Close
Faqja 75 prej 230 FillimFillim ... 2565737475767785125175 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 2300
    ..........jo...........
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga policia911 Lexo Postimin
    besoj se po duhet te bashkohet te jen nje popull se vec e vec nje *** jena
    por te bashkuar jena nje fuqi e madhe ne ballkan

kete besoj me lart por nga nje ane them se nuk koha e duhur edhe momenti pasi si shqiperia si kosova nuk mbajn dot veten e tyre si shtet pale te bashkohen do jena me te varferit ne bote

plus besoj se kosova maqedonia etc kan nevoj te rin cik keshtu sepse ne muabetin e fes e keni keq betoheni per islamin si kan filluar gjithashtu edhe ne shqiperi betohen per bin landen nuk i dua keto gjera per shqiperin

shqiperia ne histori ka qen e krishter sic ka qen edhe heroi jon i vetem kombetar i madhi gjergj kastrioti i cili besonte ne zote edhe besoj donte te rikthente krishterimin ne shqiperi te cilen gje se ariti dot pasi te tera trojet shqiptare shumica ishin kthyer ne islame prandaj edhe tha feja e shqiptarit eshte shqiptaria

nje gje te till ne e kemi haruar prandaj jam kundra qe tani per tani te jen nje kosove shqiperi nuk duam taliban edhe harbet ne shtepin tone

kjo me lart nuk eshte per te gjith kosovaret por me vin inat kur ju shikoj si islamet

kjo edhe per disa vende shqiptare

pra feja e shqiptarit eshte shqiptaria

hey gezuar pashket kush i feston
    Policia911 historija nuk nis me krishterizmin.Fiset ilire pasardhes te cileve jemi edhe une edhe ti jan me te vjeter se krishterizmi.Krishterizmin e dime se kush na e solli.Po e dime edhe si rajonet shqiptare u kthyen nga katolicizmi ne ortodoksizem (lexo per stavan prvovencanin).Kjo eshte arsyeja pse nje pjes e shqiptarve u larguan nga krishterizmi ne fen islame.Po shyqyr zotit qe jemi ne nje gjengje te tile. Por duhet e njejta te eksploatohet me se miri.Pra jo te urejme njeri tjetrin.Jo te shfaqim ekstremizma fetare.Por secili ne anen e tij te lloboj per ceshtjen shqiptare.Muslimanet ne lindje e te krishteret ne perendim, qe ti arijme qellimit nje shqiperi e fort e te bashkuar.Pra lavdia qoft mbi hazreti Muhamedin, lavdi i qoft Jezu krishtit, ardhmeri te lumtur shqiprise se bashkuar dhe te gjith shqiptarve kudo qe jan.Deshiroj nga zemra

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga Gzim_Cool Lexo Postimin
    Me duket mistrecja je e pare cili po kundershton bashkimin. Realiteti tregon qe shqiptaret e shqiperise 50% nuk dojne bashkim.
    nuk jam vetem une por lexoi dhe postimet e tjera.po edhe si kur te jen me shume se 50% cfare te keqe ka?se doni ju kosovaret nuk do te thot qe duam dhe ne shqiptaret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Bashkimi vjen vetvetiu. Kosova dhe Shqiperia duhet te perparojne ekonomikisht dhe duhet te krijojne lidhje ekonomike, turistike, etj. Ato te bashkuara jane ne kete menyr.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Bashkimi do të kundërshtohet rreptësisht nga ana e minoriteteve të ndryshme që jetojnë në Shqipëri, të paktën kështu ma merr mendja.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga *mistrecja* Lexo Postimin
    nuk jam vetem une por lexoi dhe postimet e tjera.po edhe si kur te jen me shume se 50% cfare te keqe ka?se doni ju kosovaret nuk do te thot qe duam dhe ne shqiptaret.
    Ben te pyes pse nuk duhet te bashkohemi ??

Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    thjesht se nuk dua nuk kam qef.
    me thuaj ti per cfare arsyje te bashkohemi?
    mos na thuaj dhe ti qe jo nga ana ekonomike nga turizmi etj etj po rri se nuk ka aty cdo shtet shef terezin e vet.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    thjesht se nuk dua nuk kam qef.
    me thuaj ti per cfare arsyje te bashkohemi?
    mos na thuaj dhe ti qe jo nga ana ekonomike nga turizmi etj etj po rri se nuk ka aty cdo shtet shef terezin e vet.
    Pse duhet te bashkohemi me duket pyetje e nivelit te ulet , por ja pse duhet te bashkohemi , sepse deri para 1912 kem qen te bashkuar edhe nensundimin turk , kem nje gjuhe , nje histori , duhet bashkuar sepse shum e njeri ka luftu per kete bashkime , shum gjaku eshte derdh , e njerzit si puna yte qohen se nuk deshirojme bashkim , kjo eshte trishtuese sidomos nga njerzit e rritur sepse prej femise mund te presish qdo gje , por jo prej nje shqiptari qe e ndien veten shqiptare.

Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    po ja qe nuk esht me e njejnta gjuhe qe flasim ne shqiptaret jemi shume me ndryshe se kosovaret.dhe se cfare ka ndollur athere ka ndollur dhe prap nuk jemi te bashkuar se nuk do njeri qe te bashkohemi apo pse nuk jemi akoma te bashkuar?

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    po ja qe nuk esht me e njejnta gjuhe qe flasim ne shqiptaret jemi shume me ndryshe se kosovaret.dhe se cfare ka ndollur athere ka ndollur dhe prap nuk jemi te bashkuar se nuk do njeri qe te bashkohemi apo pse nuk jemi akoma te bashkuar?
    Ti a me kupton mua sepse me sa duket edhe ti edhe une po flasim shqip , si nuk eshte moj e njejta gjuhe a je tu e dite qfar po flet ncnc

Po personat si ti na kan lene te ndare qe 1 shekull .

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •