hahaha vetem ky siper thoka te verteten ketu. une vdessssss per gocat
hahaha vetem ky siper thoka te verteten ketu. une vdessssss per gocat
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Do te bashkohemi, deshtem apo nuk deshtem, do te bashkohemi bashkimi ben fuqin bashkimi ben demokracin do te bashkohet shqiperija kosova ilirida edhe tjeret si kemi qen te bashkuar dhe prap do te bashkohemi me nje, me nje shqiperi me nje flamur me nje komb.
SHQIPËRIA është GJAKU im që nuk falet!
njiher mire osht na kosovart me i bashku kto vendet tona qe spo mujm i shtim ne dor,si pershembull veriun e mitrovices e brezovicen qe na kan met n`dore shkijev,e pastaj ishim bashku me shqiperi..ka pune shume kollaj osht me fol e me shkrujt.
Veshtire te mendohet bashkimi ne baze te realitetit dhe rrethanave te sotme , mengjitate dhe nese do te ndodhte ndonjehere ""NE""" te gjithe qe shkruajme ketu ne forum nuk do jemi gjalle ...!!!!!
Mjaft me kete teme se eshte bere mjaft e shpifur se s´ka realitet dhe baze ,por vetem sofizem injorantesh ...
Ps. Realiteti i sotem kerkon pune dhe vetem pune , dije dhe zhvillim ekonomik per secilin ne shtet te vet ..........!!!!!!!!!
Pyetja është idiote ! Natyralisht që nuk ka nevojë të pyetësh ! PO !
Por jo me këta minoritar që udhëheqin shqiptarët !
Pa tjeter do te bashkohemi nje dite, se Perendia te bashkuar e beri Shqiperine!E ndane me te pahire, ajo qe behet me dhune eshte e gjykuar te deshtoi heret a vone!
E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!
E para pershendetje gjithve me qen se jam pjesmarres ne kete tem dhe po me quajn dhe mua idiot qe gjoja po bisedojm per ceshtjen shqiptare te troeve me qen se liria e fjales dhe kemi tedrejt te diskutojm fjala thon sbie mort te pakten me keq se sa ndarja qe eshte rreale nuk do behet nese sbashkohet ajo sesht se nul bashkohet se kemi ne deshir por diher pse nese sarrihet, nejse soja te dilja tek ky qe n'a quajn idioter sepse diskutojme per ceshtjan shqiptare por ose esht ky tip qe n'a quan ne idioter me teper sa sa idiot qe bezdiset nga kjo bisede ose esht me prejardhjeje sllave dhe ver ky dhe sedin akoma mbase ja ndjen shpirti kete idjotesi qe me te pa dreje n'a ofendon , ose puna me e mire eshte te kercasin by.....3n e mos te hyj ne kete tem qe te japin mend apo mendime sepse me i bezdiseshem eshte vêt personi ne fjal se sa tema ne fjal kshu qe po te them me qen se dhe mua me ofendon fjala e jote ik Kris tajaren e mos u bezdis dhe mos n'a bezdis as névé as forumon
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Bashkimi kombetare eshte i pa shmangshem,i pa diskutueshem dhe i domosdoshem.
nense asht fjala per ceshtjen duhet me u kqir gjith shqiptaret ku jan ane mban e jo vetem ne shqipri e kosov?duhet me pyet hallin e qdo shqiptari ku jeton?qdo gazetar e ka lehet ose neper faqe por askush nuk e thot te verteten?ne maqedoni jena si figuri te sllavit?asgje nuk regullohet?asgje nuk miret parasish?shum patriot dalin mas luftes veq me fjal?por asnje intervist nuk asht bo nga shqipria e as nga kosova ?nense asht tema per qeshtjen duhet pak ma mir me i shiku rethanat?
Krijoni Kontakt