Close
Faqja 139 prej 230 FillimFillim ... 3989129137138139140141149189 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,381 deri 1,390 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anëtarësuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    Don apo nuk don dikush,sote apo neser,trojet shqiptare do bashkohen .

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    me mire do te ishte qe titulli i temes te ishte "KUR DO TE BASHKOHEN" dhe jo "A DUHET TE BASHKOHET"
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Postime
    6

ziguri

Citim Postuar më parë nga rifat1 Lexo Postimin
    I përshëndes të gjithë antarët e forumit dhe jam shum i knaqur me komentet e tyre për Bashkimin e trojeve Shqiptare -Bashkimin Kombëtarë,i kisha lutë të gjithë ata që e quajn veten Shqiptarë si dhe kanë gjak Shqiptari mos te ndalemi kësaj nismje që me shekuj kemi derdhur gjakë për këtë Bashkim. vetum edhe diqka e kisha lut antarin perspektiva ne komentin e ti mos te mundohej ti ndan Shqiptarët në dy Kombe Dardan dhe Alban. Ne jemi një dhe do te mbesmi një Komb,dhe ate Kombi Shqiptarë.
    komb dardan dhe alban nuk ka apo nuke e di,por fiset dardane dhe albanotet+tjerat=shqiptaret. sa i perket bashkimite si nje e tere do vie dita por shum ngadal. une mendoj qe bashkimi nuke eshte nje ide por nevoj,e nevoja eshte e natyrshme.pra ne shqiptaret gjdo dite po ballafaqohemi me kete natyralizim e i cili dita dites po ecene ne favore te keti adaptimi. sote bashkimet apo ndarjet nuke behene duke brohoritur
    apo duke bertitur pore veteme duke punuare ne te mire te keti favorizimi,,,.ju lumte sokola lirin nuk jua solla, lirine e gjeta ketu.

i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anëtarësuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    Nena shqiptare lindi djem e vajza qe e çliruan Kosove
    ama mos te harojm se ka lind edhe djem e vajza qe do ti bashkoin trojet shqiptare .

Pajtohem me mendimin e parafolsit

rrespekt zigur
    Mbi te gjitha Atdheu

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    A duhet nje femi i rrembyer ti kthehet nenes se vet?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Patjeter se jo vetem Kosova, por edhe Ilirida, Kosova Lindore, Cameria e Malsia ne Mal te Zi duhen bashkohen me shtetin ame Shqiperi. Personalisht besoj qe kjo do ndodh ne nje te ardhme shume te afert. 3-5 vjet jo me shume.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Citim Postuar më parë nga -Edu Lexo Postimin
    Ëndrra e Shqiperisë së madhe, ahhhhh

më duket e pabesushme se bota perëndimore do të lejojë një gjë të tillë, sipas mendimit të tyre do të shkaktonte jostabilitet në Ballkan, gjë për të cilën pa dyshim do të kujdesen serbet.

Por shpresoj se Kosova dhe Shqiperia, si te bashkuara si të ndara do ti kenë marrëdheniet e njejta, bashkpunimi nuk do të mungojë.
    Bashkpunimi? s'me pelqen te thuhet keshtu pasi endrra jone nder vite eshte te jemi te bashkuar jo te bashkpunojme,
    Per mendimin tim duhet bashkuar,pasi mund te kemi nje ekonomi me te fuqishme dhe do te ecnim shume perpara se bashku,

shpresoj..dhe do te shpresoj
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Postime
    6

ziguri

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Patjeter se jo vetem Kosova, por edhe Ilirida, Kosova Lindore, Cameria e Malsia ne Mal te Zi duhen bashkohen me shtetin ame Shqiperi. Personalisht besoj qe kjo do ndodh ne nje te ardhme shume te afert. 3-5 vjet jo me shume.
    e kam deshiren e njejte sikur ju , por ti po ja ban si nje kusheri i imi ,kur e pytshe se kure do vie pamvarsia .pergjigjia e ti ka qen kure te fillojne arat me u prashit (ne shati)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-06-2010
    Postime
    17
    n'afganistan i vrasin djemt e rrembyer sapo t'behen 13 vjec.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Postime
    6

ziguri

Citim Postuar më parë nga Beran Lexo Postimin
    Bashkpunimi? s'me pelqen te thuhet keshtu pasi endrra jone nder vite eshte te jemi te bashkuar jo te bashkpunojme,
    Per mendimin tim duhet bashkuar,pasi mund te kemi nje ekonomi me te fuqishme dhe do te ecnim shume perpara se bashku,

shpresoj..dhe do te shpresoj
    o beran ooo ku je ore ,ku e ke kaluar shkollen ti , ne shkoll a te kan dhan mesim mesusat apo korrilat . po e shof se ke ide te forta sikurse akademiku jon regjep qosja.veq ide qenke more . te fala ziguri veq vazhdo nese mundesh ta pershpejton bashkimin.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •