Close
Faqja 119 prej 230 FillimFillim ... 1969109117118119120121129169219 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 2300
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Nuk po kuptoi shum nga një nik që quhet "perspektiva" , të shkruan shkrime që nuk kan lidhje me perspektiven.

Sikur edhe dikush tjetër tha , se është e drejt e secilit të jap mendimin e vet , por si puna e perspektives, që ja fut kot , kjo nuk bën kursesi të tolerohet.

Shikoni , njerzit e sëmur në kokë , nës jo dicka tjetër , duhet së paku të futen në klinikë dhe të bëhet përpjekje për të i shëruar.
    Po qe se u lan të lir , kjo mund të ket pasoja , por së paku nuk duhet toleruar të flasinpër gjëra për të cilat nuk kan erë!

perspektiva na u paka bërë modern (mesiguri nëna e motrat iu kan martuar me italian e grek) dhe ne shqiptarët e Kosoves paskemi mbetur të mbrapambetur e jemi lidhur me anadollin.

haj perspektiv hajt se kështu përparojm ne si komb!

Më vjen inat kur të haujt shkruaj për ne , por i kuptoi deri diku. K atë till që nuk kan takuar asnjëhr shqiptarë . Por kur një prespektiva , që duket se na qenka shqiptare i civilizuar , shkruan gjëra që mund të dëgjohen vetëm nëpër reparte psikiatrike , nuk e di.

Nejse , ky perspektiva , mund edhe të lajmrohet nga reparti psikiatrik , ka hyr në ndonjë zyre të mjekëve dhe lajmrohet!

Pse u nda Shqipëria në Shqipëri , Kosovë e vise të tjera , nuk ka lidhje me Dardani , po ka lidhje me antishqipëri dhe kjo nuk do spjegim për ata që din sa bëj 2 + 2!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!

ME BASHKIMIN E KOMBIT NA VIJN SHUMË TË MIRA , MIRPO KA EDHE DICKA TË KEQE , QË DUHET TË BASHKOHEMI EDHE ME TIPA SI perspektiva e Dardania ...
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Meqë ke këtë ide, shprehu pak më qartë. Ja të të ndihmoj pak: veriorët janë dardanë (sipas teorive që janë hedhur në forum lol), prandaj duhet të bashkohen me Kosovën. Besoj se e di që Veriu s'ka ndryshim nga Kosova? (Si në dialekt, mentalitet, zakone, veshje pop., etj..

Që ta formulojmë ndryshe: Shqipëria të ndahet në dy pjesë, Veriu të bashkohet me Kosovën, ndërsa Jugu të bëhet i pavaruar (me minoritet vllahe e greke). Hë si të duket? Kam frikë se do ju hajë greku për 1 javë po nejse...

Ah se harrova Tiranën dhe zonat perrëth do t'i lëmë zonë të përbashkët për të dy shtetet geg-tosk, meqënëse popullsia është heterogjene dhe s'mund të ndahet me thikë.

Mendoje njëher lol.
    He he, na e bere Tiranen si Berlin
    Prespektiva tha ne prepektive qe duhet te mbeten dy shtete ashtu si jane
    E ç'pune ka greku (qe do te haje gjysmen tjeter ), mos Shqiperia mbijeton prej veriut dhe atyre qe vishen dhe kane te njejtat kostume e tradita me Kosoven..., pse pjesa tjeter ç'fare ben, mos ha bar? Kjo eshte te kesh shume konsiderate te ulet per gjysmen e shqiptareve..., duke dashur te ndriçosh ne patriotizem, ti nenvlereson shqiptaret e tjere..., kjo eshte me keq se ç'ka thene prespektiva!

Wink

Citim Postuar më parë nga Dardania antike Lexo Postimin
    Nuk e do se nuk e do te mund te jemi bash as pas 100 vjeteve e as pas 50 viteve te ,,ndarjes".me shqiperine.
    Dhe kjo ndarje disi me duket e dyshimt.
    Si ndodhi qe fuqit evropian ta ndajne shqiperin mu nga pjesa ku ishte shtrir me heret Dardania antike!?
    Sigurisht jane nisur nga fakti se Albanet dallojne nga Dardanet dhe keshtu qe Shqiperise nuk gabuan kur nuk i dhane me teper territor Dardan dhe ata e kane arsyen .
    Edhe ashtu ashtu eshte vertetuar se shqiptaret nuk po mund te behen as pas 100 vjete shteti dhe lirie .Edhe Faik Konica thoshte ,,Shqiperine e beme por si do ti beme shqiptaret".
    Mekati me i madhe i evropes eshte se nuk e njohu shtetin dardan i cili do te perfshinte kosoven,pjesen e sangjakut te novi pazarit ,sangjakun e nishit ,pjesen lindore te Maqedonise ,trojet ne Mal te zi dhe nje pjese veriore te shqiperise .Kjo ishte Dardania etnike sepse Dardania natyrale eshte me madhe.

Dhe evropa gaboi se nje grusht fisi apo mahalle si Albanet e malit u mundua ti beje komb per interesa te saj qe ti perdor sa here te doje .Ashtu edhe sic bene.
    Po te kishte themeluar Dardanin ,nuk do te kishte mundur te loz me te sepse tradita ,kultura ,mentaliteti shtet formues dhe komb formues eshte e ngjizur ne shpirtin Dardan.

Dhe kote e kane kosovaret e ndershem ,te cilet mundohen te lene identitetin e tyre dhe te marrin identitet tjeter.
    Le te rroj e verteta per ne sa vet zoti
    Keshtu si thua ti..., Shqiperia ka pervetsuar pa te drejte territore te Dardanise

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    meqe jemi ne demokraci qitash do dali i zoti i pronave.

hade gallate hajde.

ps.cfar nuk lexon ne ket forum.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    He he, na e bere Tiranen si Berlin
    Prespektiva tha ne prepektive qe duhet te mbeten dy shtete ashtu si jane
    E ç'pune ka greku (qe do te haje gjysmen tjeter ), mos Shqiperia mbijeton prej veriut dhe atyre qe vishen dhe kane te njejtat kostume e tradita me Kosoven..., pse pjesa tjeter ç'fare ben, mos ha bar? Kjo eshte te kesh shume konsiderate te ulet per gjysmen e shqiptareve..., duke dashur te ndriçosh ne patriotizem, ti nenvlereson shqiptaret e tjere..., kjo eshte me keq se ç'ka thene prespektiva!:^nat
    Në fakt i gjith postimi im ishte me nota ironike, ça të të bëj unë që se kuptove...
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82

Talking

Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    Me intervisten qe sapo dha Koco Danaj tek top-channel mendoj se ka ardhur koha per te kerkuar shqiperine natyrale .

referendumi i popullit eshte e vetmja zgjidhje .

ps: dhe pse vete jam pak skeptik .
    ########

MOS E DHASHTE ZOTI ME NDODH NJI GJE E TILLE.
    PRAP TE NA SUNDOJNE ANADOLLAKET E KOSOVES.
    PRAP MESJET E ERRET E SHQIPERISE SIME TE DASHUR.
    PRAP TE BEJME VESVRASJE POLITIKE>

TURQ,GREK,ITALIAN SERBO SLLAV IKNI NE VENDET TUAJA NESE DONI BASHKIM.

SHQIPERIA VETEM E SHIPETAREVE.
    YES EVROPES ,NO NEVER ,LINDJES.

citim;
    Postuar më parë nga Jack Watson
    Meqë ke këtë ide, shprehu pak më qartë. Ja të të ndihmoj pak: veriorët janë dardanë (sipas teorive që janë hedhur në forum lol), prandaj duhet të bashkohen me Kosovën. Besoj se e di që Veriu s'ka ndryshim nga Kosova? (Si në dialekt, mentalitet, zakone, veshje pop., etj..

Që ta formulojmë ndryshe: Shqipëria të ndahet në dy pjesë, Veriu të bashkohet me Kosovën, ndërsa Jugu të bëhet i pavaruar (me minoritet vllahe e greke). Hë si të duket? Kam frikë se do ju hajë greku për 1 javë po nejse...

Ah se harrova Tiranën dhe zonat perrëth do t'i lëmë zonë të përbashkët për të dy shtetet geg-tosk, meqënëse popullsia është heterogjene dhe s'mund të ndahet me thikë.

Mendoje njëher lol.
    Ke te drejte..., nje ironi kaq e holle, sa po te mos ma kishe thene ti..., aha as qe kisha per ta kuptuar, mgjs edhe tash se kuptoj, por qe kam besim ne ty...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82
    .Citim:
    Postuar më parë nga King_Arthur
    Me intervisten qe sapo dha Koco Danaj tek top-channel mendoj se ka ardhur koha per te kerkuar shqiperine natyrale .

########

01-03-2010 09:34
    Ndryshuar për herë të fundit nga perspektiva : 02-03-2010 më 08:52 Arsyeja: gabim

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82
    Citim:

########

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    Citim:

########

Te lumte or trumbetues i teorise hegjemoniste serbo-greke.
    Turpi se mbyte askende. Pale e quan veten shqiptar se!

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •