-Nese ne kepuce hyne neje guri,duhet me hjeke nga kepuca mejher?
-Ata persona ne jete qe ju pelqejn me henger dardha dhe rushe lindin ma shume djeme se vajza.
Kur dikush shkon mysafir dhe i takon njërëzit e shtëpis duke ngrënë, d.m.th. në sofërt, ata i thon "Hajde bujrum drejt në sofër, se të don vjerra".
![]()
teme interesante.
kur fshin apo pastron shpine fmija baju gati se vijne miqte
kur te vjen dikush ne shpi e te gjen duke grene do te thote qe at person e don shume vjehrra
me tu krujt dora e majte jep lek e djathta merr lek
me tu skuq veshi i majte te shajne keq kurse i djathti do te thote se po t'lavdrojne
me digju se knon qyqja naten asht ters![]()
i paskam ngatarruar, per veti si besoj hic se une jap lek e marr lek vec me doren e djathte![]()
Nga Fjalori elektronik shpjegues:
BESËTYTNI f. sh.
Paragjykim i gabuar, sipas të cilit disa ngjarje e dukuri merren si shenja të fshehta, që parathonë të ardhmen ose që sjellin të mirën e të keqen; besim i verbër i njerëzve të prapambetur në forcat e mbinatyrshme, besim i kotë.
Une pajtohem plotesisht me kete shpjegim dhe nuk besoj fare ne gjera te tilla!
Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!
Po mire, ne thjesht po tregojme cilat jane bestytnite qe dime qe e kemi degjuar, s'po diskutojme a duhet i besojme apo jo.
Mua psh me ka rastisur shume shpesh qe te me djegin veshet e pas 2min te me marrin ne tel e te me thone: po flisnim per tysi thua ti, te mos i besoj? lol
La vita non si spiega, si VIVE!
hah, mir ma kujtove: ketu te ne thone kur te ushtojne veshet ka vdek nje moshatar i yti.
interesant eshte se zhurma ne vesh ne ate moment eshte e njejte me ate te aparatit te matjes se rrahjeve te zemres qe perdoret ne spitale.
ndoshta ne ate moment ai person po i jeton castet e fundit i shtrire ne spital dhe ne vertete e degjojme zhurmen e aparatit te lartepermendur ne veshet tane kur atij i pushon se rrahuri zemra.![]()
Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!
Kam ndegju nga nje Plak ne Brasil vitin e kalum, ishte puna e pasqyres,
nese te tehet nje pasqyre, ose e then pa qellim, lere ashtu siq eshte 7 or, e ato 7 or do te jen oret me te veshtira qe ndo njeher i ki perjetu,
e ket te njejten gje e kam ndegju edhe ne Indi kur kam qen, edhe me ka regu personja qe i ka ndodh
Krijoni Kontakt