Kadare ka thene se "eshte nje ndjenje romantike, por jo nje projekt politik"
Une mendoj se shpirterisht jemi shume te bashkuar dhe pak rendesi kane kufijte. Jemi nje komb, kemi nje gjuhe dhe keshtu sic jemi, jemi prap te forte.
Kadare ka thene se "eshte nje ndjenje romantike, por jo nje projekt politik"
Une mendoj se shpirterisht jemi shume te bashkuar dhe pak rendesi kane kufijte. Jemi nje komb, kemi nje gjuhe dhe keshtu sic jemi, jemi prap te forte.
Doja te ju them qe edhe femijt i kemi edukuar per BASHKIM!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
E pa njohura,bashkimi kombetare duhet ne rradhe te pare, te behet ne kokat tona.Del pyrtja:
Cfar ke bere ti vete personalishte per bashkim kombetare?
Nese asgje nuk kame bere,keq nuk kam fol kurr per popullin tim,sepse ,,e vogel'' jame une qe te beje dicka me teper se te shkruaj e te mendoj Shqip!
Perderisa ti shetitesh rrugeve te gjermanise, mjafton qe une kontriboja per nje mundesi lirie duke qene ne kosove![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 03-04-2010 më 09:28
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Sa ishte Kosova e pa cliruar, kam bere sa kam munde per Kosove.Ate here kishte nevoje Kosova per mua ketu,jashte shtetit.tani qe kosova eshte e cliruar nuk ka me ajo nevoje per mua.Jeni ju qe vendosni mbi fatin tuaj.Jam shume i lumtur per kete.
njera nga arsyet pse ju mbetet jashte territorit te shtetit shqiptar eshte sepse ne vitin 1911 ishit ne shumice filoturq(eshte e kote te akuzoni europen bla bla bla), nderkohe qe shqiptaret e tjere luftonin per pavaresi.Ne vitin 1911(1 vit me pas pavaresia e shqiperise) ne prishtine,fush kosove, sulltanin turk reshatin e priten 100.000 kosovare, pra nje mase e konsiderueshme popullsie duke pasur parasysh numrin e popullsise se kohes.
as tani nuk jane pjekur kushtet per bashkim, do piqen kur te zhdukni mentalitetin tuaj turko arab nga koka, te merrni karakteristikat e plota te shqiptarit ashtu si shqiptaret ne republiken e shqiperise.
ti vete je shembull, nje rob me metalitet turko-islamik perderisa falesh ne xhami si turk, kjo duket dhe nga nicku qe ke zgjedhur
shiko ne kte video cfar kane qene paraardhesit e tu kosovare.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 12:01
Shqiptaret e Kosoves me mesu shqiptarizmin prej disave tipave si ketu eshte per te qare ore![]()
Ne fakt, as une skam qejf te bashkohemi me disa si puna e juaj qe historine e mesoni permes videove montazh te u-tube. Paramendo mos te kishte ekzistuar utubi dhe interneti, sa injoranca kishte mbreteruar. : )
P.S. Rrrrrr......xxxxx!![]()
ku ishit juve filogreket ortodokes aso kohe qe ti ben fjale.??apo ishit duke uzorpuar Camet dhe Camrine......??!pa lere me vone qe i debuat fare nga trojet e tyre shqiptare!
kush po te merr doren ty apo apo njerzve skeptik si puna jote ne se bashkohmi si komb apo jo!!kushtet per bashkim jan pjekur me kohe,pamvarsisht nese doni apo nuk doni juve, shqiptaret jan te bashkuar perfshire dhe camerine!
na shpetuat juve me ate mentalitetin tuaj filogrek!!
keni kurrajon dhe deboni janullatosin Grek nga vatrat tuaja pastaj ejani dhe na beni moral neve!!
ik tani mos bej sikur ke rreshqitur nga rreshtat e "pordhates" ushtarake greke
te cilet fyenin shqiptaret si puna jote!!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 03-04-2010 më 12:10
jane foto origjinale ku duken 100.000 turkoshake kosovare qe priten sulltanin, ka dokumenta historike per kte pune.
ate video e kan postuar vllezrit e tu turkoshake kosovare per tu mburrur, dhe ne fakt mire e kane bere, duhet ti njohim gjerat mire.
Krijoni Kontakt