Close
Faqja 221 prej 230 FillimFillim ... 121171211219220221222223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,201 deri 2,210 prej 2300
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    C'eshte ky fjalor!!?? Po komunikoj me njerez apo me kafshe, per ata vlejne edhe rracat e rracizmi (pra per kafshet)!
    Per tu rikthyer ne teme: do duhen edhe disa breza (generaci-ja kosovarce) derisa te arrihet ky bashkim POR me kushtin qe kjo te jete edhe deshira e te dyja paleve, sepse gjithmone e me shume po flitet e shkruhet (nga opinoni i gjere kosovar) per "kombin kosovar"!

edhe pyte tani jevgu, se ç`eshte ky fjalor ? nuk ishe ti qe fyeve masa te gjera, pikerisht te atyre qe hapin me mijera vende pune ne sezone vere, te atyre qe kontribuojne shtetit shqiptare, e del nje jevg si ti, nje zero presje hiç e bla,bla,bla...!

Eshte fatbardhesi qe jevgjet nuk vendosin dhe nuk do vendosin asnjehere per shqiptaret dhe tu tregojne se ku do shkojne e çfare te bejne! Ama shihet qe eshte primitivizem jevg, qe do ik te plazhi edhe do shikojne se çfare hane e nga sa here do bejne m..-in e shu.... E keta te vijne pastaj edhe te tregojne per bashkimin kombetare ketu. Ketyre eshte pak, te nxjerresh karroten e tu shperlash syte e surratin njehere e mire! Se çfare thote Nexhmedin Spahiu, e tjetri e tjetri, jane individe, por te drejten te gjeneralizoje e te fyesh masa te gjera, nuk e ka askush dhe nuk mund ta marre nga asnjeri!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Piratee nuk e sheh se ky flet edhe ca fjale serbska more...une nuk do te humbja kohe me te

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Piratee nuk e sheh se ky flet edhe ca fjale serbska more...une nuk do te humbja kohe me te
    as une nuk dyshoj, qe ky nuk eshte pjestare i ndonje minoritetit. Duhet ti therras ndonjerin nga ata kompozitoret dhe ta angazhojne ne ndonjerin nga vidjoklipat e ardhshem muzikore, se fundit le te rrahe shuplake aty si statist
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    O Cenooo per bashkimin eshte shumica, por per identitetin eshte ajo perqindje qe ta shenova me larte
    Nuk eshte llogjike! Si mund te jete 98% e popullit kundra kombit kosovar nderkohe qe pothuaj gjysma (ose te pakten shume me shume se 2%) e opinionberseve (analistave) jane per kete!? Pastaj sa figura te njohura dolen kundra kesaj ideje?
    Ai (Enver Robelli) ofendon nje popull te tere dhe nuk lexohet ASNJE reagim nga ndonje gazetar ose analist kosovar!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 13-02-2013 më 03:03

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po srbska asht gjuha juaj e vjeter! lengut te frutave i thon sok (srb) tutave- fermerka (srb) pjate-tanir (srb) freksionit ne makine-kvaqilla (srb), frenave-koshnica (srb), freno-koqit (!), etj etj etj!
    Pra qe te merresh vesh me kosovar duhet te kuptosh mire srbsko, a pi e razumet?
    madej cfare dush ti flasim ti ja thu noj cike francezes?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 13-02-2013 më 03:14

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    edhe pyte tani jevgu, se ç`eshte ky fjalor ? nuk ishe ti qe fyeve masa te gjera, pikerisht te atyre qe hapin me mijera vende pune ne sezone vere, te atyre qe kontribuojne shtetit shqiptare, e del nje jevg si ti, nje zero presje hiç e bla,bla,bla...!!
    Sikurse e kam cekur edhe me lart une jam kundra rracizmit dhe rracat jua la kafsheve!!!

Sa per "ndihmen" e madhe qe sjellin koqovaret ne sezon(a)in e veres kur vijne me mesu notin ne Shqiperi pergjigjja eshte kjo: dreqi jua dit per nder! Nuk kemi nevoje ne per ju! Ikni e pirdhullini e mos u ktheni me, edhe ne Ulqin nuk ju duan sepse jeni perpos tjerash edhe shume te piste.....!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Sikurse e kam cekur edhe me lart une jam kundra rracizmit dhe rracat jua la kafsheve!!!

Sa per "ndihmen" e madhe qe sjellin koqovaret ne sezon(a)in e veres kur vijne me mesu notin ne Shqiperi pergjigjja eshte kjo: dreqi jua dit per nder! Nuk kemi nevoje ne per ju! Ikni e pirdhullini e mos u ktheni me, edhe ne Ulqin nuk ju duan sepse jeni perpos tjerash edhe shume te piste.....!
    Ti s'qenke normal more burr i dheut! Ate cfare e ke thene me larte, une do ta dokumentoj ne veren qe do t'vij me incizim se cfare thone durresaket per shqiptaret e Kosoves dhe cfare thone ulqinaket, sepse detin e frekuentoj qe nga femijeria - mosha 3 vjecare. Por pas asaj, ti duhet te zhdukesh nga syte e gjithe shqiptareve more idiot, se ti nuk je nga Durresi, por je ne nje mal te thelle me plote e perplot derra e ujq dhe ske per te dal tjeter. Me keto fjale qe ti flet mund t'i marresh ne qafe durresaket, se ti normalisht qe nuk ke nevoje per 'Kosovaret', se 'Kosovaret' nuk vijne ne malin qe ti jeton...

ik mor cun se nuk je shqiptar ti .....

kerkoj nga ata kosovare apo shqiptare te tjere te mos i marrin per baze fjalet e ketij shqipfolesi , pasi duket qe nuk eshte shqiptar ,
    shqiperia ka rreth 10% komunitete te tjera etnike , ku qe te gjithe ata e flasin shqipen ne menyre te perkryer , por qe nuk ndajne te njejtat ndjenja per vellezrit tane nga kosova, perkundrazi shikoj nje nxitje urrejtje nen masken e shqiptarit te shqiperise dhe nuk eshte hera e pare qe po e shikoj kete,
    nuk me intereson as flamuri e as nuk me interesojne kilometrat katrore te shqiperise etnike ,
    me intereson qe perderisa me shqiptaret e kosoves , apo edhe te tjeret kudo qofshin na lidh gjaku dhe gjuha !! , duke qene se jane dege te te njejtit trung,.!! te kemi marredheniet vellazerore qe duhet te kemi, duke qene se kete e konsideroj obligim,
    nuk mbroj as vellane tim dhe as vete nuk kerkoj te mbrohem ne rast padrejtesie,por mendoj qe shqiperia ka detyrime morale ndaj shqiptareve te ish Jugosllavise dhe kudo tjeter qofshin shqiptare,dhe mendoj se na eshte bere nje padrejtesi historike me copetimin e tokave shqiptare,
    dhe sic e kam thene edhe me lart rrespektoj njerzit e drejte qofshin serbe apo greke apo kushdo tjeter,...
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Mendoj se duhet te qetesoheni.... ,nuk ja vlen te shtyhet ky debat nga te dyja palet... Duhet te kuptoni qe,si nuk jane nga shqiperia te gjithe te mire/keq ...,nuk jane as nga kosova te gjithe te mire/keq...,pra sipas nje fjale te urte `pyll pa derra nuk ka` .........
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Ti s'qenke normal more burr i dheut! Ate cfare e ke thene me larte, une do ta dokumentoj ne veren qe do t'vij me incizim se cfare thone durresaket per shqiptaret e Kosoves dhe cfare thone ulqinaket, sepse detin e frekuentoj qe nga femijeria - mosha 3 vjecare. Por pas asaj, ti duhet te zhdukesh nga syte e gjithe shqiptareve more idiot, se ti nuk je nga Durresi, por je ne nje mal te thelle me plote e perplot derra e ujq dhe ske per te dal tjeter. Me keto fjale qe ti flet mund t'i marresh ne qafe durresaket, se ti normalisht qe nuk ke nevoje per 'Kosovaret', se 'Kosovaret' nuk vijne ne malin qe ti jeton...
    mos u merr me te Gon...nuk eshte shqiptar...
    i njoh mire keta qe kane zemer vetem ne forum te flasin keshtu , sepse kur perballen me shqiptart e vertet nuk guxojne ..e megjithate kuptohen shenjat e urrejtjes ne fytyrat e tyre dhe ne fjalet e tyre,
    kete e dime,po nuk kemi ctju bejme me shume ,
    keta kane alergji sidomos shqiptaret e kosoves , sepse ju duket qe bashkimi me Kosoven do ju ndryshoje realitetin e tyre , apo nuk do te ndjehen mire...dicka e tille ...
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •