Close
Faqja 124 prej 230 FillimFillim ... 2474114122123124125126134174224 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,231 deri 1,240 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anëtarësuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Kadare ka thene se "eshte nje ndjenje romantike, por jo nje projekt politik"
    Une mendoj se shpirterisht jemi shume te bashkuar dhe pak rendesi kane kufijte. Jemi nje komb, kemi nje gjuhe dhe keshtu sic jemi, jemi prap te forte.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Doja te ju them qe edhe femijt i kemi edukuar per BASHKIM!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    E pa njohura,bashkimi kombetare duhet ne rradhe te pare, te behet ne kokat tona.Del pyrtja:

Cfar ke bere ti vete personalishte per bashkim kombetare?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nese asgje nuk kame bere,keq nuk kam fol kurr per popullin tim,sepse ,,e vogel'' jame une qe te beje dicka me teper se te shkruaj e te mendoj Shqip!
    Perderisa ti shetitesh rrugeve te gjermanise, mjafton qe une kontriboja per nje mundesi lirie duke qene ne kosove
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 03-04-2010 më 09:28
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Sa ishte Kosova e pa cliruar, kam bere sa kam munde per Kosove.Ate here kishte nevoje Kosova per mua ketu,jashte shtetit.tani qe kosova eshte e cliruar nuk ka me ajo nevoje per mua.Jeni ju qe vendosni mbi fatin tuaj.Jam shume i lumtur per kete.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Edhe mua me vjen cudi pse ju te gjithe i shiqoni shqiptaret nga Kosova nga forumishqiptar ??

Sa antar nga Kosova dhe sa nga ta jane musliman ketu ?? Sa % te popullsis paraqesin ata ?? Ke pare ti shumicen e shqiptarve te Kosoves duke perkrah turkun apo arabin?? Perveq atyre ekstremistave ?? Po e din sa % e tyre jane ne popull? Dhe sa perkrahen nga njerzit e tjere??

Mendoj se nuk eshte e drejte qe gjithe shqiptaret e Kosoves qe me gjak e mund kan arrit te clirohen dhe me mijera a miliona kan pa anderr bashkimin kombetar ju coheni e flisni keq per ne??

Juve jau kthej shpinen greku , maqedoni nuk eshte i besueshem njelloj sikur malazezi , me kend do ti keni punet mir perveq se me vellezerit tuaj ??
    njera nga arsyet pse ju mbetet jashte territorit te shtetit shqiptar eshte sepse ne vitin 1911 ishit ne shumice filoturq(eshte e kote te akuzoni europen bla bla bla), nderkohe qe shqiptaret e tjere luftonin per pavaresi.Ne vitin 1911(1 vit me pas pavaresia e shqiperise) ne prishtine,fush kosove, sulltanin turk reshatin e priten 100.000 kosovare, pra nje mase e konsiderueshme popullsie duke pasur parasysh numrin e popullsise se kohes.

as tani nuk jane pjekur kushtet per bashkim, do piqen kur te zhdukni mentalitetin tuaj turko arab nga koka, te merrni karakteristikat e plota te shqiptarit ashtu si shqiptaret ne republiken e shqiperise.

ti vete je shembull, nje rob me metalitet turko-islamik perderisa falesh ne xhami si turk, kjo duket dhe nga nicku qe ke zgjedhur

shiko ne kte video cfar kane qene paraardhesit e tu kosovare.

Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 12:01

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Shqiptaret e Kosoves me mesu shqiptarizmin prej disave tipave si ketu eshte per te qare ore

Ne fakt, as une skam qejf te bashkohemi me disa si puna e juaj qe historine e mesoni permes videove montazh te u-tube. Paramendo mos te kishte ekzistuar utubi dhe interneti, sa injoranca kishte mbreteruar. : )

P.S. Rrrrrr......xxxxx!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    njera nga arsyet pse ju mbetet jashte territorit te shtetit shqiptar eshte sepse ne vitin 1911 ishit ne shumice filoturq(eshte e kote te akuzoni europen bla bla bla), nderkohe qe shqiptaret e tjere luftonin per pavaresi.Ne vitin 1911(1 vit me pas pavaresia e shqiperise) ne prishtine,fush kosove sulltanin turk reshatin e priten 100.000 kosovare, pra nje mase e konsiderueshme popullsie duke pasur parasysh numrin e popullsise se kohes.

as tani nuk jane pjekur kushtet per bashkim, do piqen kur te zhdukni mentalitetin tuaj turko arab nga koka, te merrni karakteristikat e plota te shqiptarit ashtu si shqiptaret ne republiken e shqiperise.

ti vete je shembull, nje rob me metalitet turko-islamik perderisa falesh ne xhami si turk, kjo duket dhe nga nicku qe ke zgjedhur

shiko ne kte video cfar kane qene paraardhesit e tu kosovare.

http://www.youtube.com/watch?v=4A0ZLMiPGJQ
    njera nga arsyet pse ju mbetet jashte territorit te shtetit shqiptar eshte sepse ne vitin 1911 ishit ne shumice filoturq(eshte e kote te akuzoni europen bla bla bla), nderkohe qe shqiptaret e tjere luftonin per pavaresi.
    ku ishit juve filogreket ortodokes aso kohe qe ti ben fjale.??apo ishit duke uzorpuar Camet dhe Camrine......??!pa lere me vone qe i debuat fare nga trojet e tyre shqiptare!
    kush po te merr doren ty apo apo njerzve skeptik si puna jote ne se bashkohmi si komb apo jo!!kushtet per bashkim jan pjekur me kohe,pamvarsisht nese doni apo nuk doni juve, shqiptaret jan te bashkuar perfshire dhe camerine!
    na shpetuat juve me ate mentalitetin tuaj filogrek!!
    keni kurrajon dhe deboni janullatosin Grek nga vatrat tuaja pastaj ejani dhe na beni moral neve!!
    ik tani mos bej sikur ke rreshqitur nga rreshtat e "pordhates" ushtarake greke
    te cilet fyenin shqiptaret si puna jote!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 03-04-2010 më 12:10

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    jane foto origjinale ku duken 100.000 turkoshake kosovare qe priten sulltanin, ka dokumenta historike per kte pune.

ate video e kan postuar vllezrit e tu turkoshake kosovare per tu mburrur, dhe ne fakt mire e kane bere, duhet ti njohim gjerat mire.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    jane foto origjinale ku duken 100.000 turkoshake kosovare qe priten sulltanin, ka dokumenta historike per kte pune.

ate video e kan postuar vllezrit e tu turkoshake kosovare per tu mburrur, dhe ne fakt mire e kane bere, duhet ti njohim gjerat mire.
    dhe cte keqe ka ketu........??
    kush po e mohon miqesine me Turqit...?per sa kohe qe Turku eshte armiku i armiqve te shqiprise ai do mbetet miku me i mire i shqiptarve!

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •