![]()
Shqiptar me fe islame .
http://www.forumishqiptar.com/showth...15#post2329315
q'kho ta kam dhane pergjegjien, veq vazhdo ti, hiq mos ta ndijne
Krijoni Kontakt