emrin e them me qejf: ardi,,,, po per mbiemrin nuk behet gje ama
jam plot 19 dhe se shpejti mbush 20
une ne fakt shtepine dhe familjen e kam ne fier po meqe me zuri rrota bishtin me studime jetoj perkohesisht ne tirane,,,,,,,, dhe ka filluar te me pelqeje per kete me vjen inat.....![]()
ohuuuuuuuuuu sa histori e gjate qe eshte. mjafton qe te them e kam pasur babin oficer dhe e kuptoni vete ju..... me nje fjale familje okb (kombet e bashkuara)
i beqar jam ... them te rri keshtu dhe nja 10 vjet, seci fare me plane une po kot e thashe kete , sa per sy te mire![]()
jam per histori,, dhe aktualisht u profilizova per arkeologji, po sme ka hyre akoma ne qejf
profesioni.. pffffff.... ku di une, sikur te kish ndonje ministri per pune te kota do isha minister..
hobi, uuuuuuaaaaaaaa sa inat me vjen. si skam ndonje hobi tamam une
me pelqen footbolli. te gjitha sportet ne fakt,, nuk e di nqs quhet hobi te numerosh serine e biletave ne autobus te unazes
vdes te takoj nje here charlise steron, al pacino, dhe roberto begnini se bashku , ashtu kot per gallate. pastaj kam enderr edhe te pilotoj nje here ne f1 se me pelqen shpejtesia
ne forum ne fakt seshte se rri shume po me pelqejne te lexoje urimet, se ka gallate
eeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm ke do te pershendetja une???? pershendet juxhinen muahh dinamon black_morning kontin_d dhe " te gjithe ata qe me duan dhe i dua" respekte njerez te forumit![]()
Krijoni Kontakt