Besëtytnia: Kokat në binarë treni
Publikuar: 17.07.2011 -
Kjo foto e agjencisë Reuters tregon një grup njerëzish besëtytë në Indonezi me koka të vëna mbi binarë hekurudhorë, të cilët besojnë se energjia elektrike nga binarët mund t’iu ndihmojë në shërimin e sëmundjeve të ndryshme.
Ne kosove thojne kur te murmurone e vetone per here te pare ne pranver,me preke trupin me nej hekur, nuke te preke reumatizmi Sherohesh prej reumatizmit?
Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 17-07-2011 më 13:18
kur te kendon kukuvajka(apo kukumjace si i themi ne nga anet tona) sjell fatkeqesi zakonisht mendohet se "lajmeron" vdekje te nje te afermi. prandaj dhe si mallkim nga anet tona plakat thone te kendofte kukuvajka mbi cati.![]()
nese nduk gjuhen(kur je duke ngrene apo duke u pertypur)thone se do te hash mishkjo eshte e madhe fare me siguri ka lindur ne kohen e komunizmit kur mishi ishte dicka e rralle ne shtepit tona.
-Nese te kruhet vetulla,ngushtohesh(te vjene mare prej dikujte) diqka?
-Me tu kru hunda mbreda idhnohesh?
-Nese te kruhen syte ki me qajte?
-Hardhine(rushin) nuke bene me mbjell ngat shpie,se ajo shpi nuke perparon?
-Nese e godet diqka me bryle te dores,mos thuaj off ase mos shaj, nes deshiron diqka me u gezuar?
Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 17-07-2011 më 13:49
1- ngushtohesh?? dmth qe te hyn ne uje nje pjese e trupit?
2- per hunden edhe une keshtu e di.
3- kete per syte qe te kruhen hera e pare qe e degjoj...
4- boh
5- une per berrylin e di ndryshe: kur e vret berrylin dhe te dhemb shume do te thote qe te do shume vjehrra, nese nuk te dhemb ste do fare. : D
Une kete e di kur qan qeni (dmth duket si ulerimi ujku) qe sjell nje lajm vdekjeje. Po edhe per kukuvajken e kam degjuar.
1. Une se mora vesh cdo te thote ngushtohesh...
2. Per hunden e di qe do besh sherr (do grindesh me dike)
3. Kete per syte une e hedh poshte, pasi me kruhen shpesh por qaj shume rralle
4. Une e kam tere oborrin ne shqiperi me hardhi rreth e rrotull...
5. Per berrylin nuk e kisha degjuar ndonjehere kete qe thua ti broken... por nese eshte e vertete i bie qe vjerra do me doje, se kur e vras me dhemb hahaha!![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt