Close
Faqja 22 prej 230 FillimFillim ... 1220212223243272122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Mos ma bezdisni brooklyn se e kam "shok" at qen.Edhe pastaj do na prishen mardhenjet e "mira" qe kemi me greket.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk kam pare shqiptare te jene kunder kombit te tyre, vetem nese nuk jane shqiptare ne shprit por jo ne emer. Nje qe eshte kunder 1\4 se kombit te tyre nuk mund ta quaj shqiptar!
    Dhe kush shqiptar eshte kundra kombit te vete ne kete raste??
    Nu thash se jam kundra thjesht sikush ne ven te vete, si u permend me larte.
    Do te pelqente te vinin shqiptaret e shqiperise te komandonin shqiptaret e kosoves, maqedonise, malit te zi dhe dhe dhe... apo e anasjellta???
    Dhe me larte permende shqiptaret e greqise. Kush jane keta shqiptare??? Se une snjoh asnje.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Mos ma bezdisni brooklyn se e kam "shok" at qen.Edhe pastaj do na prishen mardhenjet e "mira" qe kemi me greket.

Kur te ta bej ate maloken qe ke aty te shpia, atehere hajde te shohim kush eshte qen. Derr i eger, qe sdi ca eshte debati.

"""Por ti thua ne territoret e veta, nuk kam pare gjekundi qe te thuhet se ne greqi ka territore shqiptare apo minoritet shqiptar, pastaj ne maqedoni territoret shqiptare konsiderohen maqedone.
    Nuk kam pare shqiptare te jene kunder kombit te tyre, vetem nese nuk jane shqiptare ne shprit por jo ne emer. Nje qe eshte kunder 1\4 se kombit te tyre nuk mund ta quaj shqiptar!""""

Or djale i mire, le te mos ta komplikojme temen kot me territoret e tjera por le te perqendrohemi tek Kosova dhe Shqiperia, e cila eshte edhe titulli i temes. Nese neser Kosova behet e pavarur, ben mire qe te kete qeverine e vet dhe shtetin e vet. Nje bashkim me Shqiperine as qe duhet menduar sot ne 2007. E kam permendur dhe ne nje teme tjeter te ngashme me kete ketu, qe duhet te kalojne disa dekata te mira per shqiptaret qe te adoptojne kulturen demokratike perendimore. Pasi te kaloje gjithe kjo kohe, pasi shoqeria shqiptare nga te dy anet e kufirit te jete pjekur ne te tera drejtimet, pasi te jene bere krushqira te shumta midis familjeve shqiptare, pasi te jene krijuar kushtet ekonomike dhe politike ne keto troje, pasi te jete krijuar momentumi ne arenen diplomatike nderkombetare per ceshtjen mbareshqiptare, atehere hajde e flasim per Shqiperi Etnike. Sot per sot eshte nje ide UTOPIKE, nuk ja vlen as ta diskutosh.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    [QUOTE=brooklyn2007;1702798]Kur te ta bej ate maloken qe ke aty te shpia, atehere hajde te shohim kush eshte qen. Derr i eger, qe sdi ca eshte debati.

--
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Shqiperine etnike do ta bejme.
    Dhe "QENT" gjithmone lidhur do ti mbajme.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga N.Mustafa
    I rikthehemi kujtesës së vitit 2004 ,pra në natën{mbrëmjen} e 16 Marsit 2004 skenari i përgatitur mire nga Pavle dhe Artemije udhëheqës të kishës othodokse serbosllave si dhe nga akademia e shkencave të Serbis e politika zyrtare e Beogradit shkrepi shum mire në favor të tyre
    Vlersohet se ne Marsin e 2004 kane marre pjese me qindra mijera Shqiptare, te cilet te gjithe e cilsonin veten me patriot se tjetri. Tash, ky 'intelektuali' Mustafa na thote se Marsi qenka produkt i kuzhines Serbe dhe se 100.000 Shqiptare paskan qene pion te manipuluar?

Pjesmarrja masive ne trazirat e Marsit 2004 ka qene rezultat i media Kosovare te cilat shume shpejt shprendan lajmin se Shqipet ne anen veriore te Mitrovices jane duke u vrare nje nga nje. Pastaj, eshte tregimi i femijve te ndjekur nga Serbet ku dy prejt tyre u mbyten ne Iber, doli se ishte vetem tregim dhe kjo u dokumentua me vone.

Citim Postuar më parë nga Edi83
    Nuk kam pare shqiptare te jene kunder kombit te tyre, vetem nese nuk jane shqiptare ne shprit por jo ne emer. Nje qe eshte kunder 1\4 se kombit te tyre nuk mund ta quaj shqiptar!
    Mentalitet gangsteresh; nese nuk je me NE, je kunder NESH.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Vlersohet se ne Marsin e 2004 kane marre pjese me qindra mijera Shqiptare, te cilet te gjithe e cilsonin veten me patriot se tjetri. Tash, ky 'intelektuali' Mustafa na thote se Marsi qenka produkt i kuzhines Serbe dhe se 100.000 Shqiptare paskan qene pion te manipuluar?

Pjesmarrja masive ne trazirat e Marsit 2004 ka qene rezultat i media Kosovare te cilat shume shpejt shprendan lajmin se Shqipet ne anen veriore te Mitrovices jane duke u vrare nje nga nje. Pastaj, eshte tregimi i femijve te ndjekur nga Serbet ku dy prejt tyre u mbyten ne Iber, doli se ishte vetem tregim dhe kjo u dokumentua me vone.

Mentalitet gangsteresh; nese nuk je me NE, je kunder NESH.

Mbxtja e femijeve ne lumin Iber nuk ka qene tregim por ngjarje e vertete dhe nuk ka pase arsye kurre te demantohet.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Mbxtja e femijeve ne lumin Iber nuk ka qene tregim por ngjarje e vertete dhe nuk ka pase arsye kurre te demantohet.
    Mbase nuk isha i qarte; femijet jane mbytur po jo nga serbet sic u mendua ne fillim!!!
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    pershendetje
    Se pari kisha mendjen te ju pyes ju zoterinj se kush jeni ju qe mundoheni te ja impononi nje kombi te tere perqarjen jeni Grek-Serb !
    Se po te ishit Shqiptare se besoj se do te ishit kunder unitetit te Shqiptarevet.
    Mos valle po mundoheni te luani rrolin e Akilit ju Kinik ,bruk dhe perkrahesit tuaj , modeleve menyrave te tilla te paraqitjeve te opinjoneve u ka dal fala . Briseida ishte ajo qe i tregoj Akilit se qfar loje te ndyre loz per hater te grekut rrenoj trojen per plack, megjithate edhe ate Brisejden ja muar Agamemnoni po ju o te nderuar qfar peshqeshi do te mirrni nga greket -serbet .
    Fundja deshtet ju apo nuk deshtet KOSOVA vendos per fatin e vet, ju i thyeni dhembet dhe grisni thonjet hajeni gjellen qe u servir Greku dhe Shkau se nuk jeni ne pozit te vlersoni se si te veproj nje komb i tere.
    AJO QE JU ESHTE ANEKSUAR PARA 100 VITEVE SHQIPERIS DO TI KTHEHET KY ESHTE RASTI I EUROPES QE TE PERMIRSOJ GABIMIN.........................................

RROFT SHQIPERIA RROFT UNITETI KOMBTARE

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Do te pelqente te vinin shqiptaret e shqiperise te komandonin shqiptaret e kosoves, maqedonise, malit te zi dhe dhe dhe... apo e anasjellta???
    Logjikë e gabueshme. Të pëlqen ty që tropojani Salih Berisha sundon jo vetëm tropojën por gjithë Shqipërinë, duke përfshirë këtu edhe jugun?
    Të ka pëlqyer kur Nano nga jugu sundonte dhe veriun?
    Për ashtu i bie të mos kemi shtet, sepse njeriu u dashka të sundojë vetëm brenda pragut.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Mbase nuk isha i qarte; femijet jane mbytur po jo nga serbet sic u mendua ne fillim!!!

Pikerisht nga serbet,u ndoqen me qen deri sa rane ne lum, dhe dy nga tre u mbyten.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •