Toro
Faleminderit per te dhenat historike te reja (per mua) ,qe na ofruat !
Edhe per kendveshtrimin tuaj per sa i perket figures se Ahmet Zogut.
Por une ende nuk jam i bindur se A.Zogu duhet te trajtohet si nje figure pozitive ne historine e Shqiperise dhe jam shume dakort me kendveshtrimin e Arbrit 21.
Fakti se Shqiperia perjetoi gjate sundimit te Zogut nje periudhe pozitive ,nuk i detyrohet Zogut ,por faktit se fuqite e huaja kishin rene dakort per kete.
Fakti se serbet e ndihmuan te vije ne pushtet, ju shperblye me nje terror kunder popullsise shqiptare dhe me pastrim etnik ne Kosove, ku shume shqiptare nga Kosova u zhvendosen ne Shqiperi dhe Turqi, ndersa Zogu ne vend qe ti kthente mbrapsht, ju dha toka. Politike tipike serbe !!!!! NO COMMENT
Ne Beograd ende ekziston hoteli ne qender te qytetit ,ku ka banuar Zogu me te afermit e tij.
Une jam i sigurte se nese qeveria e Nolit do kishte ngardhnjyer ne Shqiperi, sot do te kishim nje Shqiperi me te pasur dhe me zhvilluar.
Sa per eshtrat e tij, duhet te kthehen menjehere ne Shqiperi. Zogu eshte nje figure e rendesishme e historise shqiptare dhe shteti shqiptar duhet ta kishte kryer kete veprim kohe me pare.
Krijoni Kontakt