Close
Faqja 23 prej 230 FillimFillim ... 1321222324253373123 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 2300
    beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Logjikë e gabueshme. Të pëlqen ty që tropojani Salih Berisha sundon jo vetëm tropojën por gjithë Shqipërinë, duke përfshirë këtu edhe jugun?
    Të ka pëlqyer kur Nano nga jugu sundonte dhe veriun?
    Për ashtu i bie të mos kemi shtet, sepse njeriu u dashka të sundojë vetëm brenda pragut.
    Te me pelqeje berisha apo nano?? hemmm asnjeri as tjetri, pikerisht ne spo gjejme nje stabilizim brenda shqiperise me ata qe kemi ja mendo te bejne komando dhe te tjere.

Nejse muhabet pa bereqet i thone kesaj fjale. Te gjithe shqiptaret ne mbare boten jan te mirpritir ne shqiperi por te hapen kufinjte sot per sot eshte mjaft shpejte.
    Te forcohet shqipria njehere si shtete brenda saje pstaje le te zgjas kraht dhe te binjt e vete qe ka perqarke.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Dhe kush shqiptar eshte kundra kombit te vete ne kete raste??
    Nu thash se jam kundra thjesht sikush ne ven te vete, si u permend me larte.
    Do te pelqente te vinin shqiptaret e shqiperise te komandonin shqiptaret e kosoves, maqedonise, malit te zi dhe dhe dhe... apo e anasjellta???
    Dhe me larte permende shqiptaret e greqise. Kush jane keta shqiptare??? Se une snjoh asnje.
    Po te ndjekesh kete logjike, vetem Shqiperine duhet ta ndash ne nja 15 zona qeverisese ku secili do te qeveriset nga ai i "shtepise se vet".
    Pastaj dihet qe ka shqiptare autoktone ne Greqi, mohimi i qenies se tyre eshte nje hipokrizi.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po te ndjekesh kete logjike, vetem Shqiperine duhet ta ndash ne nja 15 zona qeverisese ku secili do te qeveriset nga ai i "shtepise se vet".
    Pastaj dihet qe ka shqiptare autoktone ne Greqi, mohimi i qenies se tyre eshte nje hipokrizi.

Pyetja ime ishte paksa ironike per shqiptaret e greqise. Sigurisht qe ka shqipetare te vjeter ne gereqi po cedo qe askush nder ta se pranon vecse, mbajne si komb e shtet te tyren greqine dhe per mua ata sjane shqiptare por tradhetare. dhe para sy vjetesh kisha hyre ne bisedhe me nje shqiptar te ''tille'' i cili jo qe spranonte veten si shqiptare por beri ter shqiperine, turqine, kosoven, maqedonine te grekut. me pak fjale ne jemi komb greke she shqiptaret e ilirise nuk ekzistonin per te
    kam shkruar dhe me lare: Te gjithe shqiptaret ne mbare boten jan te mirpritir ne shqiperi por te hapen kufinjte sot per sot eshte mjaft shpejte.
    Te forcohet shqipria njehere si shtete brenda saje pstaje le te zgjas kraht dhe te binjt e vete qe ka perqarke.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    kam shkruar dhe me lare: Te gjithe shqiptaret ne mbare boten jan te mirpritir ne shqiperi por te hapen kufinjte sot per sot eshte mjaft shpejte.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Te presim nje here deri sa te beje shelgu rrush e pastaj shofim e bejme.
    E cfare logjike eshte kjo.Hajde se po bashkohemi,jo pritni edhe pak se nuk po bashkohemi.
    Ribashkomi dote behet edhe pike.Sa me shpejt aq me mire.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Te me pelqeje berisha apo nano?? hemmm asnjeri as tjetri, pikerisht ne spo gjejme nje stabilizim brenda shqiperise me ata qe kemi ja mendo te bejne komando dhe te tjere.
    Po i ik pyetjes.
    Unë po të them se nëse ju nuk doni që në Shqipërinë e bashkuar të hipin në pushtet shqiptarët nga Kosova atëherë u dashka që Shqipëria të ndahet e stërndahet në mënyrë që secili të sundojë zonën e vet ashtu siç tha parafolësi më lart.
    Ndërkaq Nano e Berisha nuk kanë të bëjnë me problemin që flet ti. Ato janë mafioz që të dy, hajdutë dhe asgjë më tepër.
    Stabilizimi më lehtë vie me 7 milionë taksapaguesë apo vetëm me 3 milionë?
    Më i fortë është buxheti i dy shteteve së bashku apo i vetëm njërit nga këto dy shtete?

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Te presim nje here deri sa te beje shelgu rrush e pastaj shofim e bejme.
    E cfare logjike eshte kjo.Hajde se po bashkohemi,jo pritni edhe pak se nuk po bashkohemi.
    Ribashkomi dote behet edhe pike.Sa me shpejt aq me mire.
    Makari te jete si thua ti, por je shum jashte realitetit.
    Menyra jote e shprehjes eshte deshira jote ,por qe e shpreh me kokeforci

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin

Stabilizimi më lehtë vie me 7 milionë taksapaguesë apo vetëm me 3 milionë?
    Më i fortë është buxheti i dy shteteve së bashku apo i vetëm njërit nga këto dy shtete?
    Sigurisht i te dyve se vashku. por kur njeri eshte me poshte se tjetri??
    Eshte sipuna e atij te mbytyrit kur vete ta shpetoshe. Ne vend qe te shpetosh ti ate te mer ty ai me vete.

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Cudi, te gjithe tradhetaret i paska mbledhur kjo teme, bashke.

Kane frike te shkretet se bashkohemi e behemi me te forte, a ku i dihet cfare tjeter ...

Sot bota e emancipuar ka arritur fazen ku shkrirja e kufinjve duket aq natyrale po aq sa fitimprurese e megjithate ne momentin qe Kosova fiton pavaresine, Shqiperia behet me e madhe.
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sigurisht i te dyve se vashku. por kur njeri eshte me poshte se tjetri??
    Eshte sipuna e atij te mbytyrit kur vete ta shpetoshe. Ne vend qe te shpetosh ti ate te mer ty ai me vete.
    Pse flet palidhje?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Puna e bashkimit eshte si te themi a t'ia veme koken, gjymtyret pacientit te cilit ia jane hequr apo eshte me mire ta leme pa to.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •