Nuk dua qe ketu te beje avokatin e vetvendosjes,por une shikoj se ne Kosove jane krijuar kategori dhe shtresa te ndryshme sociale ,ku shtresen e varfer e perbene nje pjese e madhe e Kosoves,te mos flase per shkallen e larte te papunsise ,Ekonomin shendetsin,arsimin,pensionistat,mbase do te vije radha qe edhe keto te shtjellohen....
Mbase ti je antar i ri ne kete forum ,sa i perket temes se bashkimit kombtare une kam dhene mendimin tim me heret.Bashkimi i shqiptareve nuk presupozon revulucion dhe permbysje qeverish,per kete eshte e vetdijshme dhe LV, por nje bashkim i shqiptareve duhet vijne si proçes i cili do te euvuloj mendsin e vetdijen politike dhe qytetare te shqiptareve,ndersa per te ndodhe kjo!Shqiptaret duhetSiq e ka cekur edhe ky zoteriu me lart per bashkim kombetar nevojitet nje plan afatgjat edhe nje plan i kordinuar mire integrues por jo perqares.
Un nuk besoj ne moralin qe pretendoni se vetevendosja e ka te paster e per kete ka shum e shum arsyje te cilat i kam cekur ne postimet e me hereshme po esenca e gjith ketyre debateve eshte jo perqarje por bashkim jo plan utopist verberues dhe vetefundoses jo hajni jo korrupcion
te punojne ne kotinuitet te nje levizje kombtare e cila do te dije te vlersoje drejte
rrethanat dhe momentet e duhura per kete....
Hehe, projekt i kobshem thua ti!Vetvendosja eshte nje parim baze,neper te cilenPo nese ne menyre direkte apo indirekte perkrahni vetevendosjen mendoni nje here se kush mund te jete prapa tyre dhe se a me te vertete eshte albini me projektin e tje te kobshem VETEVENDOSJE eshte partiot kur te gjith e dime se albini nuk deshi ti bashkohej luftes por shkoj e u dorzua te armiku se me shum pati besim te ai se te vete bashkekombasit e tije, bejani ket pytje vetes ndoshta do ju ndihmoj qe ta shihni realitetin me mire.
kaluan te gjithe kombet qe sot jane te pamvarura,pra nepermjet vete percaktimit
te vullnetit te popullit,ndersa jo siç ndodhi me Kosove dhe pakon e Ahtisarit e gjashte pikat e Ban Ki Munit ,ku Kosoves i heq 30% te territorit me kocesione te vazhdushme nga pala e ish qeveritareve te dhjete viteve te fundit ,duke i krijuar serbve komuna te reja me kontuinitet teritorial ne mes veti ,poashtu dhe me serbin!Pra ishte Vetvendosja ajo qe i kundershtoi keto ,qe qeveritaret tuaj i pranuan dhe tash shif se kush i ka projektet e kobshme ketu!
Keto pushtetaret e dhjete viteve te fundit me pranimin Planit te Ahtisarit ,gjashte pikshin e Ban Ki Munit dhe koncesionet ,qe i kane bere pales serbe ia kane heq 30% te teritorit te Kosoves!Qe defakto e kane pru ndarjen e Kosoves perpara aktit te kryer! Ndersa mbetet qe ne bisedimet e perfolura Beogarad-Prishtine vetem te zyrtarizohet kjo ndarje!
Krijoni Kontakt