Close
Faqja 121 prej 230 FillimFillim ... 2171111119120121122123131171221 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 2300
    Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    ########

MOS E DHASHTE ZOTI ME NDODH NJI GJE E TILLE.
    PRAP TE NA SUNDOJNE ANADOLLAKET E KOSOVES.
    PRAP MESJET E ERRET E SHQIPERISE SIME TE DASHUR.
    PRAP TE BEJME VESVRASJE POLITIKE>

TURQ,GREK,ITALIAN SERBO SLLAV IKNI NE VENDET TUAJA NESE DONI BASHKIM.

SHQIPERIA VETEM E SHIPETAREVE.
    YES EVROPES ,NO NEVER ,LINDJES.
    Po ti scenke Shqiptar ore. Kush ta ka mesuar gjuhen Shqipe se as kete mire se di ti me duket.
    Mendo dhe Pasurohu

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    NO....NEVER.

KURR NUK DUHET TE BASHKOHEN SHQIPERIA DHE KOSOVA.

NUK MUND TE BASHKE EKZISTOJNE MENTALITETI EVROPIAN( shqiperise) ME ATE ANADOOLLA(kosovar).

SHQIPERIA VETEM E SHQIPETAREVE.
    keto thenjet tua te qelbura,me nje here me rikujtuan ato thirrjet antishqiptare ne paraden e ushtshkerdhyerve Grek!

do apo nuk doni juve Kosova dhe shqipria jan nje, perfshire ketu camerine,shkupin,presheven,medvegje bujanovc,tuz e ulqin!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jo. per mometin jo,le ti shohim gjerat realisht, kemi diference te madhe ne mentalitet, perballe nje mentaliteti shume afer europes te shumices se shqiptareve te shqiperise(agnostiko-ateiste) qendron nje mentalitet i ashper konservator kosovar(fetar-lindor) shume larg europes. Bashkimi do te sillte shume probleme, duke filluar qe nga renia drastike e ekonomise qe eshte keq dhe keshtu si eshte, dhe deri tek problemet politike.
    Ja vlen te permendet bashkimi gjerman(gjermania perendimore ishte shteti me i fuqishem i europes) dha akoma ndjehen pasojat e renda te ketij bashkimi, kush eshte emigrant ne gjermani me kupton mire ku e kam fjalen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 05:48

Ushtari i rruges Maska e Eroni_06
    Anëtarësuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    ner dud !
    Postime
    29
    Ne nje kohe te aferme do te behet edhe bashkimi KOMBETAR e sa per ata qe jan kunder le ta din se nuk kan vend askund, eshte shum ironike te thuhet se bashkimi nuk eshte i drejt e ata qe mendojn ashtu nuk kan prejardhje SHQIPTARE ata jan ose grekofil ose serbofil.

Ushtari i rruges Maska e Eroni_06
    Anëtarësuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    ner dud !
    Postime
    29
    Bashkimi Ben Fuqin

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga tani_26 Lexo Postimin
    Dhe dicka tjeter.....

Jam kthyer pas 14 vjetesh mergim ne Atdhe. Ketu bashkeatdhetare te mij gjuha shqipe po bastardohet dita - dites.

Me vjen keq qe shqipove u duket si kulture degjenerimi i gjuhes sone, bastardimi i shqipes u duket, evropianizim, civilizim.
    Ky bastardim fillon nga Kryeministri (qe ka 50 vjet ne Tirane) qe nuk di te flase ende gjuhen zyrtare e deri tek shqiptari me i thjeshte....
    E di nga eshte kryeministri qe nuk di akoma te flase gjuhen zyrtare?
    Ky ka 50 vjet ne Tirane, imagjino nje kryeminister te ardhshem nga kosova ne Tirane cfar shqipe zyrtare do kete, fjala bie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 05:50

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    Jo. per mometin jo,le ti shohim gjerat realisht, kemi diference te madhe ne mentalitet, perballe nje mentaliteti shume afer europes te shumices se shqiptareve te shqiperise(agnostiko-ateiste) qendron nje mentalitet i ashper konservator kosovar(fetar-lindor) shume larg europes. Bashkimi do te sillte shume probleme, duke filluar qe nga renia drastike e ekonomise qe eshte keq dhe keshtu si eshte, dhe deri tek problemet politike.
    Ja vlen te permendet bashkimi gjerman(gjermania perendimore ishte shteti me i fuqishem i europes) dha akoma ndjehen pasojat e renda te ketij bashkimi, kush eshte emigrant ne gjermani me kupton mire ku e kam fjalen.
    Eh mor perspektiva po shum e nickun e ke bo

Mentalitet shum afer Europes?? Me cka me droge, krim , vrasje , prostitucion apo cka??

Ke qen ti ndojher ne Kosove qe flet me kaq siguri ?? Dhe ne fund na u bere analist ekonomie .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    Nese Ju kuptova Ju aludoni ne renjen e ekonomis?
    1.Po a nuk jemi ne Shqiptaret e Kosoves ata qe edhe atehere kur tek ju blehej ushqimi me gram,ne edhe atehere kerkonim bashkim,ose kerkonim te Ju ndihmojm,ani qe mundesia ishte shum e veshtir,pasi ishim te shtypur nga shkau!
    2.Pse te gjitha temat i ktheni ne besime fetare?
    3.Problemet politike jane ne gjithe boten,perfshir ketu edhe kto dy shtetet tona!Pra kto nuk jane gjerat qe te pergjigjeni me nje JO te prer!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Eh mor perspektiva po shum e nickun e ke bo

Mentalitet shum afer Europes?? Me cka me droge, krim , vrasje , prostitucion apo cka??

Ke qen ti ndojher ne Kosove qe flet me kaq siguri ?? Dhe ne fund na u bere analist ekonomie .
    Jo, nuk kam qene, as kam ndermend te shkoj ndonjehere, por kam njohur kosovare rastesisht ne perendim, qe te gjithe fetare dhe konservatore. pervec gjuhes qe nuk e kuptoja mire mentaliteti im me mentalitetin e tyre ishin vite drite larg.
    Shqiptaret e shqiperise preferojne njeri tjetrin, jo kosovare, dhe anasjelltas, ky eshte fakt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 06:21

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nese Ju kuptova Ju aludoni ne renjen e ekonomis?
    1.Po a nuk jemi ne Shqiptaret e Kosoves ata qe edhe atehere kur tek ju blehej ushqimi me gram,ne edhe atehere kerkonim bashkim,ose kerkonim te Ju ndihmojm,ani qe mundesia ishte shum e veshtir,pasi ishim te shtypur nga shkau!
    2.Pse te gjitha temat i ktheni ne besime fetare?
    3.Problemet politike jane ne gjithe boten,perfshir ketu edhe kto dy shtetet tona!Pra kto nuk jane gjerat qe te pergjigjeni me nje JO te prer!
    Po qe per ndihme, nje milion kosovare hengren ushqimin shqiptar ne kohen e luftes, shume nga ata peshtyne ne pjaten qe hengren.
    Ke quan ndihme ti?Hajdutin Hajdin Sejdia dhe gropen qe la peshqesh ne qender te Tiranes

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •