Mire se erdhe .
Epo lale mireseerdhe ne foruminshqiptar lal edhe te uroj qe te gjesh nje shoqeri te mire edhe te ngrohte ku mund te te ndihmojne edhe ku mund te debatosh mbi shum gjera.
Me respekt Bledari.
P.S. Elda e ke mar mesazhin tim edhe porosine time e ke kryer?
Te gjith, flm. per pritjen tuaj. Une si DARDANASI deshiroj qe edhe ju te jetin te kumtur si une 4real ppl. Une jam me i vogeli nga familja ime po medoj ne vjet jo me tup. po jam i lumtur se si te tjeret. zoti eshte i madh dhe qe besa une besoj ne te si te gjith. pah zot nuk kah send, edhe kur te lutes kih se kuj mi ju lutur qe besa.......Me falni per shqrim
. po besoj qe me kuptoni fal. tung the KALOFSHI MIRE.
Shqiptar Pergjithmon.
Se thash se spo hyn me ne forum, mos ki problem per shkrimin se te gjithe e kuptojme se e ke me te veshtire se ne.
P.S. Mos pyt ku jam se rruges jam.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Dardha : 11-09-2002 mė 18:28
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Mire s evjen,Prishtinali. Qysh t'kom, allahile. Qe sa kohe je ne angli, dhe kur ka qene hera e fundit qe ishe ne Prishtine? Golfin e kishe lule. S'po e di,por me duket se ish Golf Tresh a? Fellnet i kishe Loqke.
Te uroj momente te kendhsme ne forum,
Ariani
P.S>
Nelly eshte me shume POP se Rap apo R 'N' B
It's gettin' hot in herreeeeeeeee
An unexperienced life is not worth living. Socrates
Ca je tu ba bre vlloi ifije ketej me na nderu mir do bash
P.S. Duhet me mesu cdolloj dialekti
Respektivisht
The Dardha
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Hiq send vella, e kam regulluar JVC. po ti si po e kalon ne Shqiperi......Tiran?
Shqiptar Pergjithmon.
Po ku je more ti a cka u be nganje gje ere me ty a je mire hajt ta degjofsha te miren tung
Pun pun nate e dite edhe prap s'po shohim drite.
Krijoni Kontakt