Close
Faqja 84 prej 230 FillimFillim ... 3474828384858694134184 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 2300
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga dodgjeka Lexo Postimin
    Ineruoshimi-me xhamia vet jam rishto jektu te ju e po lexoj mesazhat e Forumit ater zuna vet jektu te ti për basskim a jo?Asht shtir me kuvet tash pasi a ba KosovA GJEVERI se mënimi ëm asht tepër von.Kur asht çpartallis komunizmi e ka ra muri i Berlinit, ku asht çpartallis Shqipnija me 1878,ater a dasht me thirr prap kongresin e Berlinit e me bashkua tan Shqiptarin,por Berisha asht kën hala komunist i math me tan politikanat e sotshem e nuk i ka ra mrapa Shqiptarit çi a kën ater jasht Shqipnijet.Dejtoni e ka çpartallis Jugosllabin e kongresi i Berlinit e kute bashkua Shqipnin se maemadhja gazet ën Gjermani ka shkrua pas murit s'Berlinit çi asht tash shansa për tan Shqiptar çi jan rreth e rreth nanes madhe meu bashkua nar ni kulm shpijet e meuba bashk për gjithmom.JO i neruoshimi-me xhamia nuk i ka ra dërmër politikanvet Shqiptar me thirr kongresin e Berlinit se kan dasht me ruojt rezhimin e ENVERIT etash potihet prej popullit bashkumi e jo prej politiket se ata duon meke samashum gjeverija e samashum prezidenta.As Shehu as Thaqi as Berisha nuk e përmësin bashkimin se nuk kn me mujt tan meken prezidenta.I neruoshimi-me xhamia Kosova nai ka çart adrrat e Shqiptarit e meuba SHQIPNIJA E MADHE, e MALSIJA PO LOTON PRAP LOTËT E KROKODILLIT. Malsori i vrtet

Me gjithe respektin per ty po skam mundur asnje gje te kuptoj nga kjo qe ke thene .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga Kosovari_78_Ca Lexo Postimin
    Luli2009, ma konkretisht tu pergjegj kolegu landi45.

PO qfar problemi more ke ti me krishtert apo muslimanet, une me shume ka shoke krishter shqiptar se sa musliman. Mos sill ndarje ketu sepse eshte turp te lexon dikushe ate qka thua. Eshte e vertet ate qe tha SystemiA O JE SQHIPTAR o sje.
    Mund te kemi ndoshta mini-probleme teknike te vogla por sa i perket problemit fetar ai eshte me i vogli apo nuk egzistone fare.

Qdo te mire
    un kur nuk kam pas problem me askend ,por po bazohem ne disa vetaktu qe vazhdimisht dhojn se ne kosovaret jemi arap serb maxhup etjera,kur nuk them diqka qe nuk e ndegjoj o ti kosovar ,aje ti ne forum a ilexon shkrimet dhe etiketimet qe na behen , se o shqiptar o jo edin trupi jem qe ka tre pluma per shqiprin e madhe ,po jemi gjdoher te etiketum nga persona te caktum.klm shoku
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Mire e ke ti mor mik,por statusi fetar s'ka te beje fare,sepse o je shqiptar ose je anadollak.
    Pra troc jo,nga ana ime (momentalisht)ne perspektive po.
    Tung.
    sistem kthehu edhe njeher dhe lexo postimin tem ,kuptimin
    Shqiptar me fe islame .

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga luli2009 Lexo Postimin
    un kur nuk kam pas problem me askend ,por po bazohem ne disa vetaktu qe vazhdimisht dhojn se ne kosovaret jemi arap serb maxhup etjera,kur nuk them diqka qe nuk e ndegjoj o ti kosovar ,aje ti ne forum a ilexon shkrimet dhe etiketimet qe na behen , se o shqiptar o jo edin trupi jem qe ka tre pluma per shqiprin e madhe ,po jemi gjdoher te etiketum nga persona te caktum.klm shoku
    Kshyre qysh rren apet bre faren e prisht t'magjupit ...

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Deri me sot hala nuk kam pa fakte qe te jet vra nje turkoarab ne luften e fundit te Kosoves, nqoftese ti lul me tre plumba n'byth ke fakte te lutem sjelli ketu.

Dhe nuk ke Shqiperi te madhe por Shqiperi Etnike.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Qudi shkrimi i pari ne forum edhe tek ndarja e Kosoves edhe Shqiperise ......kjo te bene me dyshu se ti nuk je per tjeter qka ketu vetem per ndarje .

Turp per dikend qe i thot vetit shqiptar te mendoj kshtu TURP
    Me hamendje dhe dyshime nuk gjykohen te tjeret.
    Fakt eshte:Shqiperia eshte shtet(i pjerdhur apo rraskatisur) me kufi te cekura,prekura.te njohura apo te caktuara.Kosova kur ta arrije kete status(dhe do arrihet,se kjo rruge ka marre pune ose drejtim) atehere referendum ose kuvend kombetar.Per bashkimin kjo,per ne BE,te tjeret do hyne para nesh.
    Perse?Nuk e di,vetem dyshoj.....mendimi im.
    Tung.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

Mos more hotel

Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Dodgjeka tu paskan prishe andrat ,sheri i gjamive,?po ndertohen ma shume xhamia se me ndertue kisha vjen serbia na i merr dhe thote se jane te tyre,keshtu ma mire me ndertue gjamia,se kisha,sa kisha i kthyet ne posedim te juajin?asnji kishe edhe pse shumica kane qene katolike,ju spo i ktheni,e tashe po te pengon xhamia,xhamia ashte per ataqe falen ne te,une nuke shkoje ne xhami dhe ase nuke falna pore pse ja fyte pa lidhje?
    Mos more hotel,pokish ka kuvët për kisha e xhamia,kush ka kuvët për feja,kush ka kuvët për Sërbi? vet nuk dij belda nuk e merrni vesh Malsorçen ,se vet kamkuvët si e kem kalua shansën me bashkua tan Shqiptarin.mos mi përktheni fjalt e mija mrapsht se aso shanset nuk kem me pa ma e jata mena ba me mënua.I neruoshimi hotel vet jam katolik por Shqiptart nuk i daj me feja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112

oti zeus mu....

Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Kshyre qysh rren apet bre faren e prisht t'magjupit ...
    [apet] nuk esht drejt shkrim por esht shkrim po kuptim,un nuk po te them far e askujt sepse edi qe ti je fare e shum llojeve te njerzeve qe jan perzi te m........ e juaj
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112

gjelosh prekaj e qka preke ti.

Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Deri me sot hala nuk kam pa fakte qe te jet vra nje turkoarab ne luften e fundit te Kosoves, nqoftese ti lul me tre plumba n'byth ke fakte te lutem sjelli ketu.

Dhe nuk ke Shqiperi te madhe por Shqiperi Etnike.
    per te pasut shqiprin etnik duhet qe shumicen e grekeve italijanev serbeve qe jan ne shqipri ti largoni qe dote thot duhesh edhe ti me u largue zeusi dhe shum te tjer qe jen pro serb pro grek dhe zhabar ,sepse e keni flliq shqiprin etnike,per at un them shqiprin e madhe ,sepse po me dhembeni ju pakicat.
    Shqiptar me fe islame .

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    http://www.forumishqiptar.com/showth...15#post2329315

q'kho ta kam dhane pergjegjien, veq vazhdo ti, hiq mos ta ndijne

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •