Close
Faqja 183 prej 230 FillimFillim ... 83133173181182183184185193 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,821 deri 1,830 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e esmeraldos
    Anëtarësuar
    29-01-2012
    Vendndodhja
    jetoj nen catin e perendis
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin

Nje bashkim i Kosoves me Shqiperine ,do ta conte popullin shqipetare edhe 100 vjete mbrapa . Si shqipetaret ne Kosove , Shqiperi , dhe Maqedoni nuk jane te edukuare dhe te kuptojne tranzicionin. Bashkimi i Kosoves dhe Shqiperise ,krijohet behet nje tranzicion i ri ,dhe per kete ne shqipetaret nuk jemi te pregaditur . Per20 vjete tranzicion ne Shqiperi ,Kosove ,dhe Maqedoni populli jone eshte kriminalizuare totalishte.

Personalishte do ta kisha pranuare bashkimin e Shqiperise, me Kosoven, per momentin sikur te ishte nje Administrim civil evropiane i BE . minimum nja 10 vjete , per ndryshe Shqiperia dhe Kosova do te hyne ne kriminalizim kolektiv ,sepse neve shqipetareve na mungojne njeres dhe intelegjence qe dine te zhvillojne shtetin dhe ta ruajne ate .

Simbas analisteve politik evropiane qe deklarohen per Shqiperine, dhe Kosoven, per ne BE, do te jete e domesdoshme qe Administrimi civil evropiane te sundoje nja 10 vjete, si ne polici ne Gjygje ,komuna dhe ne gjithe institucionet shqipetare .

Ndoshta si shqipetare nuk pajtohemi ,pore realiteti eshte realitet.

Ne vitet e 90 , vete shqipetaret deklaroheshin se do ta shohim kushe jane shqipetaret sikur Kosova te behet Republike , kjo ndodhi jo Republike ,pore Kosova u be shtete ,dhe s'kane ide se si te zhvillohet shteti dhe institucionet . Nuk ngopen hajdutet kriminelet ,Nuk ju ngopet syri asnjhere .

Ne vitete e 90 , vete shqipetaret e Maqedonise deklaronin se do ta shohim kushe jane shqipetaret ,kure ti marrin Gjygjet , komunat ,policine ,spitalet . Per fate te mire kjo ndodhi . Ne gjithe ato komuna ,spaitale , komnda policore Gjygje ku udheheqin sote shqipetaret , ju pergjajne institucioneve samoleze ne mes te evropes .

Ne Tetove pra 30 viteve komunizmi sllave kishte ndertuare nje barake (zyre) per marrjet e pasaporatave per shqipetaret .Kjo zyre (barake edne ekziston bile bile eshte ngushtuare edhe me shume qe 200,000 shqipetare te presin si ne kohen e holokaustit per marrjen e nje dokumenti zyrtare . Ne anen tjeter politikanet shqipefolesa deklarohen per dezentralizim te komunave , dhe ne ata komuna ku jane shumica shqipetare nuk funcionon asnje institucion ,pervec dokumenteve pa vlere qe i mbane ne canta kriminelet e korruptuare deri ne fyte .

Personalishte nuk e dua Shqiperine e Bashkuare , deri sa te zhduken fara rasadi i keqe, sepse ky rasad i poshtert eshte si virus ,dhe ndoshta arrine qe edhe ne Shqiperine e Bashkuare te behen udheheqes . Vdekje e rasdit te keqe .Shqiperia e Bashkuare me gjake biologjik shqipetare ,jo me meleza kazakistani (politikane me gjake te perzyere )

Nuk e dua Shqiperine e Bashkuare me nje popull i cili edhe ne shekullin 21 ,ende mbane ne koke lloj lloj kapucash .
    pershendetje : analiza e jote qendron me ralitetin shqiptar. persa i perket korrupsionit apo ne mynyren si eshte gatuar ky popull. por dua te theksoj se nuk jam dakort per mos bashkimin e shqiperis me kosoven .. une do shpresha ndryshe se ivetmi ndryshim rrenje sor do ishte qe shqiptaret te krijoshin sistemin ..monarki apsolute:
    te ndimosh te tjeret ben diferencen

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

fattlum

Nuk eshte vetem ky rast i panenshkuar nga qeverite. Disa raste i kalojne sepse korruptohen, disa raste jane te pa zbuluara. Bashkimin e Shqiptareve nuk duhet te kete asgje ne kete bote qe duhet ta pengoje. Mos u bej naiv. Postimet e tua kan qen me vlera te medha per inspirim patriotik dhe nuk duhet ti hedhesh ne kosh per nje lajm te tille qe ke lexuar ( edhe nese eshte i vertete )

Hajt tani ngrejeni flamurin Kuq e zi dhe po ju pershendes me kete kenge

http://www.youtube.com/watch?v=WW41MiNjy4s&feature=fvst

Se pari flm per kengen.
    Me duhet te te pergjigjem troq,pa rrotulla.
    Ndonjehere edhe pse njihemi dhe shkruajme ne virtualitet duhet ta bejme zemren gur dhe te te shkelim ne toke,ta shohim realitetin sado i keq qe eshte,dhe te shkruajme e te flasim si te ishim ulur ne nje tavoline duke pire kafe.
    Eurostar,e njoh realitetit shume mire,pavaresisht deshires individuale te shqiptareve.
    Postimet e mia dhe temat le te mbesin ashtu siq jane,le ti kuptojne lexuesit ashtu siq jane,eshte e verteta ne to,dhe e verteta eshte ajo qe gjithmone eshte me e mira dhe e arsyeshmja.
    Perderisa mbi 90 % e shqiptareve te Kosoves qe 100 vite enderrojne nje bashkim te tille,nje pjese e madhe e shqiptareve te Shqiperise nuk e dojne kete bashkim ,ky eshte realiteti,tjerat jane turbofolk patriotik virtual.Une e urrej kete pseudopatriotizem qe shitet neper internet.
    Gjersa shqiptaret e Kosoves e donin kete bashkim shqiptaret e Shqiperise vuanin per nje kafshate buke,dhe eshte normale qe nuk te ipet mundesia te mendosh me gjere kur ke barkun shterre.50 vite diktature kane shuar edhe ate deshire te shqiptareve per ta pasur nje grime dinjitet kombetar,kjo eshte arsyeja,50 vite diktature kane shuar edhe ato pak shpresa per bashkim.Nuk jane te rralla rastet kur shqiptaret e Kosoves quhen malok,quhen idiot,etj etj,nga po keta njerez qe ne trupin e tyre smbajne asnje gram gjak identiteti shqiptar.Identiteti i tyre eshte paraja,krimi dhe per ate bejne cdo gje.
    Edhe nje detaj qe dje skam dashur ta permend,sepse eshte tejet i ulte nga ata qe e kane folur dhe menduar.E di ti Eurostar se nje perqindje jo e vogel e shqiptareve te Shqiperise kane thene se mire ua bene Millosheviqi ketyre kosovareve pasi skane pse ankohen sepse kane shtepi ,kane veture,i kane te gjitha.Kete e di edhe ti pasi je i Shqiperise,dhe sigurisht te ka rastisur puna me persona qe e kane thene nje gje te tille.Dhe e verteta eshte se shqiptaret e Kosoves i kishin te gjitha,shtepite qe ju u thoni villa,vetura,para,te gjitha,mirepo u mungonte qenesorja,lirine nuk e kishin ,ua kishte marre serbi.Kete e kishte hetuar pasi i kishin thene shqiptaret e Shqiperise edhe kirurgut australian(e permend ne liber).
    Edhe perkunder kesaj shtypje,masakrave,represioni shqiptaret e Kosoves e ruajten per me shume se 100 vite ndjenjen kombetare,e ruajten dinjitetin e te qenurit shqiptar.
    Nese te bie ne dore libri qe kam permendur,dhe e lexon atehere te lutem te viesh ketu dhe ta beshe nje postim ne kete teme pasi ta kesh lexuar librin.

Pershendetje edhe nga une me nje kenge,jo te pseudopatrioteve dhe kengetareve te kafeneve dhe pishinave,mirepo nje kenge qe i shkon tragjedise se shqiptareve te Kosoves.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    .... bashkimi i trojeve tona ishte dhe mbetet piksynimi kryesor i te gjithe shqiptareve ane e mbane botes.

Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Se pari flm per kengen.
    Ndonjehere edhe pse njihemi dhe shkruajme ne virtualitet duhet ta bejme zemren gur dhe te te shkelim ne toke,ta shohim realitetin sado i keq qe eshte,dhe te shkruajme e te flasim si te ishim ulur ne nje tavoline duke pire kafe.
    Eurostar,e njoh realitetit shume mire,pavaresisht deshires individuale te shqiptareve.
    Postimet e mia dhe temat le te mbesin ashtu siq jane,le ti kuptojne lexuesit ashtu siq jane,eshte e verteta ne to,dhe e verteta eshte ajo qe gjithmone eshte me e mira dhe e arsyeshmja.
    Perderisa mbi 90 % e shqiptareve te Kosoves qe 100 vite enderrojne nje bashkim te tille,nje pjese e madhe e shqiptareve te Shqiperise nuk e dojne kete bashkim ,ky eshte realiteti,tjerat jane turbofolk patriotik virtual.Une e urrej kete pseudopatriotizem qe shitet neper internet.
    Gjersa shqiptaret e Kosoves e donin kete bashkim shqiptaret e Shqiperise vuanin per nje kafshate buke,dhe eshte normale qe nuk te ipet mundesia te mendosh me gjere kur ke barkun shterre.50 vite diktature kane shuar edhe ate deshire te shqiptareve per ta pasur nje grime dinjitet kombetar,kjo eshte arsyeja,50 vite diktature kane shuar edhe ato pak shpresa per bashkim.Nuk jane te rralla rastet kur shqiptaret e Kosoves quhen malok,quhen idiot,etj etj,nga po keta njerez qe ne trupin e tyre smbajne asnje gram gjak identiteti shqiptar.Identiteti i tyre eshte paraja,krimi dhe per ate bejne cdo gje.
    Edhe nje detaj qe dje skam dashur ta permend,sepse eshte tejet i ulte nga ata qe e kane folur dhe menduar.E di ti Eurostar se nje perqindje jo e vogel e shqiptareve te Shqiperise kane thene se mire ua bene Millosheviqi ketyre kosovareve pasi skane pse ankohen sepse kane shtepi ,kane veture,i kane te gjitha.Kete e di edhe ti pasi je i Shqiperise,dhe sigurisht te ka rastisur puna me persona qe e kane thene nje gje te tille.Dhe e verteta eshte se shqiptaret e Kosoves i kishin te gjitha,shtepite qe ju u thoni villa,vetura,para,te gjitha,mirepo u mungonte qenesorja,lirine nuk e kishin ,ua kishte marre serbi.Kete e kishte hetuar pasi i kishin thene shqiptaret e Shqiperise edhe kirurgut australian(e permend ne liber).
    Edhe perkunder kesaj shtypje,masakrave,represioni shqiptaret e Kosoves e ruajten per me shume se 100 vite ndjenjen kombetare,e ruajten dinjitetin e te qenurit shqiptar.
    Nese te bie ne dore libri qe kam permendur,dhe e lexon atehere te lutem te viesh ketu dhe ta beshe nje postim ne kete teme pasi ta kesh lexuar librin.

Pershendetje edhe nga une me nje kenge,jo te pseudopatrioteve dhe kengetareve te kafeneve dhe pishinave,mirepo nje kenge qe i shkon tragjedise se shqiptareve te Kosoves.

http://www.youtube.com/watch?v=MOC8PYTVx2k

Te lumte o Fattlum,

Nuk ka njeri i cli e njefe sadopake realitetin ne Shqiperis dhe munde tja heke nje prese keti Shkrimi ndersa une ket gje e kame dite qe 10.vite

Perderisa mbi 90 % e shqiptareve te Kosoves qe 100 vite enderrojne nje bashkim te tille,nje pjese e madhe e shqiptareve te Shqiperise nuk e dojne kete bashkim
    Kjo ka te bej me vetedijen Qytetare me Civilizimin me te Ardhmen me Perespektiven por keshtu esht kur ke palen tjeter e cila nuk i njefe keto Vlera, Andaje edhe ne duhet te ndryshojme dhe shum mire qe kemi filluar te ndryshojme, se nuk ja vlen te bashkohesh me njerze te cilet nuk arrijn ta kuptojne ase gjen me te thjeshta se Bashkimi ben Fuqi, kjo esht Llogjiek e thjesht per ta kuptur se sikur te ishte e kunderta Serbi nuk do ta kerkonte me kaqe kembengulje Kosoven edhe pse esht 10.her me e fuqishme se sa Shqiperi ne qdo aspekt ajo prape kerkone Kosoven ndersa kjo Shqiperi e rjepte ne kufome na shet pordha Kozmopolite neve me ate kryenqsin Idiote qe se kuptone njeri ,Por me gjithate nuk kane faje shqiptaret atje fajet i ka Doktrina Vlleho-Grke e cila me propaganden e saje keto 20.vitet e fundit ka arritur te krijoje Shqiptarin pa Dinjitet pa Krenari Kombetare dhe Kozmopolite dhe ter kjo Doktrine esht servuar si vlere e Civilizimit Evropiane dhe ky eshte nje mashtrime i semur i cili do ta shkatrroje edhe ate cope Shqiperi qe ka mbetur atje,

Nuk jane te rralla rastet kur shqiptaret e Kosoves quhen malok,quhen idiot,etj etj,nga po keta njerez qe ne trupin e tyre smbajne asnje gram gjak identiteti shqiptar
    Kjo Fattlum mua me se paku me ben nervoze dhe aqe me pake te me kompleksoje, se sikur nje gje te tille te ma thoshte nje Italiane edhe aje i Veriut apo ndonje Gjermane do te me mbetej hatri ,Po si the edhe ti kur ne kishim villa dikush nuk kishte ase kasolle, kur ne shijonim Civilizimin Boterore dikush ende nuk kishte ndegjuar per Evropen dhe kur ky dikushe i rritur ne kafaze dhe Koperativa e merre guzimin ti thote dikujte ,Maloke Idiote ather aje/ajo vetem sa tregon mjerimin Injorancen dhe Inferioritetin e tije.

Kurren e kurres nuk mund te arrije nje Shqiptar i shqiperis te me Kompleskoje mua me gjar te tilla Maloke etj, Nuk mundet se fshati qe duket kallauze nuk done ne te gjithe e kemi Vizituar Shqiperi ne te gjithe i njofim se kush jane ata e kushe jemi ne ok e pranoje se ( Dine ta shtjelloje me mire se ne ate Italo-Shqipen) mirpo ne gjdo aspekte tjeter jane me dekada mbrapa neve perveqe atyre gjerave qe hyjne ne (Degjenerim ketu kane nje perparsi). Une kame takuar me mijra Shqiptare te Shqiperi por nuk kame verejtur te ken asgje me Superiore se ne te Kosoves perkundrazi ,tjeter gje esht propaganda Televizive qe bejn keta neper Medijat e tyre mediokrre ku na servojne njerze te cilet mun ti njehesh ne gishte ne Shqiperi disa Profesionist te cilet per hire te realitetit jane te perkryer ne gjdo aspekt nga thonjet deri te gjuha , Por keta njerze nuk perfaqsojne ase 1% realitetin e Shqiperis dhe Shqiptareve atje ,ket metode te propagandes perdorte edhe Xhaxhi Envere kur te huajte e vizitonin Shqiperi kishte disa familje te caktuara enkase per propaganden e tije se si jetojen Familjet Shqiptare ku qdoher keta te huajt i dergonte vetem te keto familje te cilat ne realitet nuk perfaqsonin me teper se pes familje ne ter Shqiperi thjeshte ishin per propagande.

Dhe kjo propagand vazhdone edhe sote per shkaqe Politike por edhe sa per te dominuar dhe per te krijuar njefare Superioriteti te rreme nder Shqiptare duke i paraqitur Shqiptaret e Shqiperis si me Superiore nga Shqiptaret dhe duke i perbaltur te gjithe Shqiptaret jashte Shqiperi , shikoni ato TV.te e Shqiperi asnjeher nuk paraqesin diqka pozitive per Shqiptaret jashte Shqiperis madje ase Realitetin aktual nuk e paraqesin jo pake prej tyre kur bejne ndonej lajme per Kosoven i gjejne me qellim disa Igjizime te kohes se luftes dhe kjo behet me qellim sa per ta shuar egon e disa Injorantve atje se ja sa bukur jemi ne nderko kjo nuk kja te bej fare me realitetin ,dhe qka esht me e keqja shum Shqiptar e te shqiperi por edhe te Kosoves kane ra pre e kesaje Propagande te semur Mediatike,...

Kurre per jete te jetes Shqiptari i Shqiperi nuk mund te jet me me Dinjitet apo me Superiore se i Kosoves vete natyre e ka definuar nje gje te tille, dhe ate ne asnje Aspekte vetem mund te mashtrohen dhe ti bej qefin vetest sikurse esht duke u mashtruar nga mediate e Shqiperis
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar.Pr : 23-03-2012 më 15:25

Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Se pari flm per kengen.

http://www.youtube.com/watch?v=MOC8PYTVx2k

Nuk jane te rralla rastet kur shqiptaret e Kosoves quhen malok,quhen idiot,etj et

Kushe Maloke Shpellare? O Njerze ne 1980 une kame pase ne Shtepine time nxmje qendrore kur ju nuk kishit ase ne presidence te Shqiperis ,

Mercedesin e pare S-Klasse e ka pru familja ime ne Ishe-Jugosllavi ne vitin 1979 akulle te ri,

Opel Kadetin e pare akulle te ri ne ish-jugosllavi e pru po familja ime ne 1983

Edhe Audine modelin 100 ne 1986 te paren ne ish-Jugosllavi e ka pru familja ime, kur komplet Beligradi vozitej me Zastava e Fiqa.

Edhe televizorin me ngjyra me ekranin me te madhe ne ishe-Jugosllavi ne vitin 1983-4 e ka fute Familja ime , te cilin e kane nadale ne dogane ne ate kohe per tre muaj deri sa esht aprovuar nje ligje i cili lejonte futjen e tije ne Kosove ne ish-Jugosllavi te nje Televizioni te nje madhesi te tille ,Nderko ter beligradi shikonte Tv zastava apo Gorenje pa ngjyra e lere me keta te Shqiperis qi ase nuk kishin Tv,

Leni se keta vetem mund tja bejne qefin vetes me keto Malokizma e shpellarizma dihet se kush ka qen e kush esht i tille

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Kushe Maloke Shpellare? O Njerze ne 1980 une kame pase ne Shtepine time nxmje qendrore kur ju nuk kishit ase ne presidence te Shqiperis ,

Mercedesin e pare S-Klasse e ka pru familja ime ne Ishe-Jugosllavi ne vitin 1979 akulle te ri,

Edhe Audine modelin 100 ne 1986 te paren ne ish-Jugosllavi e ka pru familja ime, kur komplet Beligradi vozitej me Zastava e Fiqa.

Edhe televizorin me ngjyra me ekranin me te madhe ne ishe-Jugosllavi ne vitin 1983-4 e ka fute Familja ime , te cilin e kane nadale ne dogane ne ate kohe per tre muaj deri sa esht aprovuar nje ligje i cili lejonte futjen e tije ne Kosove ne ish-Jugosllavi te nje Televizioni te nje madhesi te tille ,Nderko ter beligradi shikonte Tv zastava apo Gorenje pa ngjyra e lere me keta te Shqiperis qi ase nuk kishin Tv,

Leni se keta vetem mund tja bejne qefin vetes me keto Malokizma e shpellarizma dihet se kush ka qen e kush esht i tille

Nuk eshte mir te shitesh mend mbi fatkeqesin e pjeses tjeter te popullit shqiptar,me te arriturat e pa ndershme ne epoka te caktuara ,pasi qe nji pjes e madhe e shqiptareve te kosoves , nuk kan pas as buk me i ngi femijet ne ato kohna kur ti ke pas shum lloje te veturave , keto lloje te veturave qe ti i ke posedu ne at kohen e ish jugosllavis ,me perkujton kohen kur shqiptaret nga kjo ketegori e shqiptareve, ishin shum te drojtur nga kategoria juaj , por edhe llafosjen e kursenin dhe me shum kujdes duhej te flitej me ket kategori te audis 100 ,se per ndryshe te nesermen te thirrshin ne biseda informative ne polici(SUP).
    Kurse malokizem nuk eshte emer ofendus ,malok ,apo malor, apo malsor , te cilit emer apo edhe pjeses se popullit malor(lexo)malsor , ia ka pas frigen turku por edhe cdo armik i joni ,ket propagand te malokut e ka kriju turku,qe malsorin ta urren qytetari ,turku ka gatu nji propagand te felliqur ,qe kush jetojn ne male m(malsori)eshte nji jevgj ,eshte nji shpellar dhe jan njerez te kqi, me qellimin perfundimtar qe pjesa dermuse e shqiptareve qe jetojn neper qytete ta urrejn malsorin ,ku edhe sot shum prej tyre e pordorin me perbuzje emrin me te bukur te shqipes MALSOR.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Nuk eshte mir te shitesh mend mbi fatkeqesin e pjeses tjeter te popullit shqiptar,me te arriturat e pa ndershme ne epoka te caktuara ,pasi qe nji pjes e madhe e shqiptareve te kosoves , nuk kan pas as buk me i ngi femijet ne ato kohna kur ti ke pas shum lloje te veturave , keto lloje te veturave qe ti i ke posedu ne at kohen e ish jugosllavis ,me perkujton kohen kur shqiptaret nga kjo ketegori e shqiptareve, ishin shum te drojtur nga kategoria juaj , por edhe llafosjen e kursenin dhe me shum kujdes duhej te flitej me ket kategori te audis 100 ,se per ndryshe te nesermen te thirrshin ne biseda informative ne polici(SUP).
    Kurse malokizem nuk eshte emer ofendus ,malok ,apo malor, apo malsor , te cilit emer apo edhe pjeses se popullit malor(lexo)malsor , ia ka pas frigen turku por edhe cdo armik i joni ,ket propagand te malokut e ka kriju turku,qe malsorin ta urren qytetari ,turku ka gatu nji propagand te felliqur ,qe kush jetojn ne male m(malsori)eshte nji jevgj ,eshte nji shpellar dhe jan njerez te kqi, me qellimin perfundimtar qe pjesa dermuse e shqiptareve qe jetojn neper qytete ta urrejn malsorin ,ku edhe sot shum prej tyre e pordorin me perbuzje emrin me te bukur te shqipes MALSOR.

Nuk eshte mir te shitesh mend mbi fatkeqesin e pjeses tjeter te popullit shqiptar,me te arriturat e pa ndershme ne epoka te caktuara
    Nuk e di nga Vjen ti, te ky perfundim kur thua me te arritura te PANDERSHME, Kur nuk me njefe se kush jame une dhe nga i ka arritut Familja ime keto gjera ne ket periudhe ,te them vetem nje gje asnje antar ei familjes time nuk ka qen i punsuar ne ish-Jugosllavi Babai ime dhe pes axhallaret e mi te gjithe kane punuar jashte ish-Jugosllavis.

,pasi qe nji pjes e madhe e shqiptareve te kosoves , nuk kan pas as buk me i ngi femijet ne ato kohna kur ti ke pas shum lloje te veturave ,
    Kosova nuk ka qen Shqiperi megjithate ne kemi qen pjese e nje perandori te quajtur Jugosllavi dhe te jesh i sigurt ti dhe te gjithe Shqiptaret vetem aje i cili te genjen se nuk ka pase Shqiptar ne Kosove i cili ka pase problem me buken e gojes ne Kosove shumica mbi 90% jo,

Une e kuptoje ate manin e krijuar se po thame se kemi jetuar mire e kame fjalen ne aspektin ekonomik kjo do te thote se jemi pajtuar me Jugosllavin dhe kjo nuk e arsytetone faktin se ne kemi te drejte te jemi shtet i pamvaruar ,Realiteti esht ky Shqiptaret ne ish-Jugosllavi ne aspektin Ekonomike kane jetuar mire e kame fjalen per shumicen e shqiptarve ndersa tjeter gje esht Politike, ku na mungonte Republike por edhe te diskriminuar nuk ishim siqe thone disa ,sps Jugosllavija qendronte mbi themelet e barazis te Popujve dhe sa filloje loja me ket Barazi filloje edhe Lufta , histori e gjere esht kjo por perafersishte ky esht realiteti ndersa tashe mud te dale dikushe nga Drenica e te thote se gjyshi ime ishte burgose apo vrare por kjo ka qen pakica,

e ka kriju turku,qe malsorin ta urren qytetari ,turku ka gatu nji propagand te felliqur
    Kete nuk e di ket shprehejn Maloke ketu nga ju te Shqiperis e kame ndegjuar per her te pare .Megjithate kjo nuk Velen per Kosove, se kosova ne mbi 80% esht vend pjellore dhe ne Kosove nuk ke asnje vende te izoluar Malore sikurse ne Juge dhe Veri te Shqiperi ku nje fshati Malore munde ti jet large Qytetit me te afer deri edhe ne 7-8 ore , Ndersa ne Kosove esht e kunderta Ku fshati me i thelle Qytetin me te Aferte nuk e ka me Large se sa 20.Minuta dhe keshtu esht ne gjdo cepe te Kosoves,

Keshut qe ket emrin Maloke e Shpellare perdorne per vete ju te shqiperi se nuk mund ta shitni te ne,

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

o katunar si e ke pas nxemjen me qiri apo me gaz?

ty te duhet nji nxemje ne tru o DRIFILUSH

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    o katunar si e ke pas nxemjen me qiri apo me gaz?
    !!!!!!!!!!!!!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nuk e di nga Vjen ti, te ky perfundim kur thua me te arritura te PANDERSHME, Kur nuk me njefe se kush jame une dhe nga i ka arritut Familja ime keto gjera ne ket periudhe ,te them vetem nje gje asnje antar ei familjes time nuk ka qen i punsuar ne ish-Jugosllavi Babai ime dhe pes axhallaret e mi te gjithe kane punuar jashte ish-Jugosllavis.

Kosova nuk ka qen Shqiperi megjithate ne kemi qen pjese e nje perandori te quajtur Jugosllavi dhe te jesh i sigurt ti dhe te gjithe Shqiptaret vetem aje i cili te genjen se nuk ka pase Shqiptar ne Kosove i cili ka pase problem me buken e gojes ne Kosove shumica mbi 90% jo,

Une e kuptoje ate manin e krijuar se po thame se kemi jetuar mire e kame fjalen ne aspektin ekonomik kjo do te thote se jemi pajtuar me Jugosllavin dhe kjo nuk e arsytetone faktin se ne kemi te drejte te jemi shtet i pamvaruar ,Realiteti esht ky Shqiptaret ne ish-Jugosllavi ne aspektin Ekonomike kane jetuar mire e kame fjalen per shumicen e shqiptarve ndersa tjeter gje esht Politike, ku na mungonte Republike por edhe te diskriminuar nuk ishim siqe thone disa ,sps Jugosllavija qendronte mbi themelet e barazis te Popujve dhe sa filloje loja me ket Barazi filloje edhe Lufta , histori e gjere esht kjo por perafersishte ky esht realiteti ndersa tashe mud te dale dikushe nga Drenica e te thote se gjyshi ime ishte burgose apo vrare por kjo ka qen pakica,

Kete nuk e di ket shprehejn Maloke ketu nga ju te Shqiperis e kame ndegjuar per her te pare .Megjithate kjo nuk Velen per Kosove, se kosova ne mbi 80% esht vend pjellore dhe ne Kosove nuk ke asnje vende te izoluar Malore sikurse ne Juge dhe Veri te Shqiperi ku nje fshati Malore munde ti jet large Qytetit me te afer deri edhe ne 7-8 ore , Ndersa ne Kosove esht e kunderta Ku fshati me i thelle Qytetin me te Aferte nuk e ka me Large se sa 20.Minuta dhe keshtu esht ne gjdo cepe te Kosoves,

Keshut qe ket emrin Maloke e Shpellare perdorne per vete ju te shqiperi se nuk mund ta shitni te ne,
    Qe kan qen tre apo kater anetar ,kurban i familjes suaj e ju jeni shetit me audi , kjo mundet me qen, se i keni humb 4 anetar te familjes,qe te tjeret te jetojn mir ,kjo qendron ,a mos u merr me ate se ne ish jugosllavi ka pas mundesi shqiptari me bo audi 100 ,po, vetem ata shqiptar qe e kan shit b...th..en te shkavi.
    Sa i perket asaj qe ska pas shqiptar qe kan vuajt edhe per buk ,aty nuk je ne rregull ,se per ty paskan punu 3-4 vet ne zvicerer apo gjermani , e per ate i ngiti nuk ja din te untit.
    Per Malok ,edhe sot ke ne kosov qe i kan mbiemrat Maloku, Mali(qi), Mali ,etj
    PS. Un jam shqiptar nga Kosova. tung.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •